- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам момиче да ме... хереса?
Има едно момиче от моето училище, в съседни клас е, така че не се виждаме много. Искам да я накарам, някакси да ме хареса. Като разбра, че аз я харесвам ме ... "намрази", е не е точно "омраза"! Моля! ПОМОЩ! Ако ще снимки ви пращам-и на мен и на нея!
Сложи снимки![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Виж първите теми във форума има една наименувана "Как да се харесаме на момиче" е там пише всичко:P:P
Мария
Искам твой и нейни снимки за да преценя дали може да сте заедно![]()
Големи гурута се изкарахте бре, по снимки да предсказвате става ли нестава ли![]()
Иначе няма начин ей така от нищото да те захареса. Или си пада по теб или не.
Ами пиши на skype: raror да ти дам плСС! Тука нещо не ми се качват!Първоначално написано от ivetyy
Няма начин. Ето. Пиша го, защото е истина. Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. Да, звучи тъпо, но е факт. Има частни случаи, разбира се.
1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш?
2. Как ти е показала, че те мрази?
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш?
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно?
Първоначално написано от TheNewReligion
Няма как да я накараш да те хареса!!!
- Ем... гадноПървоначално написано от lunichkataaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Значи си споделил на братовчедка й. Т'ва имам предвид в 3. А за 2- т'ва си е твое чувство. Не обвинявай момичето за собствените си филми.Първоначално написано от raror
4- вероятно си малоумен. Деликатно. На нея. Да й покажеш. Че я харесваш. Не на братовчедката, а на момичето. Деликатно. На момичето. Покажеш. Че я харесваш. Ок?
Трябва да си простак. Да говориш простотии... да си нахакан и пернат през главата.
хЪх...
Недей така, че ще вземе да се пробва.Първоначално написано от RoSKo0o0
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
И какво да пробвам... ?Първоначално написано от xxcherry
![]()
Ходи на врачка, да ти направи любовен елексир
"You were deceived"
Написаното в 1вия пост...Първоначално написано от raror
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
As hareswam edno momi4e tq e v drugiq klas vsqko mezdu4asie minava do klasnata ni staq i me poglezda as q haresvam mnogo no dori ne sam govoril s neq dosega poznavame se ot lqtoto da li tq me hareswa plssss ogovorete!!!!!!
Ами не с всички момичета може да се оправиш.За мен например не е от голямо значение красотата, е да не квазимодо и да няма много пъпки.Може да разбереш какъв тип момчета харесва ако харесва нахакани ще мъдеш такъв и така на татък.А може и да те харесва когато ме питат дали харесвам еди кое си момче ,което аз всъщност много си падам казвам абе вие да не сте луди.А ,ако не те харесва я зарежи търси си някоя друга.![]()
![]()
Кирилицата и поне малко от малко грамотност са задължителни(отнася се за предпоследните постове )![]()
Аре спри се с латиницата-ще изядеш БАНан ми се струва![]()
![]()
![]()
![]()
Той ако пробва по този начин почти сигурно ще успее. Другото е да има гейски фейс, който със сигурност му носи мацки. Ама като гледам автора как пише ми се струва, че е на 13-ина, даже се очудвам, че не е писал, че я обича...Първоначално написано от xxcherry
как и каде мога да си намера момиче аз много рядко си намирам приятели а и то даже момичета моля ви кажете!!!!!!