Значи това момиче което харесвам се запознахме преди 2 дни..от общи приятели.И незнам какво ми стана..просто луднах по нея..Немога да си я избия от главата, а и не искам..(това чувство не го бях изпитвал..).
Та намерих и скайпа.(понеже нали не сме на училище сега).И си писхаме малко.Аз и писах пръв..обаче после тя завързва общуването..като ме питаше от рода на "Каква музика слушаш ?" и разни такива.
Другото което излезна е че слушаме еднакъв стил музика и точно когато се завърза общуването..тя каза че имала работа...Незнам дали си има приятел..или пък не съм питал от рода на "Кой си харесваш?"..Просто ми се струва много нахално и просташко точно в началото..
Просто знам че това момиче значи нещо за мен..от друга страна ме е страх да не си има приятел..И затова съм малко не сигурен..от друга страна съм си втълпил че момичетата на моята възраст ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходят с по-голями момчета..(също едно от нещата които ме притесняват)..
Друго което е .. тя преди влезна в скайп след като си свърши работата и аз не и писах..Всъщност очаквах тя да ми пише.(незнам защо)..
А и друго което забравих.Тя ми писа пак да излезем и пак с общите ни приятели..Под предлог да научим един от тях да играе билярд
Това моля ми го обеснете какво значи.. ? Че иска среща с мен или си значи това което си значи..

Та въпроса ми е :
Следващия път аз ли да и пиша първи ?
Това че тя завърза темата дава ли някакви предпоставки за бъдещо развитие ?
Кога да си уредя среща?
Как да разбера че иска нещо повече от бъдещо приятелство?

Другото което е че сме в едно и също училище.Голяма е колкото мен, но е в друга паралелка(което не е проблем поне според мен).
Моля за съвети..