- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Но тя е... :S
Здравейте.
Аз съм на 16 години. Има едно момиче.. тя е на 15, неописуемо красива е, има уникален стил - облича се страхотно,и какви ли не дрънкулки и т.н, не е като поредната кифла,няма друго момиче като нея! и слуша някакви интересни жанрове музика като даркуейв мисля че беше и разни такива непознати досега за мен.Характера и също е уникален - забавна е,с хубаво самочувствие,винаги може да те разсмее, винаги може да ти каже нещо ново...има много приятели...умна е...но..след това дълго описание ... просто има един проблем за който не мога да спра да мисля..ПЛОСКА Е!!...висока е и е слаба, има хубава коса, хубави очи, но...е плоска. КАТО ДЪСКА! НЯМА НИЩО!!! не знам какво да правя ако тръгна с плоска ще ми се подиграват ще ме осмиват![]()
:S но просто е перфектна освен това.. какво да правя как да си я избия от главата не мога да съм с плоска. помогнете да я забравя
Пффф ... за съжаление си ..
Ако я харесваш няма да те интересува чуждото мнение ..
Много сте ми странни мом4етата......защо искаш да я забрави6 след като толкова я харесва6 какво зна4ение има дали е плоска или неСлед като я харесваш толкова много не би трябвало да ти пука какво говорят другите а и защо ти е някаква тъпа па4а която е като млековарна
![]()
<3 OBI4AM TE <3
Здравей 16 годишно момченце. Ти си влюбен... поне по думите,с които описваш това момиче, аз смятам,че си влюбен.Имам сано един въпрос към теб.Защо това,че момичето не е с все още развити гърди (защото тя е едва на 15) те притеснява.Защото ще ти се смеят или просто на теб не ти допада.Ако харесваш някой не трябва да ти прави впечатление дали има гърди или не.Има адски много момичета,които дори и на 20 и повече нямат гърди.Това не е критерии,по който може да се оценява.Ако наистина я харесваш бъди с нея и нека не ти пука какво ще кажат другите,защото те ще завиждат!
Поне ще си гладиш нещо.
..
Като прочетох описанието на момичето и после като прочетох, че се чудиш дали да си с нея само за това, че е плоска най-спокойно мога да кажа, че не заслужаваш такова уникално момиче.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Съгласна съм. Не ставай жалък.. божее накъде отива светът.. за едни цици ми бил..Първоначално написано от nikitka_
. Помисли си хубаво дали заслужаваш това момиче щом пишеш такива работи
осъзнай се малко бе пич
Айде ако се освестиш успех с момичето..
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ооо..боже как е възможно да си дотолкова повърхностен , че да се откажеш от едно момиче , което харесваш толкова много , само заради едните цици! От това както я описваш сигурно е много красива и явно всичкото това компенсира , това че е плоска. Ама все пак ми е супер чудно как вие момчетата , ако едно момиче няма материал за стискане , начи не става ... тва е доста тъпо и гадно , спрямо момичетата , които нямат гърди!
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
уош отново тролна темата по прекрасен начин. съгласен съм.
а...не. ти си гей. циците нЕмат значение. ма'ай се.
Ти не си ли плосък? Мнението на другите е шит. Ще го разбереш, ама трябва да мине време.[/b]
да слуша
Аз ще я взема, щом ти не я искаш. Ще я разведа по магазините за бельо, ще мерим заедно сутиени и после може да ми завиждаш!Първоначално написано от illm8p
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Съгласна съм.А уж е перфектнаПървоначално написано от tonz94
![]()
Добре бе съдя по думите ти че си влюбен, но това за ПОДЯВОЛИТЕ ТЯ Е ПЛОСКА ми е непонятно!
Ти го изкара някакъв недъг?!
Ако искаш цуцулана с жиле ставай богаташ.
И найстина немога да разбера за какво чак толкова държите на външността добре съгласен съм не е приятно да е грозна ама по това което пишеш се разбира че е доста губаво момичето не тя има проблем а ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олеее, не мога, уби ме!
![]()
![]()
Нямам думи за нищо повече, само и единствено мога да те съжалявам...което пък е толкова смешно!
![]()
Срамуваш се от това, което ще кажат за нея другите, така ли?Или просто аз не разбрах правилно, тъй като още ми се струва неописуемо смешно и нелепо...ако е толкова прекрасна, колкото я описваш другите лапенца няма да могат да кажат нищо, а ще я гледат със зяпнала уста и ще ти завиждат за хубавото момиче!![]()
Не я заслужаваш...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Е,не,аз сериозно се отказвам! Наистина! Ще се оттегля в манастир!![]()
Боже...не знам откога не съм се смял така
Добре,ще се опитам,ако не друго,поне да ти обясня защо,горкичката е плоска...
Ами приятелю...Костов е виновен...няма как...
Та сега сериозно (доколкото мога). Човече,защо толкова ти пречи това? Щом толкова искаш гърди - свят голям,ела в наше село,да ти покажат най-знойната "мома",при нея - на едната да легнеш,с другата да се завиеш! (Искрено се извинявам за цинизма...)
И ще ти кажа нещо - ако наистина изпитваш нещо към това момиче,за което пишеш,това,че е "плоска" не би трябвало да те спира. Само че ти си прекалено повърхностен за да го осъзнаеш. Е,твой проблем. И не очаквай някой тук да ти казва как да я забравиш,ако тази тема не е ебавка,то ти изобщо няма да се затрудниш с това...
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Аааааааааа не не не разби ме!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човеко яко повърхостен си. Ще се опитам да ти обясня.
1. Няма идеален човек. Нормално е да има недостатъци - в случая не е поредната надарена. Момичето не си избира колко големи да са и гърдите. Ако на тебе онази ти работа е 8 см. и тя постъпи по същия начин като теб, понеже ти е малък, ще ти е кеф сигурно, нали??
2. Тя е на 15. Има още сума ти време да се развива, тъкмо навлиза в пубертета за Бога! Поне малко помисли ли за това?
3. Ти не я заслужаваш. От всичко което описа, най-тъпото беше зависимостта ти от чуждото мнение. Явно че ти е по-важно какво ще кажат хората, а не дали ще си щастлив.
ОТИВАЙ ДА ТЪРСИШ КИФЛИ!! ТЕ СА ЗА ТЕБ, ПО ТОВА СИ ПРОЛИЧА.
Какво те интересува мнението на другите,че ще ти се подиграват,че гаджето ти е било плоско?Те ако са ти приятели ще те подкрепят,а няма да ти се смеят.Тя е още на 15,стегни се..има още доста години да се развива.
Авторе,ти пък си плосък откъм сиво вещество!!!![]()
Big or small, lies are lies!
Плоска била..
И какво ти пука?
Важното е на теб да ти харесва,a не 'приятелите ти'да я одобряват.
Харесваш ли я?
Харесваш я.
Умна е.
Красива е.
Има готин характер.
Може да те разсмее.
Винаги има какво ново да каже.
Има много приятели.
Явно е много общителна.Какво искаш повече?
Едните цици или по-големият мъжки атрибут не правят човека,човек.
Човек го правят нещата по-горе,които ти описа за нея,а аз само извадих и подчертах.Тя ги има,значи си заслужава.
Ако момичето наистина е това , което описваш наистина не я заслужаваш . .
Като ти е толкова зор по-добре да си хванеш някоя пълна скърб откъм тема мозък , но с ебаси балкона.Няма да има за какво да си говорите , но ще можеш да се нагледаш. .