- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в ДВАМА !
Съжалявам ако има такава тема..
Та влюбвали ли сте се в 2-ма едновременно, и какво мислите да правите в такъв случай?
Сега аз съм така, и мога да кажа, че това чувство е едно от най-болезнените за всички момичета.
Еми виж сега сигурно си на възраст под 16 години.
Няма да те питам на колко си просто незнаеш какво искаш.
А кой от двамата да избереш?
Ами незнам тегли чоп.
+1 .. Невъзможно е да обичаш двама.Първоначално написано от HideBoy
Напълно съгласна с againstyou !
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Не, не ми се е случвало, но и мисля, че и е невъзможно. Привличане/симпатии, да, но нищо повече. Истинската тръпка се усеща само към един човек...
ако са навити за тройка, не виждам проблем
Напълно възможно е да е влюбена в двама!
Аз бях така до преди няколко месеца.
Просто ти трябва време, на мен ми отне повече от година да разбера кого обичам истински. Сега просто си много объркана, опознай се добре и с двамата и ти гарантирам че с времето ще разбереш кое е твоето момче.![]()
Първоначално написано от JoeBanana
![]()
много си извратен
![]()
По темата..не,на мен не ми се е случвало до сега.
Ето сама си го призна даже .. "Отне ми едиси колко време да разбера кого обичам истински ",следователно не си обичала и двамата,просто не си била наясно кого.И при нея е така.Първоначално написано от fogdog
бъркате симпатиите с любовта...
>>DjBelev<<
Виж, каквото и да правиш не знам колко ще има ефект, защото ще избереш единия и ако имате трудни моменти ще си кажеш " Еее, закво не избрах ... " и ако имаш възможност да си с него ще се разделиш с приятеля ти, ще тръгнеш по него, а ако не станат неща с него ще искаш да се върнеш при първия, като му обясняваш колко съжаляваш.. Общо взето си прецакана, но помни от мен, че избереш ли си един бъди с него до края, защото, ако почнеш да съжаляваш, че не си избрала другия ще се оплетеш сама..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Да,възможно е да е влюбена в двама..има разлика м/у влюбване и обичАми в тази ситуация трябва да избереш единия,ако искаш нещо по-сериозно
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Виж не знам на колко е авторката, но на тази възраст е трудно да се говори за исинска любов. Тя явно е привлечена и от двамата, и това е напълно нормално на тази възраст. След време все нещо ще стане винаги е така, или единия ще й разбие сърцето или тя като го опознае ще разбере че не е правилният и чувствата й към него ще отслабнат, така че не трябва да бърза, каквото трябва да стане ще стане.Първоначално написано от againstyou
![]()
Е да,теоретично пиша и разсъждавам по начина по които го е написала.Иначе тва дали е привличане или любов не мога да кажа,нейна си работа.Първоначално написано от fogdog
Много сте прави, и благодаря за отговоритеТова трябва да е само 1 увлечение...
![]()
хващай и двамата, бе, какво се тормозиш.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Съгласна.....Първоначално написано от bloodyF
![]()
Пеперудки и при двамата ? На мен ми се е случвало когато някой ме привлича много, сексуално. Трябва да се научиш да правиш разлика между двете неща..
Мотам се, за да видя какво ще стане и дали ще си избера един от двамата или никой от тях. Просто протакам.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
нищо ненормално няма в това.
просто гледай да знаеш какво правиш и да провокираш нереални очаквания в някой от двамата отсреща.
REGGAE BOOM <3
Ако си обичала първия, е нямало да се влюбиш във втория - прави си извод...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Абсурд да си влюбена в 2ма.. Както казаха преди мен, най-вероятно е сексуално привличане..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..