- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли признали на момче че го харесвате ?
темата е ясна![]()
НИКОГА.
ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!
КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА
Бих..То ако чакате само момчетата да правят първата крачка - ще си останете само с чакането...Поне в повечето случаи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не,аз съм на мнение,че момчето трябва да направи първата крачка. На някой може и да му се струва тъпо, но аз така мисля.
Правила съм го не малко пъти. Ако ви чакаме вас "мъжете" да се сетите, ще си останем с чакането.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Все съм се замисляла- Защо за бога не съм момче.. Ще мога да си признавам чувствата, а няма да чакам като тъпачка - момчетата да направят първата крачка.. Иначе и аз съм ЗА.. Първата крачка да е от момчетата, но с намеци също сам може да разбере...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хах никога.. ;дд
lesbo0 wordss.. ;ppp
Зависи от обстоятелствата, но да кажем, че бих си признала, че го харесвам, но обяснения в любов, "Принце мой, обичам те, ти си единствен на света" - никога!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Всъщност след като помислих, окъзнах не че не бих, ами че ако се наложи, то няма да има смисъл...Принципно чувствата си личат от постъпките и на двамата, успоредно с техните разбирания естествено. Ако видя, че момчето има чувства към мен и аз ще му покажа, че имам. Ако не видя, че има чувства към мен, бих се опитала да ги събудя у него и ако пак нищо не стане... Не бих искала да бъда с човек, който не си показва чувствата. А ако видя, че няма чувства... И да му кажа и да не му кажа, че го харесвам, това нищо няма да промени. Той ще е наясно и бла бла, ама нали пак няма да съм с него...
П.с. Това звучи много плоско. Няма значение...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз бих го казала, но важи само за "втория ни шанс заедно". ^ . ^Първоначално написано от Eliii
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Бих, ако видя, че момчето е някое от онея притеснителните... Не че не са забавни докато се опитват да кажат цяла дума без да сричат, но не обичам да чакам с часове докато чуя едно цяло смислено изречение.По-добре аз да поема инициативата пък за по-нататък ми остава надеждата, че ще се отпусне.
![]()
Супер право е момичето.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Не бих казала, че го харесвам, тъпо ми звучи, но когато харесвам някого, той го разбира от 100 км. Личи си във всяко мое действие - съзнателно или не.
Може би, но само в определени ситуации. Не смятам, че още щом харесаш някого, трябва да тръгнеш да му признаваш.
Зависи, от положението и взаимоотношенията ви. Има нещо вярно, че е добре момчето да направи първата стъпка - ама пък като ги знам повечето какви са .....
Бих си казала, но не "Обичам те!" и подобни, а просто че имам симпатии.
Не искам да създавам ненужни и безсмислени теми за открията ми относно човешкото поведение.
Само ще кажа:
Разочарован съм от вас, форум.
Разочарован съм от биполярното ви поведение, наивните ви виждания, които очевидно не подкрепяте с действията си.
Разочарован съм от безволевото състояние, в което сте изпаднали,и което демонстрирате с нежеланието си да сте носител на нови идеи.
благодаря
Досега не съм намирала смелост да си ги призная и съм съжалявала след това.
вече ? никога. . два пъти съм го казвала , и сега съжалявам , пък и е нямало смисъл да се казва . . много ми личеше . . ;дд Но както казах - вече никога !
![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
Казвала съм доста пъти, и в повечето не е ставало така както съм искала, но пък после съм се чувствала много по-добре, че този човек знае какво чувствам. Пък ако той не изпитва същото - прав му път, уважавам мнението му.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Аз го направих с едно момче, по което бях хлътнала, ходихме 6 месеца и половина, после се разделихме (...защото постъпи... абе тъпо постъпи с мен) та после нали го игнорирах и той събирал 2 месеца сили да ми каже, че е луд по мен, не може да живее без мен и тн
![]()
Тааа, бих го направила, защото момчетата не се сещат да го правят, въпреки, че това не е наша работа... :P
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Дали ще кажа или покажа чувствата няма значение.Кой ще ме спре да го кажа.![]()
Аз не бих. Според мен момчето трябва да направи първата крачка, винаги така е ставало при мен. Е, давала съм някой друг намек, но изцяло-никога
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
НЕ !
Бих го намекнала, но не и да се обяснявам в любов !
нема нищо по-секси от момиче, което знае какво иска![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
защо пък не? вярно хубаво е ако момчето поеме инициативата но пък никак не е задължително то да е първо винаги ЛОЛ
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
защо да му го казвам, след като мога просто да му намекна? оттам нататък могат да полудеят те да гонят... : P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)