- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 7
Аз съм на Уиндоус 7, много ми е удобен, изглежда по-добре, лек е... Давай, сменяй експи-то![]()
Кажи колко ти е RAM-a, защото ако е 512мб няма да ти е много лек уин-а
Инъче интерфейса е много по добър, програмите за ХП работят (поне при мен), а вече почти всички програми ги има и за 7. Ако ram-a то е 2гб няма да имаш проблеми, много леко върви.
Ако видеокартата ти е стара също може да имаш проблеми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако имаш повече от 4 гиги рам, слагай 64 битова версия. 7-цата е мааалко по-тежка от XP.
Я си кажи конфигурацията за всеки случай.
Жестоко е да си сред бурените цвете
Пушка си, какво чакаш още?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Най-голямата грешка е 64 битова...Първоначално написано от Nebuu
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Беше. Сега си има почти всички драйвъри :PПървоначално написано от K_O_L_E_V
Офис пакет ще трябва да сложиш.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Windows 7 e по-бърз, по-лек и по-нов-кво прайш с туй 10 годишно бъгаво ХР?
http://zamunda.net/details.php?id=256489&hit=1
eто ти 1 ултимейтче с SP1
и тва щи тряя
http://zamunda.net/details.php?id=253484&hit=1
Ако имаш над 3GB RAM тогава слагай x64!Първоначално написано от Tennnnn
може и ако процесора ти е AMD x64, но не е препорачително
При всички други случаи X86!
Windows 7 сам използва около 800-900mb ram. Taка че ако нямаш 4гб не се и замисляй за него, тествал съм го и в момента съм с х86. С 32 битовия работи по-добре, нищо че съм с 64бит процесор. И междо другото да ви кажа вече всички процесори на пазара за 64 битови, като почнеш от Атлон, през Феном, Core i3,i5,i7 и т.н.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Тц. Kато ти кешира всичко налично, иди да видиш 800 mbПървоначално написано от straus
Момичето/момчето е с малко рам, наистина не е препоръчително да се слага 64 бита. За сравнение, нормално 32 bit си ползва около 1 GB РАМ, при 64, рамта е около 1.7 гиги. Поне при мен и абсолютно всички, които познавам и до чийто компютри съм се докосвал
![]()
И не мога да се съглася с коментара, относно "бъгавото" XP.
Абе не знам кое какво кешира, колко битово е и т.н. ама пустия му Windows най-редовно едвам крета, докато в същото време гледаш всичките му показатели чудесни. Имам предвид графиките и числата от Task Manager.
Общо взето сегашната ми машина си тлачи по същия начин както предишните са го правили години назад във времето. Единственото ново е, че по-рядко преинсталирам и Windows 7 е с около 20% по-удобен от Windows XP![]()
и аз съм хвърлил мерак на windows 7, но машинката, която ползвам в момента е дооста стара и не отговаря на изискванията ... май ще трябва да си остана с хп или пък ще ми е многоо бъгав ако въпреки всичко сложа 7мицата ??? дайте съветт
На какво да ти дадем съвет, на това че имаш мерак?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
на така поставен въпрос, ето ти подобаващ отговор:Първоначално написано от MooDy
На стария ми компютър сложих 32 бита 7 и си вървеше перфектно.
колко стар, защото моят е с 512 рам, а на изискванията пише поне 1 гбПървоначално написано от Nebuu
![]()
може и да ви се стори мн тъп въпроса ми, но не съм запозната с инсталацията на Windows-ите..
Та .. въпроса ми е следния: Трябва ли специален техник (или какъвто там се нарича) да ми го инстал или някой, който просто разбира горе-долу да разбира от компютри![]()
ПП: Не се смейте мн на въпроса ми![]()
Много познати, малко приятели
Тези простотии 512 мб ще имаш проблеми ги разправяи на баба си Точно с 512 мб машина съм върви 100 пъти по добре от бозата хп откакто го имам уин 7 само 2 пъти съм го преинсталирвал и то беше миналото лято на 2010 игри , програми всичко ми отваря без проблем торент скоростта си държи 10 мб даун дори и повече докато при хп падаше нон стоп . И съм я x86 супер е не ми зае много място на С .Така че тези фрази 512 мб ще ти въври зле ги разправяите на някои инвалид ....Първо тестни и тогава казваи.
ПС-Изтегли си пакет с сервиз пак 1 още по бързо ми върви
dakata123-ти тествал ли си уин 7 на 512 мб рам - недеи се исказва непотготвен пич ....
Тук повечето са пишлемета и си мерят комповете вместо патките така, че споко всички
На машината ще ти върви идеално 7цата. Бих ти препоръчал 32 битовата версия. На 64ката доста често се получават разни необясними бъгове или не тръгват разни програмки и драйвери. Може да са я пооправили, ама знае ли човекАз съм със 64 битова поддръжка на процесора, но си работи повече от оптимално за нуждите ми и с 32 бита.