- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оофф ..
Чуствам се ужасно .. както се пее в една песен '' дупката е вече яма '' .. дамм .. омръзна ми да съм сама .. искам да си хвана някой,който да обичам,но и той да ме обича и зачита .. искам да усетя любовта,но все не се получава ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
темата за необвързани е по-долу
Ето ме.Базикам се.
Та какво да ти кажа днешно време моите съполници искат само секс се пак сме 21 век и трябва да сме газари че сме "ебали" 50 момичета последните 2 години.Оправия няма за да си намериш точния човек не трябва да търсиш а да чакаш, на сила хубост нестава.
А и според мен не ти трябва съдя по ника ти че си на 16-17 имаш врееееме и време се ще се намери и твоят ромео![]()
За всеки влак си има пътници и всичко ще си дойде на мястото![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ех едно здраво -мислещо момче.Евалата,пич !Първоначално написано от HideBoy
![]()
Спокойно,ще дойде й твоето време...потърпи малко![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Мдам ама и жените не са по различни де за това си седя 3 месеца без приятелка и пей сърце когато си намеря точното момиче тогаваПървоначално написано от againstyou
![]()
Разбира се,много момичета има такива.Абе то да ти кажа сам си е най-добре и аз съм така.Първоначално написано от HideBoy
Абе да ама нали знаеш че живота преебава секи никой не си излиза девствен от него така чеее няма къде да се криеме кулешкеПървоначално написано от againstyou
![]()
Хах,да.Но си има все пак време за всичко.Първоначално написано от HideBoy
Е да бе ама да спираме че направихме фейсбук тукаПървоначално написано от againstyou
![]()
^ по- точно не може да се каже.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)