- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- без болка
Здравейте сладури ,
само ще ви помоля да ми кажете кой е най-лесният начин за самоубийство , разбира се , без да боли ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Преди половината форум да те е нападнал ( както и ще стане и не знам защо въобще си пуснала такава тема,при условие,че знаеш какви ще са коментарите ) ще ти кажа само,че и аз съм се чудила доста пъти дали има такъв начин,защото и аз съм се чувствала сама и тн.
И ако очакваш да отговоря по темата - в грешка си.Няма да ти давам съвети как да се убиеш за Бога !Просто няма смисъл...не ти давам и повече от 15,та живота е пред теб !!!
Стегни се и не мисли за глупости.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Майкооо мила?!?!!?
Ти добре ли си бе момиче?
Какви са тези глупости какво толкова ти тежи че стигаш до такива крайности?
Само си помисли какво ще преживеят родителите ти или айде да не е това по това което си писала съдя че искаш да угодиш на себеси едвали ще те трогна с това по горе.
Замисли се какво ще изпуснеш от живота!
И съм 100% сигурен че искаш да го направиш заради някоя грандиозна глупост!
Стегни се премисли ако искаш излез разходи се остани малко сама но не прави глупости!
аз знам ,че всички ще ме нападнат , но те просто не знаят какво ми е на мен , а и се надявах просто някои да ми помогне![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
опитай с живак.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе и ти май не си наред как ще даваш такива идеи ?Първоначално написано от sladur4etyYy
Вземи се прегледай!
Сигурно не знаем какво ти е,но самоубийството не е решение,защото успееш ли да продължиш напред то сигурно ще бъдеш възнаградена и ще си мислиш само "добре че не го направих"Първоначално написано от zwezzdichka
![]()
>>DjBelev<<
По точно ? Смис как трябва да го направя и от каде да си взема живак??Първоначално написано от sladur4etyYy
Кво пък ти е на теб ? Да не ти се счупи нокът ? Не знам дали имаш повече от 11-12 години, ама едно ще ти кажа : Потърси психиатър.
ти пък като не знаеш какжо да пишеш по добре не пиши .. пуу аман !!Първоначално написано от againstyou
Не е далече от акъла какво се прави с живака,но както и да е.
Спри се бе !!! Да не те е прихванала някоя от тея мании емота и тн ?! Ако е за момче,още по малко пък.Трябва да си много глупава да направиш нещо такова !!
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ихх..караш ли ми се или така ми се струва ?Първоначално написано от zwezzdichka
Айде кажи какво е станало.. за какво става въпрос
щом е в раздела Любов явно е някаква поредна лапешка любовна драма...
Разкажи ..
Но самоубийството не е начин за спиране на болката... пък и знам, че не ти стиска...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ем...счупи термометър.Първоначално написано от zwezzdichka
То си личи какво си шубе, търсещо внимание. Каквото и да предприемеш (а няма), няма и да го сведеш до край. Най-много да стигнеш до опит за самоубийство, колкото да получиш съжаление и внимание.![]()
да, понеже търси внимание. продължавайте да й го оказвате.Първоначално написано от againstyou
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това е най-лесното решение. Бягаш от проблемите. И ти не знаеш на нас какво ние, всеки човек има прблеми, ако почна да ти се оплаквам цял ден няма да ми стигне. И то сериозни проблеми - здраве, семейство и т.н, но аз съм решила да покажа на всички, че съм по - силна от смърта и че не съм готова да умра. Не мога да разбера хора, които искат да приключат живота си, борете се бе хора живота е прекрасен, борете се днес си на дъното, а утре може да си навърха...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Просто нямам кво да правя,зарежи - пубери.Няма се занимавам повече.Първоначално написано от sladur4etyYy
Колкото и голям проблем имаш повярвай ми самоубийството не е решение.Не се обиждай, но съм сигурна съм, че има хора които са в много по лошо състояние от теб и вместо да мислят с кво да се самоубият те се мъчат да намерят изход от проблема. Съветвам те вместо да си губиш времето с това да се убиваш просто да помислиш за друго решение (по смислено от самоубийство)
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
ми да добре ще направишПървоначално написано от againstyou
Ае самоубивай се и после пиши как е минало.
Защо не кажеш какво ти е за бога?
Можем да ти помогнем..
аз просто ви попитах приятелски а вие не знам каква ме искарахте .. като не познавате хората не си правате тъпи изводи поне !!
Офф... не искаш помощ.. не казваш какво е станало ..
Ми.. мри тогас.. (извинявай ама... не се усещаш.. )
Давай през терасата и си стискай палци да не оживееш, защото ще боли много после..
Еми както каza nepowtorima кажи какъв е проблема и може би ще ти помогнем повече отколкото да ти даваме съвети как да се самоубиеш.[/quote]
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.