.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Тема: Но тя е... :S

Но тя е... :S

Здравейте.
    Аз съм на 16 години. Има едно момиче.. тя е на 15, неописуемо красива е, има уникален стил - облича се страхотно,и какви ли не дрънкулки и т.н, не е като поредната кифла,няма друго момиче като нея! и слуша някакви интересни жанрове музика като даркуейв мисля че беше и разни такива непознати досега за мен.Характера и също е уникален - забавна е,с хубаво самочувствие,винаги може да те разсмее, винаги може да ти каже нещо ново...има много приятели...умна е...но..след това дълго описание ... просто има един проблем за който не мога да спра да мисля..ПЛОСКА Е!!...висока е и е слаба, има хубава коса, хубави очи, но...е плоска. КАТО ДЪСКА! НЯМА НИЩО!!! не знам какво да правя ако тръгна с плоска ще ми се подиграват ще ме осмиват :S но просто е перфектна освен това.. какво да правя как да си я избия от главата не мога да съм с плоска. помогнете да я забравя

Пффф ... за съжаление си ..
    Ако я харесваш няма да те интересува чуждото мнение ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Е не ..
    Big or small, lies are lies!

Град
    Plovdiv <3
    Много сте ми странни мом4етата......защо искаш да я забрави6 след като толкова я харесва6 какво зна4ение има дали е плоска или не След като я харесваш толкова много не би трябвало да ти пука какво говорят другите а и защо ти е някаква тъпа па4а която е като млековарна
    <3 OBI4AM TE <3

Здравей 16 годишно момченце. Ти си влюбен... поне по думите,с които описваш това момиче, аз смятам,че си влюбен.Имам сано един въпрос към теб.Защо това,че момичето не е с все още развити гърди (защото тя е едва на 15) те притеснява.Защото ще ти се смеят или просто на теб не ти допада.Ако харесваш някой не трябва да ти прави впечатление дали има гърди или не.Има адски много момичета,които дори и на 20 и повече нямат гърди.Това не е критерии,по който може да се оценява.Ако наистина я харесваш бъди с нея и нека не ти пука какво ще кажат другите,защото те ще завиждат!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Поне ще си гладиш нещо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Като прочетох описанието на момичето и после като прочетох, че се чудиш дали да си с нея само за това, че е плоска най-спокойно мога да кажа, че не заслужаваш такова уникално момиче.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Лелеле ... Не знам какво да ти кажа!Да я харесваш заради толкова много неща и да не я искаш заради бюста й... Ти за едни цици ли си?! Освен това,тя нали е на 15?Тялото й още се развива!Боже,Боже...
    Съгласна съм. Не ставай жалък.. божее накъде отива светът.. за едни цици ми бил.. . Помисли си хубаво дали заслужаваш това момиче щом пишеш такива работи осъзнай се малко бе пич Айде ако се освестиш успех с момичето..
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Ооо..боже как е възможно да си дотолкова повърхностен , че да се откажеш от едно момиче , което харесваш толкова много , само заради едните цици! От това както я описваш сигурно е много красива и явно всичкото това компенсира , това че е плоска. Ама все пак ми е супер чудно как вие момчетата , ако едно момиче няма материал за стискане , начи не става ... тва е доста тъпо и гадно , спрямо момичетата , които нямат гърди!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Поне ще си гладиш нещо.

уош отново тролна темата по прекрасен начин. съгласен съм.

а...не. ти си гей. циците нЕмат значение. ма'ай се.

Цитирай Първоначално написано от JellyDust
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    ако едно момиче няма материал за стискане , начи не става ...
    Ти винаги си носиш пластелин, нали?
    Wtf !?!

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ти не си ли плосък? Мнението на другите е шит. Ще го разбереш, ама трябва да мине време.[/b]
    да слуша

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST

Re: Но тя е... :S

Цитирай Първоначално написано от illm8p
    Здравейте.
    Аз съм на 16 години. Има едно момиче.. тя е на 15, неописуемо красива е, има уникален стил - облича се страхотно,и какви ли не дрънкулки и т.н, не е като поредната кифла,няма друго момиче като нея! и слуша някакви интересни жанрове музика като даркуейв мисля че беше и разни такива непознати досега за мен.Характера и също е уникален - забавна е,с хубаво самочувствие,винаги може да те разсмее, винаги може да ти каже нещо ново...има много приятели...умна е...но..след това дълго описание ... просто има един проблем за който не мога да спра да мисля..ПЛОСКА Е!!...висока е и е слаба, има хубава коса, хубави очи, но...е плоска. КАТО ДЪСКА! НЯМА НИЩО!!! не знам какво да правя ако тръгна с плоска ще ми се подиграват ще ме осмиват :S но просто е перфектна освен това.. какво да правя как да си я избия от главата не мога да съм с плоска. помогнете да я забравя
    Аз ще я взема, щом ти не я искаш. Ще я разведа по магазините за бельо, ще мерим заедно сутиени и после може да ми завиждаш!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от tonz94
    Пффф ... за съжаление си ..
    Ако я харесваш няма да те интересува чуждото мнение ..
    Съгласна съм.А уж е перфектна

