- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво да ям преди тренировка и по колко.
navar ориз или картоф 2 часа преди тренировка си е супер..Дава енегрия,въглехидрат! А пък аз пия по 1.5 лътра вода само по време на тренировка..Общо на ден 4.5 - 5 литра..
Преди тренировка не се яде,а това че си изморен е от това,че много тренираш.![]()
![]()
![]()
Така ли ? Ти влизал ли си в зала? Като не се яде..Не яж цял ден и отиди вечерта към 8-9 на тренировкаПървоначално написано от Vasoto129
![]()
час и половина,два преди тренировка е добре да се яде![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
А какви са отрицателните страни на това да пиеш малко вода?
Audio ergo sum
Доста саа! Кръвта се сгъстява. Водата пренася почти всички в-ва в тялото ти. При обезводняване и тежък физически труд, се образуват млечна киселина , ацетон(при обезводняване) който е канцерогенен. Общо взето много може да се пише по тази тема!Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Още малко ще го изкараш да не пием вода..По време на трен винаги 1.5 литра..Първоначално написано от fatrat
Ш чети малко и ти , не говори на изуст!
Не говоря на изуст,питам те обаче индиректно,да пия ли вода по време на трен или неПървоначално написано от fatrat
За водата освен,че помага за усвояването и че има смъртни случаи от зобкане с вода друго не знам
И също така,че е добре с всяко хранене да се пият по 2 чаши вода (виж по-горе защо)
пийте вода,и то многои като пиша нещо-четете внимателно,не съм казал че да се яде ориз и картофи е грешно,а че в тях белтъка е пренебрежимо количество за сметка на карбохидратите..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
викаш все едно да ядем яйца за въглехидратаПървоначално написано от navar
![]()
ахам,може и пържоли-вратни..в тях е пълно със въглехидрати..Първоначално написано от fatrat
цитирах пост ,в който бяха написани само глупости,и недай си боже някой им се върже..ам атака става като съвети дават хора,които основно ровят в нета..
храненето е една основна част от спорта,а и от живота ни въобще..затова е важно да знаем поне в кои храни,какво има..![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..