.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Спукан капиляр

...

Супер фен Аватара на djipsito
    Здравей!
    Аз имах спукано капилярче под окото, като бях малка бях разчоплила нещо и така си остана, ама с годините стана по-мъничко и почти не се забелязва, не съм го мазала с нищо.
    Иначе, бяха ми се спукали няколко на носа и пак нищо не правих, обаче с времето почна да става по-голямо. За тва отидох на дерматолог и ми направиха лазер. Препоръчвам ти да идеш на дерматолог най-добре и да разпиташ за цените, става много бързо и въобще не боли. Зависи от капиляра, може да се наложи да идеш на две процедури или повече, ама най-добре да идеш да ти го видят и да ти кажат.
    Не мисля, че с квото и да го мажеш ще се махне..

Мога да допълня, мажи си лицето с слънцезащитен крем, особено сега като наближава лятото.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз преди имах на носа, доста се забелязваше, обаче един ден се загледах и просто го нямаше.. Не знам как стана. Иначе на ръката имам такова, което си седи от доста време..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на Dollystar
    И аз имам на носа, единственото решение е лазер.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    София
    И а3 преди години имах спукан капиляр в окото.
    Беше избило кръв.
    Ама само си мина.

Имах един спукан капиляр под окото - стоя няколко години и сам си мина... сега имам на носа, но не ме притеснява, слагам у съвсем малко коректор и не се забелязва... общо взето както се появяват, така и изчезват... но щом на теб ти пречи отиди на дерматолог

djipsito, от слънцето ли се появяват? не ми беше минавало през ум, аз уж не ходя много на плаж...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз имам едно до носа. Сега като се загледах го няма никакво. Но имам едно на бузата, то ми е от по-скоро, както и едно на безименният пръст, те си стоят.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз пък преди от тренировките по волейбол целите ми ръце бяха със спукани капилярчета. Един ден хода с лилави точици и после си се махат.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    С мехлеми не може да се премахнат спукани капиляри При моята козметичка съм виждала жена с подобен проблем. Там има специална терапия за подобни проблеми. Не само да премахне спуканият капиляр, но и да се заздравят страните на капиляра.

Цитирай Първоначално написано от Agllka
    djipsito, от слънцето ли се появяват? не ми беше минавало през ум, аз уж не ходя много на плаж...
    Не знам точно от какво се появяват, ама не е изключено и да е от слънцето. Сигурно има доста неща, които да предизвикат появата им, ама най-зависи от кожата ти предполагам и от организма.
    На мен след като ми направиха лазер ми дадоха едни кремчета, такива за слънцезащита с фактор 50-60 и ми казаха винаги преди да изляза да се мажа...

Повече от фен
    Наистина слънцето засилва проблема, но и най силният крем не решава проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си