- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 7
И на мене така ми казаха,че 64-битовата давала проблеми чат-пат,но тука от 4 месеца съм се закрепил с една 7-ца няма проблем.Но и аз смятам,че за сега 32 битовата е по-читаваПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Love! And may God bless you all !!
Ти още малко и Криза 2 ще ми кажеш, че играеш с 512-ка рам. Единственото, което върви добре е самият Windows + по-неалчни приложения. И то, заради swap-а... Скороста на теглене се определя от скоростта на интернет, не от рамта. Важна роля играе и скоростта на записване на харда.Първоначално написано от RadioMan
katito53, инсталацията на Windows 7 протича така:
Зарежда сет ъп, Добре дошла, избираш Local disk, форматираш, задаваш да инсталира на форматирания диск, next, next, next, next, restart, welcome. Грубо казано. Елементарно е.
Жестоко е да си сред бурените цвете
До хората които имат машина с 512 мб рам и които такива като dakata123 казват че е боза на такива машини - си проверете картите-лан и видео картата проблема не е в самия уиндоулс хора а в вашата машина
Често такива забиви се случва поради липса на РАМ памет или място на С
Аз защо нямам ядове а - що то всичко съм си изчистил като хората , сложил съм си добра антивирусна препоръчвам авира или Microsoft securty или Doctor Web доволен съм и от 3 , но вие си служете някоя по ваш вкус
И едно последно важно нещо-програмите които ми се инсталирваха на ХП дори чаках 5 мин да почне самата инсталация на уин7 за 10 секунди съм инсталирал 10 програми и - така че тези лафове които споменах по горе и които ги казват хора с бозова машина нека да си запазят коментара за себе си
Знам че е от доставчика е споко