.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: gfdg

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    DarkTemplar, възможно е, но тялото му е страхотно!
    Не знам, за мен е прекалено слаб - гръдните му мускули едва си личат, ребрата му се броят, има плочици, колкото да се отчете. Някак ми е бозав - с тая ултра бяла кожа и сини очи.. Като се сетя за прическите му от едно време и ми се драйфа (добре, че се сети да си обръсне главата). Въобще доста ми е женствен и несимпатичен като човек (мяркал съм го и на живо).

Не гледай фотосесиите му за Келвин Клайн, там е играл яко грим, солариум, вероятно и фотошоп.

Бате Арни може да е попрекалил с мускулите (все пак е бодибилдър и бивш Мистър Олимпия), ама си е безспорна класа и лъха на мъж от километри.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    DarkTemplar, възможно е, но тялото му е страхотно!
    Не знам, за мен е прекалено слаб - гръдните му мускули едва си личат, ребрата му се броят, има плочици, колкото да се отчете. Някак ми е бозав - с тая ултра бяла кожа и сини очи.. Като се сетя за прическите му от едно време и ми се драйфа (добре, че се сети да си обръсне главата). Въобще доста ми е женствен и несимпатичен като човек (мяркал съм го и на живо).

Недей гледа фотосесиите му за Келвин Клайн, там е играл яко грим, солариум, вероятно и фотошоп.

Бате Арни може да е попрекалил с мускулите (все пак е бодибилдър и бивш Мистър Олимпия), ама си е безспорна класа и лъха на мъж от километри.
    Много иронично,но пък разбира се не е фотошоп Арнолд = respect
    Както викаш 7-8 пъти е бил Mr.Olympia
    Отделна категория,недостижима величина!

Мега фен
    А бе квото и да говорите за рамена и дупе (АРНОЛД СИ ГИ ИМА И ДВЕТЕ В ПОВЕЧЕ ) най-важното за вас е члена.. Въобще няма ви пука гръб , рамена , дупе , ако му е 8-10 см . Сега ако кажеш,че не съм прав,грях ти е на душата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Вирус, нещо си сбъркан.

Всичката тая мускулна маса е безполезна, защото на човека не му е заложено да е силно животно.

Не е нужно да си грамаден, а оформен.

И женските повече ги привлича някой среден на ръст или висок мъж с атлетично телесложение отколкото нисък и напомпан бодибилдър. Също така сръчност и бързина ги предразполага много повече от сила и размер.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Вирус, нещо си сбъркан.

Всичката тая мускулна маса е безполезна, защото на човека не му е заложено да е силно животно.

И женските повече ги привлича някой среден на ръст или висок мъж с атлетично телесложение отколкото нисък и напомпан бодибилдър. Също така сръчност и бързина ги предразполага много повече от сила и размер.
    Много си ми смешен 1.88 нисък ли ти се види Arnold ? И той е обемен + оформен , има и маса и релеф , не е въпрос до сила , въпрос до тяло е ! Е масата не му е била безполезна след като е спечелил 7 пъти Mr.Olympia и преди това още колко още..Станал известен разбира се не само в културизма..
    Но колкото и да говориш за сръчност и бързина,ако ти е 7-8 см колкото и сръчен и бърз да си,какъв ще е ефекта?

Мега фен
    Никитка,като тяло нещо такова харесва ли ти ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от r19
    Офтопик : я , тоя ми е откраднал тялото почти..
    иначе ето ви човека с най-големия гръб (доколкото си спомням)

Dorian Yates . . .
    Бива,ама Dorian е слаб в сравнение с Арнолд и Колман.. А това за най-големият гръб,кой ти го каза,къде го прочете..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    DownloadVirus , направо ми се повръща,като гледам снимките!Да махаш този веднага!

DarkTemplar , възможно е , но тялото му е страхотно!
    "Този" ли? Знаеш ли кой е ? Перфектният мъж (за всяка жена)!
    За мен е далеч от перфектен! Дори не се доближава! Страх ме е от него, имам чувството, че ще ме смачка, ако ме прегърне. И "смачка" в лошия смисъл!
    Мда, явно не съм жена. Ужас
    Бтв, ти не се ли научи, че си зле с мерките и обиколките? Или ще продължаваш да твърдиш, че нормалният пенис е 20-25 см?

Видя колко много "харесваме" твоя идол, нали? Лично аз се кефя на тялото на другия пич, когото пусна.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Вирус, нещо си сбъркан.

Много си ми смешен 1.88 нисък ли ти се види Arnold ? И той е обемен + оформен , има и маса и релеф , не е въпрос до сила , въпрос до тяло е ! Е масата не му е била безполезна след като е спечелил 7 пъти Mr.Olympia и преди това още колко още..Станал известен разбира се не само в културизма..
    Но колкото и да говориш за сръчност и бързина,ако ти е 7-8 см колкото и сръчен и бърз да си,какъв ще е ефекта?

Добре ве мен, млъкни с тоя Арнолд вече, кво само конкретизираш ?! Тук става дума за какво привлича жените, не кой колко награди е спечелил.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    DownloadVirus , направо ми се повръща,като гледам снимките!Да махаш този веднага!

