- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стягане
3а стягане на дупето~колело,тичане.
3а корем-коремни преси.
За корема ако искаш просто да изпъкнеш плочките правиш 5-6 пъти в седмицата,иначе по 1 до 2 пъти в седмицата,и това е мускул,не го претоварвай!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
За стягане пробвайте Тае Бо свалете си от замунда и тренирайте по час на ден,аз в момента го правя и е много приятно,няма човек,който да не е видял ефект,ама ефект,както си му е по реда![]()
Напитката не струва.Пил съм я.Пил съм и истински карнитин.Разликата е от земята до небето.По-добре си поръчай един свестен за 30 лева.Даже ще ти излезе по-евтино.
За изварата-
1.С кисело мляко и разбиваш.Става като айрян.
2.С кисело мляко и краставици.Става като снежанка.
3.С малко повече воля.Най-добрия вариант.![]()
По-добре да си вземе чайчеGreen tea
![]()
Изварата може и с плодове и канела, особено с цитрусов плод да го направи по редичко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много хубаво, че мислиш за тялото си и че ходиш да бягаш. Но все пак имай предвид, че снаксовете трябва да ги спреш за постоянно. Сладките не знам как се спират, аз газирано и снаксове/чипсове от година и нещо не ям, но сладко никога няма да мога да спра да похапвам, просто в по-малки количества.Първоначално написано от LoverGirl
Аз бих ти дал няколко съвета за бягането - най-добре е да бягаш сутрин, защото тогава имаш енергия и сили. Хубаво е да заместваш нормалния шоколад и вафлите с черен шоколад, защото той е полезен. Сутрин, веднага след ставане и може след тренировка също.
МОМЧЕ
Спряла съм ги. От време на време хапвам по някое блокче шоколад и пия по 2 зелени чая.![]()
She's nothing like a girl you've ever seen before.