- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Столичани в повече"
Какво мислите за филма,харесва ли ви,и според вас има ли нещо вярно за живота в България?!![]()
Въпреки, че е малко развлачен и е труден за проследяване и сюжета е много разхвърлян, по-скоро съм за филма. Харесва ми черния хумор, който е вложен вътре. Но като се замисля, положението, в което се намира страната ни до каква степен е отразено в този филм, по-скоро е трагично, отколкото смешно. В зависимост от това как ще продължи нататък, ще реша дали да продължавам да гледам.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ми аз просто не мога да го понасям, но баща ми примерно се скъсва от смях на тоя филм... въпрос на вкус (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Съгласна съм с горния коментар.Но чак да не го понасям - не.Става за гледане,но не е това за което го мислех.Толкова го хвалеха преди да почне...напразно..![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
мн ме кефи, с удоволствие си го гледам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ми ся го "гледам" с гръб щото ТВ-то е за мен, сякаш е як, но нищо не мога да схвана, щото не съм гледал 1еп![]()
Страхотен е.
Чупи и тъпите турски рекорди![]()
И преди малко го гледах.
Да и аз днес изгледах 1ви еп., за да знам дали да гледам 2рата серия.Еми гледах я.Хареса ми.Смях се и мисля, че добре се е получило досега.![]()
Big or small, lies are lies!
10000000 пъти по-хубав е от турските гадости.Има си и стабилно количество хумор.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Филма е много хубав и приятен.С лек шеговит характер,което много ми харесва![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
е, със сигурност е 3645436 пъти по-добър от турските глупости! Харесва ми, но на моменти ми идва в повече "българското" =)
Не е лош филмът. Различава се от турските сапунки и от Стъклен дом. Забавен е, може да се каже, че ми харесва.![]()
Става.
Но ще го следя само защото е български.
Доста ми допада, забавен е и има много неща, които са направени типично по български![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
^_^
Столичани в повече е много як сериал, но въпреки това според мен № 1 си остава Стъклен дом! I hate турските бълвочи!![]()
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
Съгласна съм с всички,но има и много неща,които са си верни за българите.Особено за това със златото дето търсеха(показва,че сме алчен народ) и много други примери мога да дам.
Кефи ме. Много по-добре е него да дават, отколкото турските издънки
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