За мен е далеч от перфектен! Дори не се доближава! Страх ме е от него, имам чувството, че ще ме смачка, ако ме прегърне. И "смачка" в лошия смисъл!
    Бтв, ти не се ли научи, че си зле с мерките и обиколките? Или ще продължаваш да твърдиш, че нормалният пенис е 20-25 см?

Видя колко много "харесваме" твоя идол, нали? Лично аз се кефя на тялото на другия пич, когото пусна.
    Знаеш ли колко ме е б е кво мислиш
    Твърдя си квото искам,20 см си е моя преценка за нормален пенис Като обичаш 5 сантови не съм ти виновен

Като гледам добра дискусия се е заформила Като гледам сте намесили и билдарите... те са пълни с химия и след време получават най-различни здравословни проблеми , фен съм на натуралното Та да продължават женската част да изказват мнение по въпроса
    Fitness

anonymous708973
    Guest

Твърдя си квото искам,20 см си е моя преценка за нормален пенис Като обичаш 5 сантови не съм ти виновен
    В такъв случай твоят е микроскопичен май-май *почесва се по главата*
    А за моите предпочитания ти не се притеснявай. През центъра на гащите ми е колко му е, да няма да изкарам линийка да му го меря. Важното е, че си върши работата с него.
    Колко момичета трябва да ти кажем, че Арнолд е отвратителен? Такъв ако го видя на улицата, директно в другата посока.

Хубаво тяло има Асен Блатечки - повярвай ми, виждала съм го без тениска достатъчно пъти Дори толкова години след каратето (4 поредни години шампион на България) мускулите му са достатъчно големи, за да привличат женските погледи, и достатъчно малки, за да не е отблъскващо. А повярвай, жените го харесват... Просто отиди на негова постановка.

Абстрахирай се от лицето на този - тялото му е суууупер хубаво!

Абе културизма се харесва само от мъжете,малко са жените фенове на този спорт.Аз гледам клипове на културисти само за мотивация да тренирам,но не и да бъда точно като тях
    Fitness

Мега фен

В такъв случай твоят е микроскопичен май-май *почесва се по главата*
    А за моите предпочитания ти не се притеснявай. През центъра на гащите ми е колко му е, да няма да изкарам линийка да му го меря. Важното е, че си върши работата с него.
    Колко момичета трябва да ти кажем, че Арнолд е отвратителен? Такъв ако го видя на улицата, директно в другата посока.

Хубаво тяло има Асен Блатечки - повярвай ми, виждала съм го без тениска достатъчно пъти Дори толкова години след каратето (4 поредни години шампион на България) мускулите му са достатъчно големи, за да привличат женските погледи, и достатъчно малки, за да не е отблъскващо. А повярвай, жените го харесват... Просто отиди на негова постановка.

Абстрахирай се от лицето на този - тялото му е суууупер хубаво!

Тоя твоят анонимен алкохолик никога няма да стигне до нивото на Арнолд,разбирам да казвате не ви харесва,но да казваш,че някво си там каратистче има "по-хубаво" тяло от 7 пъти Mr.Olympia няма да го коментирам,не мисля,че въобще може да стане сравнение..
    Химията,която казвате взимал само преди големи състезания 2 месеца за да поддържа масата когато е в период на релеф..То за това има и деца

@DownloadVirus
    Абе пич те и големите цици са хубави ама като всяка е по 5 кила какво ще ги правиш?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от straus
    @DownloadVirus
    Абе пич те и големите цици са хубави ама като всяка е по 5 кила какво ще ги правиш?!
    Това , напълно извът темата,която обсъждаме..

@DownloadVirus
    Аз не съм излизал от темата, просто не можеш да кажеш че това е хубаво тяло. Може да е стегнат, може да е як и напомпан, ама като цяло е грозно!
    Това се опитват и другите да ти кажат ама ти си тъп и упорит като магаре!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Мега фен
    @DownloadVirus
    Аз не съм излизал от темата, просто не можеш да кажеш че това е хубаво тяло. Може да е стегнат, може да е як и напомпан, ама като цяло е грозно!
    Това се опитват и другите да ти кажат ама ти си тъп и упорит като магаре!
    Тялото е повече от хубаво,но ако желаеш да ти покажа нещо грозно като тяло мога да ти покажа..Пак с химия разбира се..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    "Хубаво" е относително понятие. Колегата DownloadVirus май възприема всяка критика към Арнолд прекалено лично. Не бива така. Такива като Арнолд, Колман, Джей Кълтър и други бодибилдъри определено имат мощни тела, дали са хубави не мога да кажа.

Относно сравнението между Блатечки и Арнолд - и двамата имат достатъчно фенки - единия в България, другия - в цял свят. Пък и съм убеден, че и двамата са запознали доволен брой дами с "малкия им приятел" (при Шварценегер цифрата варираше около 500 или поне така се говореше), така че няма кво да ги мислим.

Тоя Dorian Yates е ебахти грозната буца...
    Welcome to the Jungle...

Заеби... пак обърнахме женската тема в наша си дискусия, спирам с коментарите
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си