.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: без болка

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И като се самоубиеш какво ще постигнеш? Ще върнеш умрелия или ще излекуваш болния? Страхливка!

И да отговоря на въпроса ти - няма безболезнен начин да се самоубиеш в домашни условия. За съжаление ще ти се наложи да се бориш с гадния, несправедлив и болезнен живот както всички останали.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Толкова хора заслужават съчувствие, че ако съчувстваш на всички няма да остане нищо теб. За съжеление сме болно поколение, болен народ. Най-хубавото е, че всички си мислим, че нямаме нужда от помощ. Самоубивай се като искаш и не ни занимавай с глупости. Това е сайт за тинейджъри, не сайт за тинейджъри, които искат да се самоубиват...

Някой да направи Важна тема: Самоубийства (Сепуко, Харакири) за да те улесним...
    God is an idiot, I have DNA...

anonymous708973
    Guest
    Не си режи вените, никога не става.

Вземете спрете да повтаряте как самоубийството е лесният изход. Въобще не е лесно да посегнеш на най-святото си и да преодолееш инстинктът за самосъхранение. Колко от вас ще имат смелост да се хвърлят от 20-етажна сграда? Да насочат пистолета към слепоочията си и да натиснат спусъка? Да си блъскат главата в стената, докато умрат? (Да, има и такъв случай!)
    Папагали.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторке, предлагам ти резачката за дърва. Работи безотказно, ама трябва да отделиш известна дума, че бензина е скъп.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Ем аз съм на 19, и ако не бях християнин до сега да съм се самоубил поне 20 пъти...
    Всики религии са измислица. Не губи време
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си