.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

подарък за рожденият ден на гаджето

edit: подаръкът е измислен,благодаря за мненията .. може да заключвате

Питам съвсем сериозно бе хора ;d

тракторе ,хайде обратно на село, а ?
    бъди така добър да не се лигавиш поне в моята тема : ) проблеми нямам,никога не съм имала,въображаемо гадже също нямам :P

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Говориш в женски род и гаджето ти е "тя", ами това ме свежда до разни мисли, но..

Ако е сериозна темата, то ти така или иначе ще знаеш най-добре какво да й/му подариш, не сериозно, става ми странно като не знам в какъв род да пиша. Една от идеите, които ще ти предложат е снимка в рамка, може да направиш албум с ваши снимки, също на мен са ми подарявали, нещо тип "книжка", на всяка страница пише датата и различни наши спомени от чатове, тези, в които най-много сме се забавлявали или тези, в които просто сме си говорили за това какво значи за нас отсрещния човек. Може да и сготвиш нещо, като знам, че нещо е готвено за мен.. . .Става ми много.. апетитно .. А и е забавно.. Все пак е твоя приятелката и продължавам да се надявам темата да не е ебавка.

ми не се ебавам и да момиче съм
    това със снимките е много добра идея,обаче техните не знаят за нас, и няма как да държи нищо такова у тях,така че отпада
    А за готвенето .. готвила съм и много пъти,така че няма да е някаква новост
    Мерси все пак : )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Girl-on-girl action
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    ..някъде там..
    Снимката, ако е просто приятелска.. Две момичета, усмихнати, съмнявам се техните да си направят такива изводи. Освен, ако не знаят за положението и. Вкъщи имам снимки с най-добрите си приятелки и не мисля, че нашите стигат до другата крайност щом ги видят.

Цитирай Първоначално написано от AzSymTraktoryt
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry
    Снимката, ако е просто приятелска.. Две момичета, усмихнати, съмнявам се техните да си направят такива изводи. Освен, ако не знаят за положението и. Вкъщи имам снимки с най-добрите си приятелки и не мисля, че нашите стигат до другата крайност щом ги видят.

Това е защото си твърде грозна и ваще осъзнават, че няма как да си имаш гадже.

Град
    ..някъде там..
    Хах, да, тракторе, вече и с хомо наклонности ме изкара, просто.. ти си ВЕЛИК! (поклон) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си