Здравейте..!
Може ли някой да ми обясни как да си сложа ботове на тази "прочута" игра... Като си я изтеглих от замунда, пача беше на 1.20 и на старата карта си имах ботове Естествено "любопитния новак" - аз, ми стана интересно как ли ще се справя в гарена?! Изтеглих си гарена сложих си пача на 1.25 и започнах да играя... Разбира се веднага започнаха да ме псуват особено ако мода е арсо или сдсо, поради причината, че мога да играя с 1 - 5 героя... Редовния ми номер беше в началото да си направя банд, нул талисмана или онова другото, а след това пт... По нататък според вида на героя - аганим, лотър, владимир и т.н. Писна ми да ме обиждат, кикват от игрите и т.н. Та въпроса ми е как да си сложа ботове на 1.25б, че да се понауча въпреки, че не виждам как, защото аз трябва да гледам играта на по - силните както и какво си купуват... Бота винаги си избира един и същ герои, и винаги си прави едни и същи предмети... Ако някой може да ми помогне, да драсне два реда, защото аз искам да се науча да играя за кеф, но това няма как да стане покрай 12 - 18 годишните "геймъри", който ако не си добър те наричат: "ретард, бот, нооб и други изрази, които няма нужда да споменавам

П.С. Извинявам се за грешките...