.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Предложение: Оразмеряване на снимките

Предлагам на администратора да сложи един скрипт, който да оразмерява постнатите снимки във форума thumbnail размер. С един клик всеки ще може да си отвори снимката и да я разгледа в целия вид. Одеве в една тема имаше постната снимка 2 592px
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Когато видиш такава снимка, сигнализирай на модератор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Това е phpBB 2 от 2003 година ако не се лъжа, може и да е малко по късна версия, не е ъпдейтван софтуера от нямам идея колко време. При положение че е излязла отдавна phpBB3 стабилна какво да говорим.
    Обновления не чакай, съвременна форумна функционалност също. За javascript да не говорим хич даже.

Форума е зарязан от Investor.bg в частност от девелъпърите, с които администраторите нямат общо.
    И е зарязан поради добра причина, ако работи не го пипай.
    Има ли посещение, активни ли са хорта, вади ли пари от реклама? На всички въпроси отговора е да. Ако някои от тези въпроси почне да им се отговаря с не, тогава ще има някакви обновления. До тогава няма смисъл.
    - Всички авто-части на едно място!

Има много лесен за инсталиране мод,който оразмерява снимките. И какво като е 2-рата версия мен новите не ме кефят.

Извинявам се,знам че може много пъти да е предлагано,но защо няма пол в профилите на форума?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от er0s
    Има много лесен за инсталиране мод,който оразмерява снимките. И какво като е 2-рата версия мен новите не ме кефят.

Извинявам се,знам че може много пъти да е предлагано,но защо няма пол в профилите на форума?
    Пич, точно над теб, човекът с ник thefreak го е казал много хубаво. phpbb2 е от 2003 година, а сега сме 2011, ако не се лъжа. Това прави 8 години разлика. Интернетът е доста динамичен, ежедневно се обновяват хиляди програми, създават се нови. Един форум, който претендира да бъде водещ сред младите хора в дадена държава, който организира културно-масови мероприятия със заплащане при това, трябва поне малко да е напред технически. При все, че е част от голяма група като тази на Investor, при все, че администраторите са достатъчно добри да създадат един относително добър и хубав сайт, нищо не ги бърка да обновят и форума.

По-паметливите може и да помнят, че преди няколко години, лятото форуът беше обновен до phpbb3, но по думите на администраторите тогава: "Форумът е прекалено голям, системата не издържа, връщаме се на 2-ката" . Бяха сменени също така множество никове, написани на български и съдържащи непозволени символи. В резултат на това, всички никове, написани на кирилица бяха сменени с такива, написани на латиница.

Относно това дали те кефи или не - тук не става въпрос кой какво го кефи, става въпрос за функционалност и дизайн. Оригиналната phpbb2 също ми харесва много повече от phpbb3, понеже е изключително проста и лесна за работа, за разлика от phpbb3 и нейните бъгове, но времето е такова, че се налага обновяване. Кажи ми колко съвременни големи форума у нас стоят на phpbb2 ?

Освен това, никой не е казал, че трябва форумът да премине на phpbb3. Има множество добри системи като SMF, IPB и т.н. И да не каже някой от екипа, че те били тежки - нямате право при такъв сайт и толкова реклами да се оплаквате, че нямате сървъри. Няма невъзможни неща, особено за сайт в групата на Investor.

Всеки един от проектите на Инвестор.БГ АД, независимо дали е тясно профилиран или е насочен към широк кръг от потребители, се ръководи от едни от най-добрите специалисти в съответната сфера.

Ние постоянно следим и прилагаме последните новости в областта на Интернет и високите технологии, както на местно, така и на международно ниво. Целта ни е да отговорим в пълна степен на високите изисквания на нашите потребители и партньори.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си