- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима книга
Реликвите на смъртните ..![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Паулу Коелю - Алхимикът
и другите там ...
Комерсиални са, ама те карат да се чувстваш се едно си осъзнал нещо мн ''възвишено''
![]()
![]()
![]()
Скитница - Стефани Майер
Цветя за Алджърнън - Даниел Кийс
С. Майер вярно, че е авторка и на "Здрач" поредицата, която е толкова плювана и обиждана, но "Скитница" несъмнено е книгата, която най-много е приковавала вниманието ми. 700 страници е, прочетох я за по-малко от три дни.
А "Цветя за Алджърнън" е невероятно смислена и оригинална книга. Кара те да се замислиш за много неща.
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
Кристофър Паолини Ерагон-книга 1 Първородния-книга 2 Бризингър-книга 3 ще има 4-та .Поредицата е страхотна![]()
![]()
Мога да ти препоръчам много книги,защото чета постоянно,но пък не знам точно какъв жанр би ти харесал.Криминалистиката не е за всеки и определено се чете по-трудно,но ако искаш да пробваш нещо такова ти препоръчвам автори като Агата Кристи или Стивън Кинг.Иначе аз обичам да чета любовни романи като Dear John,Gone with the wind,The Thorn Birds...Ако си търсиш вече истинска класика,избери последните два,които изброих или някоя на Jane Austen.
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Първоначално написано от Briseis
![]()
Аз ще кажа "1984" на Оруел и "Прекрасният нов свят" (Brave New World) на Хъксли.
Won't wear the cross of a man that means nothing. A man who falls to his knees is a man of disease. Take your God straight to hell. Trash your cross.
На мен ми е много трудно да избера една, защото аз чета по 25 часа в денонощието.
Най-любимите ми книги са:
Пърси Джаксън ( и двете поредици)
Колеж за магьосници на Лев Гросман
Паяжината на Шарлот
Всички книги на Роалд Дал![]()