Еее та тя премиерата му беше отдавна на този филм - януари-февруари ако не се лъжа. В София все още го дават в Арените и в МОЛ София май
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То "ТИЛТ" отдавна, отдавна върви по кината.
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
e момичето е от горна оряховица , то там и Аватар не е излязъл сигурно![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Филм без смисъл.Май не ми се е случвало да гледам толкова бозаво нещо досега,не си давай парите.![]()
И на мен така ми казаха и се отказах.Само дето е имало масова реклама,пък филма йок.Първоначално написано от gabri3lla
Нулев сюжет точно.Първоначално написано от slicky
Чак се зачудих дали си заслужава да отида да гледам LOVE.net,ама в крайна сметка май ще се прежаля и ще отида да видя за какво иде реч,а ако положението е същото май ще бъде последния български филм,който гледам.![]()
Е то хубаво,че почнаха да се правят бг филмчета,а поне като ще праят,да измислят наистина нещо свястно,което да се помни.Първоначално написано от gabri3lla
ауе въртят ли го още по кината??
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Абе хора този филм да знаете дали може да се изтегли отнякаде и изобщо има ли шанс да се намери, че оттървах киното.