.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    Kazakstan

Re: Въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Може би има много такива теми , за което се извинявам ..
    Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ?
    Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?
    И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?
    Плс мнение !
    Tursi momche sus nisko samochustvie te se vlubvat vednuj kato im oburnesh malko vnimanie, pravqt vsichko za teb i te durjat do krai!
    talis qualis

За да ме впечатли дадено момиче ,трябва да притежава голяма доза загадъчност и колоритност.

И ако трябва да направя тази клиширана дефиниция посредством важността на двата фактора физика и душа ,използвайки проценти , бих заложил 100% на визията в начален етап , след което 100% на характера за задълбочаване във връзката.

Относно въпроса дали може момиче да ни харесва като визия и характер ,ала да не желаем нищо да се получи - да има такива ситуации.Има вариант да не изпитваш привличане и да не желаеш да живееш съвместно с даденото лице.Също така човек трябва да знае какво иска.Имало е етапи от живота ми ,през които не съм искал сериозна връзка и поради тази причина съм отбягвал именно момичетата ,които ме привличат , за да няма наранени и разочаровани.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    как ше нема грозна жена майна....

ae маННЯК .. секи с мнението си , пък и поечето гледат САМО външния вид.. не е ли по важна вътрешната красота на един човек о.О
    Your time is running out, you're never gonna get it back.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от comatoozz

ae маННЯК .. секи с мнението си , пък и поечето гледат САМО външния вид.. не е ли по важна вътрешната красота на един човек о.О
    Пожелавам ти да видиш отблизо някое дебело, космато, миришещо на лук женско същество и тогава ми говори за вътрешна красота.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие ..
    Josefinne .. мда .. мисля,че си права ;]
    Имаше период, в който и аз си мислех така - ако си нямаш гадже, някакъв здръстен си. Обаче не е вярно.
    Цаката е да си се кефиш на свободта, на това, което тя ти дава и възможностите, които има. И свободата и заетостта си имат своите плюсове и своите минуси. Няма смисъл да мислиш за минусите, а се концетрирай върху плюсовете :
    1) можеш да флиртуваш с всеки, който ти хареса,
    2) имаш свободно време да развиваш себе си, като ходиш и правиш каквото си поискаш,
    3) не дължиш обяснение на никого, дори ако ти се прави безразборен секс,
    4) можеш да харесваш повече от 1 човек едновременно,
    5) можеш да правиш всичко, което те кефи, дори цял ден да си правиш маникюра и то това няма да страда никой и т.н.
    Просто трябва да демонстрираш колко е яко , че се кефиш на себе си, че нямаш нужда от никой до себе си, за да си на кеф и да си щастлива и ще видиш, че в скоро време не само, че никой няма да те гледа с лошо око за това, че си необвързана, а напротив - ще ти се кефят много повече. Туко - виж и някоя обвързана приятелка даже й се прииска да е на твое място.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ми, общо взето всичко изброено е. Може наведнъж, може поотделно. Примерно харесвал съм мацка заради външния вид, обаче по характер не ми допадна много. Харесвал съм и момиче заради характера, въпреки че повечето хора биха казали че на външен вид не е нищо особено. Все пак, ако е заради нещо повече от външния вид чувството е по-силно, според мен.

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от comatoozz

Пожелавам ти да видиш отблизо някое дебело, космато, миришещо на лук женско същество и тогава ми говори за вътрешна красота.

искрено ти благодаря за пожеланието и не съм казалА, че външният вид НЕ Е ВАЖЕН ;}, а че поечето гледат САМО НЕГО - ''всеки с мненито си, нали знайш '' , таааа иначе съм момиче
    Your time is running out, you're never gonna get it back.

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Така... едно по едно.
    1. Не знам колко е задължително да е хубава, ама то в България и по-особено в днешни дни има само красавици
    2. Най-важното за мен в характера е да не е повърхностна и да не псува.. и да не слуша чалга (просто мисля, че не влияе добре на младите момичета) Също така да е умна колкото мен или повече, иначе няма да има надделяване на характерите, няма да има скандали и ще си омръзнем
    3. Ако ми харесва характера и външността (много гадна дума) на някое момиче, но нямам време или тя има искривени разбирания за любовта и живота (ама то пък тогава не би ми харесал характера и... ) тогава не бих искал да тръгна с нея.
    4. Последния въпрос е глупав.
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Супер фен Аватара на montana6
    Най-много в момичето харесвам излъчването. Да е лъчезарна и да не се взима толкова насериозно, че да ми се сърди, като си направя един бъзик. Да усетя, че срещу мен седи човек, който си знае мястото и мисли със своя мозък, а не някакви безлични имитаторки, или всякакви такива субекти, които са пълни с предразсъдъци и мислят само каквото им изнася. Общо взето, да са по-широкоскроени.

Външният вид не съм го споменал, щото той е според-зависи.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Да е умна - на първо място
    Винаги да казва това, което мисли
    Да знае какво иска и да има мечта
    да слуша

Едни от нещата,които харесвам в дадено момиче
    1во-Да е що годе привлекателна и симпатична в лице и тяло
    2ро-Да е със хубав характер
    3то-Да е забавна да не е много надута но не и да няма самочуствие всичко да в рамките на нормалното
    4то-Да си пада малко щура глава и пак казвам в рамките на нормалното и да има така химия и привличане.

Град
    София
    Аха ок .. мерси за мненията .. добих що-годе някаква представа ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Еми забвна съм, не се обиждам, много се смея, не съм грозна... ама...
    Нашият град е малък, а всяка 2ра е курва и повечето момчета гледат само тяло и гърди... Кфо да се прай?!?

Град
    София
    s8y и аз съм така (и за това пуснах тази тема , за да видя дали нещо не ми е наред) ... но преди няколко дена съвсем случайно се запознах с едно момче ии тръгнахме .. така че не се отчайвай ... както се казва " за всеки влак си има пътници" ;]]
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Най-много в момичето харесвам излъчването. Да е лъчезарна и да не се взима толкова насериозно, че да ми се сърди, като си направя един бъзик. Да усетя, че срещу мен седи човек, който си знае мястото и мисли със своя мозък, а не някакви безлични имитаторки, или всякакви такива субекти, които са пълни с предразсъдъци и мислят само каквото им изнася. Общо взето, да са по-широкоскроени.

Външният вид не съм го споменал, щото той е според-зависи.
    Същото и за мен с една добавка - да обича много да флиртува.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Най-важното да държи на ракия и бой.
    Addicted to Addictions

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Значи както всеки знае външноста е първото нещо в един човек,което се вижда...
    След опознаването се проявява и характера на момичето.
    Аз лично на първо място е да ми допада като човек,външноста също.
    По-добре да не знаете логиката на момчетата...
    Та красота е предимно в нежният пол.При момчетата е различно,но това е главното външноста+характера.
    Е има хубавици,които са глупавички и трябва да им се обяснява всяка дума от твоят речник,,,такива не ги харесват много...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Хм... Брюнетка, да е малко по ниска от мен, да има хубава и чаровна усмивка, дълга коса!!! Другото което е, да не пуши и да има какво да си кажем и съвпадаме като мнения с нея, както и да разбира хумора ми, да не се дава лесно, да знае какво иска... да е умна, а не някоя куха лейка, да ме разбира когато трябва (на моменти съм много странен), да е леко откачена, но не прекалено много, да е чуствителна, а не някоя сухарка , да обича да патува насам натам и да ходи на различни места (не заведения) и т.н.

Мега фен
    Мерси за мненията ...
    Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд
    не е заради възрастта, а защото нямаш поведението, което да привлича.
    и все пак, на колко си?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си