.

Виж резултатите на анкетата: Заяждат ли се цигани с вас?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

5 10,20%
  • Не

28 57,14%
  • Може да се каже

14 28,57%
  • Имам големи проблеми с тях

2 4,08%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Преследват ли ви цигани?

Преследват ли ви цигани?Заяждат ли се цигани с вас?Коментирайте свободно и ако имате проблеми разкажете!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Трудно ще видиш циганин който да не се изгъзи, казано по-жаргонно.

Най-често като мина покрай някой мангал, почва да свири или да говори някви пълни простотии, пък вунята му е прекрасна украса на цялата ситуцаия.

Друг път пък един беше дрогиран и само вървеше след мене, ужас!

Абе малоумна работа, и после искали туй да се интегрира, леле мале...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Първия път като прочетох заглавието и си помислих "каква за Бога е тая безмислена тема?!" Но сега като се замисля...чак да ме преследват не,но помня един път в които цяла рода циганета вървяха след мене и ми искаха пари,че и накрая като не им дадох ме изцапаха с кал нарочно. Мама им мангали мръсни,много ме дразнят честно ! Така,че по анкетата,ДА ! Иде ми да ги запукам с нещо,ужасно досадни са...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    София
    He.
    Минавам си покрай тях и не им обръщам внимание.
    Съответно,не ме закачат и не ми говорят.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не особено.Но и в града ни има много цигани,които ако сами не ти кажат няма как да разбереш,че са такива...
    Последния случай ,който помня е преди месец.Излизах от гробището,на вратата някакъв циганин (много млад...) се опрял на вратата и ми вика Здрастиии куклоооо

Едни мои съученици(поне те така казват де)са ги гонили мангали с ножове да ги колят,но честно казано малко или много са си поукрасили историята.

Повече от фен Аватара на valll
    един ден като стоях на спирката ми стана лошо от жегата. видях някакъв мъж, който стоеше до спирката, но ми беше причерняло и не го разбрах какво прави. като ми мина малко го погледнах. стоеше зад спирката,а тя е прозрачна, и си блъскаше чикии циганина. мн ме изплаши и станах, тругнах напред и добре, че дойде автобуса, защото ми беше толкова зле, че ако се наложеше нямаше да мога да побягна.

една сутрин един циганин гонил майка ми с една тухла от нас, чак до спирката и я замерил с тухлата. Слава Богу, само с уплахата се отърва.

ДА! Веднъж бях на път за училище и видях един циганин да ме оглежда , не обърнах внимание и си продължих след 5 минутки се обръщам назад и тоз пак зад мен аз вече ускорих крачка и чувам отзад "Ще те скъсам , ще те скъсам" Такаа се изплаших и като побягнахх Много ме нервят тези мангали
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хах,не.Един се опитваше ама аз буквално му теглих една голяма майна и дотам беше.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от valll
    един ден като стоях на спирката ми стана лошо от жегата. видях някакъв мъж, който стоеше до спирката, но ми беше причерняло и не го разбрах какво прави. като ми мина малко го погледнах. стоеше зад спирката,а тя е прозрачна, и си блъскаше чикии циганина. мн ме изплаши и станах, тругнах напред и добре, че дойде автобуса, защото ми беше толкова зле, че ако се наложеше нямаше да мога да побягна.

една сутрин един циганин гонил майка ми с една тухла от нас, чак до спирката и я замерил с тухлата. Слава Богу, само с уплахата се отърва.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Там някъде
    НЕ ! Те пък да ми дойдат само !! Ще ги ам за закуска

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Няма да посмеят
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен
    Параноята ме преследва мен....

Малките от 5ти клас редовно ми се заяждат и последния път щях да ги убия, заклевам се..
    Не искам да показвам расизъм, защото мога да изям един голям БАН ;д
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз ги преследвам с винкел

Мега фен Аватара на Sisito941
    Нем..не са ме гонили..
    Вторник се прибирам от даскало и минавам покрай една спирка,а зад тая спирка няма нищо,освен едни треволяци и някакъв застанал зад спирката и се самозадоволява човека..видя ме,че минавам покрай спирката и спря..Зад мен имаше малки момиченца,сигурно 4-5 клас да са били..оня като отминаха момичетата,седна на пейката на спирката,понеже почна леко да вали дъжд, пак продължи да се.. и аз добре,че на спирката нямам работа да чакам автобуси,че горко ми..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Ооо в моя град е пълно с такива!Направо ужас!На много разкази съм се наслушала!Иначе обикновено пари ми искат или подсвиркват след мен!И аз леко изпадам в паника,защото не знам какво ще им дойде на акъл

В бившия си клас имах една съученичка.. Циганка!Беше неспасяем случай!Правеше се на много велика и силна,заяждаше се с всички и веднъж се сбихме.. После само мен наказаха!Ебаси Беше ме срам,че съм момиче,а съм се била,но пък ми беше и много кеф,защото тя си го просеше!
    Точно. Тука има дискриминация не към циганите, а към българите. Те (циганите) са един от главните ни проблеми, но за жалост са паразит, който не може да се отмие така лесно.

Слава Богу че не ми се е случвало такова нещо !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    аз ги преследвам с винкел
    Бтв : За тебе пишеше в "Телеграф" днеска ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    He.
    +

Град
    jamaica
    Оф да много често. Един път си стоим на една пейка с моите приятелки и изведнъж идват някви цигани сядат при нас на пейката и почват да ни разпитват кой клас сте на колко сте дрън мрън. аз се напрайх че някои ми звъни и нали станахме от пейката ама тес пак ни следят ии ние минаваме зад един блок ии айдее да ни няма та избягахме де. После отиваме при едни деца там дет играят до един блок и те ни разказват че тес питали къде сме и казали че са ни приготвили нещо по-хубаво и от кола (puke)
    All i need is.....BEER

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не .. като видя циганин го гледам все е едно е някво жалко същество. То всъщност е ама..
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    He.
    И аз съм по същия начин. Даже на село имам една приятелка, която е циганка и имаме доста добри взаимоотношения.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Нем..не са ме гонили..
    Вторник се прибирам от даскало и минавам покрай една спирка,а зад тая спирка няма нищо,освен едни треволяци и някакъв застанал зад спирката и се самозадоволява човека..видя ме,че минавам покрай спирката и спря..Зад мен имаше малки момиченца,сигурно 4-5 клас да са били..оня като отминаха момичетата,седна на пейката на спирката,понеже почна леко да вали дъжд, пак продължи да се.. и аз добре,че на спирката нямам работа да чакам автобуси,че горко ми..
    Хах, аз пък се връщам от училище с автобуса и си гледам през прозореца /имаше задръстване/ ии в една кола някъв доста качествено си се задоволяваше, ама не беше циганин де ;д Като го видях, веднага си отместих погледа, после пак го погледнах и той ме зяпаше с една странна физиономийка ;д . . но не спираше
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си