- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Но тя е... :S
Само ти ще губиш в живота заради ограниченото ти мислене описваш прекрасно момиче, а се хващаш за нещо незначително. Прави това, което желаеш и не се води от мнението на другите, ако са ти приятели на място ще се съобразят с твоето решение. Евала за коментарите на момчета, които са писали радвам се, че още има момчета, които разсъждават по този начинИ накрая една мисъл на Паулу Коелю "... всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
И пак ти пиша само твоите желания са важни обръщай внимание на мнението на хората.
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Зле си, ама много. Ще загубиш свясна сред малкото свесни, после ще си блъскаш главата.
''тя е на 15, неописуемо красива е, има уникален стил - облича се страхотно,и какви ли не дрънкулки и т.н, не е като поредната кифла,няма друго момиче като нея! и слуша някакви интересни жанрове музика като даркуейв мисля че беше и разни такива непознати досега за мен.Характера и също е уникален - забавна е,с хубаво самочувствие,винаги може да те разсмее, винаги може да ти каже нещо ново...има много приятели...умна е...но..след това дълго описание ... ''
Момче, какво изобщо мислиш, бе, ИЗЛАГАШ СЕ![]()
![]()
как може .. лелее.. Не я изпускай!! Знаеш ли колко малко са момичетата като нея, признавам си, аз и моите приятелки имаме МАЛКО общо с момиче като нея! А ти заради бюста? Божее.. не знам какво да кажа просто. Момичето тепърва ще се развива, ти к'во искаш, да е с бюст като на Андреа ли?
Видно е, че си хлътнал, и ако едни цици ще те откажат или пък мнението на ''приятелите'' ти..
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
На тебе ти е повече какво ще кажат ДРУГИТЕ. Не може да излиза с момниче, което няма цици ..... За съжаление си, честно. Кво ти пука кво ще кажат другите - като ти харесва я хващай, обаче на някои хора им влияе повече чуждото мнение.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Честно казано от една страна те разбирам. Това е нещо,за което не можеш да се направиш на сляп. Видиш ли веднъж нещо,което не ти харесва,било то черта от характера или от външния вид,то постоянно започва да ти се набива.
От друга страна тя може да е плоска,но ти имаш плоско мислене. Най-странното в цялата работа ми беше,че скоро не бях чела такова влюбено описание на момиче от момче,а в същото време те спира да бъдеш с нея нещо толкова..повърхностно,не знам как по друг начин да го кажа.
Всъщност да пренебрегнеш някого,заради проблем в размерите,независимо дали става въпрос за височина или това как й се изпълва сутиена,е лошо,повърхностно и какво ли още не,но и човешко. Обаче ще ти кажа,че докато си с нея гръдната й обиколка няма да се промени. Според мен нейното си е до ген и може би и цял живот ще си остане "стотинка под балатум",НО,ако това момиче е наистина такова,каквото го описваш,не го изпускай!
One day you're a muse. The next day you're old news.
Всеки човек си има някакви недостатъци. Не е важно мнението на хората не хората ще са с нея а ти ,така че няма нужда да ги слушаш.![]()
Моля ти се зарежи го тва момичетака като я описваш чак ми става жал че готино момиче ходи с такъв смешник
![]()
аз сък си мислех, че любовта е сляпа![]()
someone else...
Щом я харесваш би трябвало да я харесваш такава каквато си е а не да пускаш теми че била плоска ..![]()
![]()
![]()
Аз пък си мисля,че само така казват.Първоначално написано от Ivalinka
Ако беше сляпа,щеше да си влюбена в най-добрия си приятел например,но не си предполагам,защото това,което написа,е просто клише.
Ами не не се изразих съвсем правилно приятелите ми няма да се подиграват, просто те като си говорят за как мачкат циците на гаджетата си и някви такива аз какво да кажа да седя и да блея??? Освен това тя явно наистина не се притеснява от това че е плоска има самочувствие и достойнство...нито си пъха нещо в сутиена или такиа простотии...но и за това понякога много си личи че е съвсем плоска и просто ме притеснява иначе е перфектна всичко в нея е страхотно но защо трябваше да е плоска как да я забравя не знам![]()
Да ти се смеят и да не ти казват, че си пич действиетелно е жесток проблем. Защо не ги попиташ и каква мацка да си хванеш - да речеме с огромни цици, които тя да си транспортира с ремарке...
Ти индивидуално искаш ли го това момиче?
Втори въпрос - такъв проблем ли е за теб, че е плоска? Не казвам, че циците не са готино нещо, но чак толкова важен елемент ли са?
Всеки има недостатъци няма как да стане да е перфектна и ти си имаш ти или е приемаш такава или не! Те са глупаци може да се гордеш с друго а че мачкаш гърди!
ох хора никой няма да ми се подиграва приятелите ми я мислят за красива и леко странна в добрия смисъл и съм сигурен че ако я познаваха малко по добре както аз щяха да знаят и характера и колко е готин и повече но те не биха били с нея защото е ПЛОСКА просто не знам ще съм някакъв аутстендър всички се чудят що съм с плоско момиче и не съм цицеман ама просто не искам да съм аутстендър а сигурно такъв ще ме наричат![]()
Вече си мисля,че не я заслужаваш. Или го преглъщаш този факт,или я забравяш. Не питай как,няма точна рецепта.Първоначално написано от illm8p
просто те като си говорят за как мачкат циците на гаджетата си и някви такива аз какво да кажа да седя и да блея? Ти ще разказваш как правиш нещо друго или просто нищо няма да казваш,не е кой знае какъв проблем. Прекалено много се интересуваш от мнението на приятелите си.
Мойто момче,ако не си правиш пегичка,единствения плосък в тая ситуация си ти...
От което следва факта, че явно не са ти истински приятели, така да се притесняваш от тях просто... Наистина не я заслужаваш. И щом е ПЛОСКА, да си се замислял че ще и пораснат гърдите в последствие, понеже е само на 15????Първоначално написано от ChaoticCharm
![]()
Първоначално написано от illm8p
Are you fuckin' kidding me?!Кат` е толко перфектна, какво те спира да тръгнеш с нея - нима циците са едиственото, което гледаш?!И к`во ти дреме какво мислят другите - нали ти я избираш за гадже, не те.
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Eто заради това си за бой. Не трябва да ти пука какво казват приятелите ти, един мъж на място ще си защитава мацката. Естествено, ти не си мъж, но имаш време да станеш. Това ти е проблемът, не че гледаш (липсата на) циците на мацката. Това го разбирам...Първоначално написано от illm8p
Но това проклето стадно мислене ще ти изяде главата.
Е, не, тва беше върха на всичкоАко тва е единственото нещо, което те спира, си много зле..честно.Не го заслужаваш момичето, намери си няква силиконка, с която няма да можеш да си кажеш и дума..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Купи си надуваема кукла
и когато ти залипсват ужасно много циците
върви да мачкаш нейните в таванската си стаичка![]()
И най-добре наистина се откажи от мацката- жал ми стана за нея; ама пък ако тя ти се върже, значи преувеличаваш и е тъпа като четка.
+1Първоначално написано от smoker4e7o
Идиот
Мой човек, аз мога само едно нещо да те попитам - ти имаш ли най-големия член на Земята?
Ако отговора е да - тя не е дорасла достатъчно за теб.
Но ако отговора е не - Ти не си Достатъчно дорасъл за нея![]()
^^
напълно вярно!!!... След време ще съжаляваш, че си я изпуснал само заради това... но тогава ще е късно...![]()
![]()
![]()