Добре бе съдя по думите ти че си влюбен, но това за ПОДЯВОЛИТЕ ТЯ Е ПЛОСКА ми е непонятно!
    Ти го изкара някакъв недъг?!
    Ако искаш цуцулана с жиле ставай богаташ.
    И найстина немога да разбера за какво чак толкова държите на външността добре съгласен съм не е приятно да е грозна ама по това което пишеш се разбира че е доста губаво момичето не тя има проблем а ти

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Олеее, не мога, уби ме! Нямам думи за нищо повече, само и единствено мога да те съжалявам...което пък е толкова смешно!
    Срамуваш се от това, което ще кажат за нея другите, така ли?Или просто аз не разбрах правилно, тъй като още ми се струва неописуемо смешно и нелепо...ако е толкова прекрасна, колкото я описваш другите лапенца няма да могат да кажат нищо, а ще я гледат със зяпнала уста и ще ти завиждат за хубавото момиче!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не я заслужаваш...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Стара Загора
    Е,не,аз сериозно се отказвам! Наистина! Ще се оттегля в манастир! Боже...не знам откога не съм се смял така Добре,ще се опитам,ако не друго,поне да ти обясня защо,горкичката е плоска...
    Ами приятелю...Костов е виновен...няма как...

Та сега сериозно (доколкото мога ). Човече,защо толкова ти пречи това? Щом толкова искаш гърди - свят голям,ела в наше село,да ти покажат най-знойната "мома",при нея - на едната да легнеш,с другата да се завиеш! (Искрено се извинявам за цинизма...)

И ще ти кажа нещо - ако наистина изпитваш нещо към това момиче,за което пишеш,това,че е "плоска" не би трябвало да те спира. Само че ти си прекалено повърхностен за да го осъзнаеш. Е,твой проблем. И не очаквай някой тук да ти казва как да я забравиш,ако тази тема не е ебавка,то ти изобщо няма да се затрудниш с това...
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аааааааааа не не не разби ме!!
    Човеко яко повърхостен си. Ще се опитам да ти обясня.

1. Няма идеален човек. Нормално е да има недостатъци - в случая не е поредната надарена. Момичето не си избира колко големи да са и гърдите. Ако на тебе онази ти работа е 8 см. и тя постъпи по същия начин като теб, понеже ти е малък, ще ти е кеф сигурно, нали??

2. Тя е на 15. Има още сума ти време да се развива, тъкмо навлиза в пубертета за Бога! Поне малко помисли ли за това?

3. Ти не я заслужаваш. От всичко което описа, най-тъпото беше зависимостта ти от чуждото мнение. Явно че ти е по-важно какво ще кажат хората, а не дали ще си щастлив.

ОТИВАЙ ДА ТЪРСИШ КИФЛИ!! ТЕ СА ЗА ТЕБ, ПО ТОВА СИ ПРОЛИЧА.

Какво те интересува мнението на другите,че ще ти се подиграват,че гаджето ти е било плоско?Те ако са ти приятели ще те подкрепят,а няма да ти се смеят.Тя е още на 15,стегни се..има още доста години да се развива.

Мега фен Аватара на vagarious
    Авторе,ти пък си плосък откъм сиво вещество!!!
    Big or small, lies are lies!

Град
    София
    Плоска била..
    И какво ти пука?
    Важното е на теб да ти харесва,a не 'приятелите ти'да я одобряват.
    Харесваш ли я?
    Харесваш я.
    Умна е.
    Красива е.
    Има готин характер.
    Може да те разсмее.
    Винаги има какво ново да каже.
    Има много приятели.
    Явно е много общителна.
    Какво искаш повече?
    Едните цици или по-големият мъжки атрибут не правят човека,човек.
    Човек го правят нещата по-горе,които ти описа за нея,а аз само извадих и подчертах.Тя ги има,значи си заслужава.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ако момичето наистина е това , което описваш наистина не я заслужаваш . .
    Като ти е толкова зор по-добре да си хванеш някоя пълна скърб откъм тема мозък , но с ебаси балкона.Няма да има за какво да си говорите , но ще можеш да се нагледаш. .

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Ако момичето наистина е това , което описваш наистина не я заслужаваш . .
    Като ти е толкова зор по-добре да си хванеш някоя пълна скърб откъм тема мозък , но с ебаси балкона.Няма да има за какво да си говорите , но ще можеш да се нагледаш. .
    +1 Напълно съм съгласен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си