- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеи за снимки
Забравих да допълня най-важното условие за успешни кифленски снимки - фон дьо тен на промоция за 2,90 лв нюанс "фреш от моркови"
едит: Много ми хареса последния коментар, хубавите снимки стават в най-неочакваните моменти, когато наистина си в настроение от нещо реално [под реално нямам в предвид че еди кой си ти е харесал снимката в facebook] и когато не си се гласила 5 часа преди това, в повечето случаи най-хубавите снимки [или поне мои, с мои приятели] са в моменти които последното нещо на света е било да ми пука как изглеждам, как ми е косата, или дали ми се е размазала спиралатаВсе пак снимките са за спомен от нещо дори и малко важно, всяка от нас има снимка която не е точно за спомен, но най-хубавите, както казах стават когато ги направиш и след това евентуално ги извадиш за албум/рамка и като ги погледнеш да се сетиш какво е било тогава, особено пък като остарееш... може би съм с малко остаряло разбиране за света, ама все пак имам някакви ценности..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."