Не е кльощав, не е дебел...ама има мускули. Последно?![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
На тоя голям гръб, едно шкембе отпред, за равновесие!![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
По-скоро големи ръце...че аз и без шкембе се оправям някаксиПървоначално написано от straus
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Първоначално написано от straus
ако ще е шкембе... да е бирено ;дд
Първоначално написано от Kurdokolenko
Хамелеон? Сова?
http://vbox7.com/play:c0b10029
![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Аз съм слабичък и изглеждам мкато детенце и не ми тряя да прая мускули просто няма да ми отива на детската физиономияпък и познавам доста момиченца, които ходят със слабички момченца и кво то това? Не може всички да са със супер тяло
![]()
Първоначално написано от bybz
Викаш като совата![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
ГЪРБА Е МНОГО ВАЖЕН!Първоначално написано от Poison94
Гръбните мускули са най-драматичният символ на мускулна сила ,най-голямото доказтелство за мускулно развитие,най-грандиозната част от нашето тяло.
Развит до своя пълен потенциал,той предизвиква завист у мъжете с по-слабо развити гръбни мускули и е обект на женското възхищение.
Добре развитият гръб е господар и "балансьор" на физиката ви.От цялата мускулатура на тялото гърбът означава жизненост с главно "Ж"
By Arnold
Пълно щастие няма, с голям гръб, с голяма пишка, висок, сини очи... аман значи...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Широки рамене и малко стегнато дупе? Пълна асиметрия.. Това подобие на мъж ще прилича на някакъв клоун..Първоначално написано от nikitka_
Глупости! Фигурата на мъжете е като триъгълник, обърнат с върха надолу. Широки рамене, по-тесен кръст и още по-тясно дупе.
Фигурата на жените е като пясъчен часовник - еднакви рамене и дупе, тесен кръст.
Да,сигурно! За това като излезна на улицата мъжете всички с широки рамене и с тясно дупе![]()
![]()
...
Твой съм, всичко си имамПървоначално написано от nikitka_
дори и малко мозък
![]()
God is an idiot, I have DNA...
Широки рамене и малко стегнато дупе като на гей , тясно , сложи и едни прашки .. Телосложение на мъж,колкото се отнася до гърба ли? Колкото се отнася до рамента и дупе,дето говорите..Рамената трябва да са широки , детлоидните трябва да са назъбени,рамената общо взето да са като хандбални топки,както казва поетаПървоначално написано от nikitka_
Дупето не се гледа
![]()
Ти ще кажеш дали се гледа или не.Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дупето си е нормално,говори за атлетични хора,не за хора с огромни рамени изградени от дюнери , тогава едва ли дупето ще им е много хубаво,широки рамене и това тясно дупе,не е невъзможно,зависи как тренираш мускулната група..Яко е да имаш здраво дупе и да чупиш орехи с негоПървоначално написано от TheBeliever
![]()
..
Ето какво означава мъж..Тези анонимни алкохолици какво ми ги предлагаш ?![]()
![]()
ЕТО:
![]()
nikitka_, специално за Фреди Люнгберг съм убеден, че е гей (или поне би). Другите са стабилни, особено Рейнолдс и Бекъм.
Welcome to the Jungle...
..
"Този" ли? Знаеш ли кой е ? Перфектният мъж (за всяка жена)!Първоначално написано от nikitka_
Значи ние не сме жени щом не го харесваме тоя. Или всички останали културисти с изкуствено напомпани мускули, граничещи с гротеска. Не знам защо си въобразяваш, че знаеш по-добре от нас, жените, какво харесваме. И те уверявам, че ако за теб такова тяло е перфектно, то за 90% от момичетата/жените не е.Първоначално написано от DownloadVirus
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote