- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в най-тежките моменти
когато ви се е случило нещо много лошо или тъжно, как се справяте, какво правите, плачете ли?
Плача и не, търся помощ от близки приятели или се затварям в себе си и търся сама решение. Зависи от проблема. Но няма чак такъв, който да няма решение !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
плача, но ако е нещо много лошо, примерно, когато почина баба ми, нямам сили за сълзи. затварям се в себе си, примерно с хората около мен съм както винаги, но остана ли сама падам в някаква дупка. имам нужда от помощ, но не мога да си я поискам. добре, че най-добрата ми приятелка и приятелят ми ме познават и настояват докато не си излея мъкатам, тогава ми олеква.
Ако е нещо свързано със семейството плача,плача и .. плача.Докато ми мине.И не споделям със никого.Ако е нещо свързано със гаджета НЕ плача,а споделям с най-близките приятелки.А за други неща не ми пука особено и не се сдухвам.
Ох.. Да,плача.. Много .. Аз събирам в себе си,събирам докато в един момент не издържа и .. буквално избухвам в сълзи .. но както казват хората "След дъжд улиците са чисти" .. В смисъл, че като плача поне на мен някак ми олеква .. Пиша си в дневника,изливам си душата.. Понякога споделям и с Бфф-то ми по скайп,много ми олеква.. Понякога изпадам в дупка и ако няма кой да ме извади.. оставам там дълго - дълго ..![]()
<3 d(ˆˆ)b
Много пъти се опитвам да сдържа сълзите, но когато очите ми се замъглят и не мога да видя нищо, те просто потичат!Принципно слушам музика или споделям с най-добрата ми приятелка, защото тя винаги ще ме разбере! Ако е нещо наистина сериозно споделям с майка ми, но винаги се опитвам да си помисля и да намеря решиението на дадения проблем! ):
Плача само в наистина тежки моменти,гледам да съм силна.Но най-често изобщо не показвам емоциите си,затварям се в себе си.
Не плача. Единственият случай, когато плаках беше, когато баба ми почина и то не беше с глас ами само се насълзих.
затварям се в себе си, не говоря с никой, направо съм ужасна в такива моменти... плача сама, пред друг човек много рядко си изливам мъката, или поне не цялата
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Преживявам всичко сама.
Така съм свикнала и ми е най-лесно.
Затварям се в себе си за известно време,докато осмисля нещата.После просто продължавам напред![]()
Много пъти се опитвам да сдържа сълзите, но когато очите ми се замглят и не мога да видя нищо, те просто потичат!Принципно слушам музика или споделям с най-добрата ми приятелка, защото тя винаги ще ме разбере! Ако е нещо наистина сериозно споделям с майка ми, но винаги се опитвам да си помисля и да намеря решиението на дадения проблем! ):
Различно. Понякога за самия момент се правя на 'силна' и стискам зъби колкото да мине за пред хората, после се наплача хубаво и така. Друг път, просто сълзите не се сдържат, всичко се свежда до емоционалност.
Като цяла мразя да плача, адски ти ебава психиката като цяло и не само. Плача не ти решава проблемите, нито самонараняването и така нататък, по-добре е да помислиш трезво как да се справиш със случилото се и това, което те изгаря отвътре.![]()
Аз все още не съм имала никаква загуба - било на роднина, на приятел, няма значение.Но говорим за онази,страшната загуба - не знам как ще преживявам,когато дойдат тези дни.Дано са далече,де.![]()
Но като цяло плача..страшно много плача и после се чувствам много по-добре.Научила съм се да не споделям и всичко самичка да преживявам.Не изпитвам нужда да натоварвам приятелките си или майка си с мойте грижи.
Обичам,когато съм тъжна, да намеря малко спокойствие и да си поплача, да гледам в точка и отново да плача .. не знам,не мисля, че съм слаба с този рев, но така се чувствам сигурна.По-добре ми е да съм самичка в "критични" за мен моменти.![]()
Big or small, lies are lies!
Вече претръпнах, зависи де.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Същата съм.Първоначално написано от pitfall
Почти всичко си преживявам сама , рядко споделям мъката си пред друг човек.
Затварям се в себе си . . . Понякога бих искала да споделя с някой, но не винаги се получава. Разбрах, че в кръга ми с приятели има 1 предател, който все още не сме разбрали кой е.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Преживявам си почти всичко сама.
Не обичам да споделям проблемите си с другите,било то дори и с приятели.Падам си повече слушател-слушам хората,когато споделят проблемите си,опитвам да им помогна,но аз почти никога не споделям това,което ме мъчи.Преживявам си мъката сама и така съм свикнала,защото знам,че именно само аз знам какво ми е и само на мен си мога да разчитам.![]()
Първоначално написано от Colouring
I'm beautiful in my way,
'cuz god makes no mistakes..
I'm on the right track baby, i was born this way*
Плача, за да излея всичко, иначе ако почна да се правя на силна, ще си го изкарам на първия, който ме ядоса. Понякога споделям с приятели, майка ми, съветват ме какво да правя, осмислям постъпките си и ми минава. Но при загуба на човек, много близък... Предпочитам да си го преживея сама.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пускам си това клипче.
Ами гледам да не се затварям в себе си,излизам,търся начин да гледам положително на нещата или пък слушам тъжни песни,няпомнящи ми някакви спомени,спрямо ситуацията...
Ако съм в нас се затварям за няколко часа в стаята ми със много шоколад и хубава музика ^^ След това съм като нова![]()
Ако съм навън стискам зъби ако е нещо дребно, а ако е по-сериозно се прибирам и правя горепосоченото![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Излизам да се поразходя с мп3ката. Като подишам малко чист въздух ми минава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()