- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Tursi momche sus nisko samochustvie te se vlubvat vednuj kato im oburnesh malko vnimanie, pravqt vsichko za teb i te durjat do krai!Първоначално написано от theonlyone123
talis qualis
За да ме впечатли дадено момиче ,трябва да притежава голяма доза загадъчност и колоритност.
И ако трябва да направя тази клиширана дефиниция посредством важността на двата фактора физика и душа ,използвайки проценти , бих заложил 100% на визията в начален етап , след което 100% на характера за задълбочаване във връзката.
Относно въпроса дали може момиче да ни харесва като визия и характер ,ала да не желаем нищо да се получи - да има такива ситуации.Има вариант да не изпитваш привличане и да не желаеш да живееш съвместно с даденото лице.Също така човек трябва да знае какво иска.Имало е етапи от живота ми ,през които не съм искал сериозна връзка и поради тази причина съм отбягвал именно момичетата ,които ме привличат , за да няма наранени и разочаровани.
Първоначално написано от tuzaro
ae маННЯК .. секи с мнението си, пък и поечето гледат САМО външния вид.. не е ли по важна вътрешната красота на един човек о.О
Your time is running out, you're never gonna get it back.
Пожелавам ти да видиш отблизо някое дебело, космато, миришещо на лук женско същество и тогава ми говори за вътрешна красота.Първоначално написано от comatoozz
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Имаше период, в който и аз си мислех така - ако си нямаш гадже, някакъв здръстен си. Обаче не е вярно.Първоначално написано от theonlyone123
Цаката е да си се кефиш на свободта, на това, което тя ти дава и възможностите, които има. И свободата и заетостта си имат своите плюсове и своите минуси. Няма смисъл да мислиш за минусите, а се концетрирай върху плюсовете :
1) можеш да флиртуваш с всеки, който ти хареса,
2) имаш свободно време да развиваш себе си, като ходиш и правиш каквото си поискаш,
3) не дължиш обяснение на никого, дори ако ти се прави безразборен секс,
4) можеш да харесваш повече от 1 човек едновременно,
5) можеш да правиш всичко, което те кефи, дори цял ден да си правиш маникюра и то това няма да страда никой и т.н.
Просто трябва да демонстрираш колко е яко , че се кефиш на себе си, че нямаш нужда от никой до себе си, за да си на кеф и да си щастлива и ще видиш, че в скоро време не само, че никой няма да те гледа с лошо око за това, че си необвързана, а напротив - ще ти се кефят много повече. Туко - виж и някоя обвързана приятелка даже й се прииска да е на твое място.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми, общо взето всичко изброено е. Може наведнъж, може поотделно. Примерно харесвал съм мацка заради външния вид, обаче по характер не ми допадна много. Харесвал съм и момиче заради характера, въпреки че повечето хора биха казали че на външен вид не е нищо особено. Все пак, ако е заради нещо повече от външния вид чувството е по-силно, според мен.
Първоначално написано от fenastz
искрено ти благодаря за пожеланиетои не съм казалА, че външният вид НЕ Е ВАЖЕН ;}, а че поечето гледат САМО НЕГО - ''всеки с мненито си, нали знайш
'' , таааа иначе съм момиче
![]()
![]()
![]()
Your time is running out, you're never gonna get it back.
Така... едно по едно.
1. Не знам колко е задължително да е хубава, ама то в България и по-особено в днешни дни има само красавици
2. Най-важното за мен в характера е да не е повърхностна и да не псува.. и да не слуша чалга (просто мисля, че не влияе добре на младите момичета)Също така да е умна колкото мен или повече, иначе няма да има надделяване на характерите, няма да има скандали и ще си омръзнем
![]()
3. Ако ми харесва характера и външността (много гадна дума) на някое момиче, но нямам време или тя има искривени разбирания за любовта и живота (ама то пък тогава не би ми харесал характера и...) тогава не бих искал да тръгна с нея.
4. Последния въпрос е глупав.
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Най-много в момичето харесвам излъчването. Да е лъчезарна и да не се взима толкова насериозно, че да ми се сърди, като си направя един бъзик. Да усетя, че срещу мен седи човек, който си знае мястото и мисли със своя мозък, а не някакви безлични имитаторки, или всякакви такива субекти, които са пълни с предразсъдъци и мислят само каквото им изнася. Общо взето, да са по-широкоскроени.
Външният вид не съм го споменал, щото той е според-зависи.
Да е умна - на първо място
Винаги да казва това, което мисли
Да знае какво иска и да има мечта
да слуша
Едни от нещата,които харесвам в дадено момиче
1во-Да е що годе привлекателна и симпатична в лице и тяло
2ро-Да е със хубав характер
3то-Да е забавна да не е много надута но не и да няма самочуствие всичко да в рамките на нормалното
4то-Да си пада малко щура глава и пак казвам в рамките на нормалното и да има така химия и привличане.![]()
Аха ок .. мерси за мненията .. добих що-годе някаква представа ;дд![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Еми забвна съм, не се обиждам, много се смея, не съм грозна... ама...
Нашият град е малък, а всяка 2ра е курва и повечето момчета гледат само тяло и гърди... Кфо да се прай?!?![]()
![]()
s8y и аз съм така (и за това пуснах тази тема , за да видя дали нещо не ми е наред) ... но преди няколко дена съвсем случайно се запознах с едно момче ии тръгнахме .. така че не се отчайвай ... както се казва " за всеки влак си има пътници" ;]]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Същото и за мен с една добавка - да обича много да флиртува.Първоначално написано от montana6
МОМЧЕ
Най-важното да държи на ракия и бой.
☆ Addicted to Addictions
Значи както всеки знае външноста е първото нещо в един човек,което се вижда...
След опознаването се проявява и характера на момичето.
Аз лично на първо място е да ми допада като човек,външноста също.
По-добре да не знаете логиката на момчетата...
![]()
Та красота е предимно в нежният пол.При момчетата е различно,но това е главното външноста+характера.
Е има хубавици,които са глупавичкии трябва да им се обяснява всяка дума от твоят речник,,,такива не ги харесват много...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Хм... Брюнетка, да е малко по ниска от мен, да има хубава и чаровна усмивка, дълга коса!!! Другото което е, да не пуши и да има какво да си кажем и съвпадаме като мнения с нея, както и да разбира хумора ми, да не се дава лесно, да знае какво иска... да е умна, а не някоя куха лейка, да ме разбира когато трябва (на моменти съм много странен), да е леко откачена, но не прекалено много, да е чуствителна, а не някоя сухарка, да обича да патува насам натам и да ходи на различни места (не заведения) и т.н.
не е заради възрастта, а защото нямаш поведението, което да привлича.Първоначално написано от theonlyone123
и все пак, на колко си?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)