.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Windows 7

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Тук повечето са пишлемета и си мерят комповете вместо патките така, че споко всички

На машината ще ти върви идеално 7цата. Бих ти препоръчал 32 битовата версия. На 64ката доста често се получават разни необясними бъгове или не тръгват разни програмки и драйвери. Може да са я пооправили, ама знае ли човек Аз съм със 64 битова поддръжка на процесора, но си работи повече от оптимално за нуждите ми и с 32 бита.
    И на мене така ми казаха,че 64-битовата давала проблеми чат-пат,но тука от 4 месеца съм се закрепил с една 7-ца няма проблем.Но и аз смятам,че за сега 32 битовата е по-читава
    Love! And may God bless you all !!

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от katito53
    може и да ви се стори мн тъп въпроса ми, но не съм запозната с инсталацията на Windows-ите..

Та .. въпроса ми е следния: Трябва ли специален техник (или какъвто там се нарича) да ми го инстал или някой, който просто разбира горе-долу да разбира от компютри

ПП: Не се смейте мн на въпроса ми
    И някои от махалата може да ти свърши тая услуга.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Тези простотии 512 мб ще имаш проблеми ги разправяи на баба си Точно с 512 мб машина съм върви 100 пъти по добре от бозата хп откакто го имам уин 7 само 2 пъти съм го преинсталирвал и то беше миналото лято на 2010 игри , програми всичко ми отваря без проблем торент скоростта си държи 10 мб даун дори и повече докато при хп падаше нон стоп . И съм я x86 супер е не ми зае много място на С .Така че тези фрази 512 мб ще ти въври зле ги разправяите на някои инвалид ....Първо тестни и тогава казваи.

ПС-Изтегли си пакет с сервиз пак 1 още по бързо ми върви

dakata123-ти тествал ли си уин 7 на 512 мб рам - недеи се исказва непотготвен пич ....
    Ти още малко и Криза 2 ще ми кажеш, че играеш с 512-ка рам. Единственото, което върви добре е самият Windows + по-неалчни приложения. И то, заради swap-а... Скороста на теглене се определя от скоростта на интернет, не от рамта. Важна роля играе и скоростта на записване на харда.
    katito53, инсталацията на Windows 7 протича така:
    Зарежда сет ъп, Добре дошла, избираш Local disk, форматираш, задаваш да инсталира на форматирания диск, next, next, next, next, restart, welcome. Грубо казано. Елементарно е.
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    До хората които имат машина с 512 мб рам и които такива като dakata123 казват че е боза на такива машини - си проверете картите-лан и видео картата проблема не е в самия уиндоулс хора а в вашата машина

Често такива забиви се случва поради липса на РАМ памет или място на С

Аз защо нямам ядове а - що то всичко съм си изчистил като хората , сложил съм си добра антивирусна препоръчвам авира или Microsoft securty или Doctor Web доволен съм и от 3 , но вие си служете някоя по ваш вкус

И едно последно важно нещо-програмите които ми се инсталирваха на ХП дори чаках 5 мин да почне самата инсталация на уин7 за 10 секунди съм инсталирал 10 програми и - така че тези лафове които споменах по горе и които ги казват хора с бозова машина нека да си запазят коментара за себе си

Знам че е от доставчика е споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си