.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: Но тя е... :S

Цитирай Първоначално написано от r3nIchka
    ^^
    напълно вярно!!!... След време ще съжаляваш, че си я изпуснал само заради това... но тогава ще е късно...
    най - добре отиди на психолог явно имаш някакъв проблем
    [ Wild Child ]

Цитирай Първоначално написано от catyyyy
    Здравей 16 годишно момченце. Ти си влюбен... поне по думите,с които описваш това момиче, аз смятам,че си влюбен.Имам сано един въпрос към теб.Защо това,че момичето не е с все още развити гърди (защото тя е едва на 15) те притеснява.Защото ще ти се смеят или просто на теб не ти допада.Ако харесваш някой не трябва да ти прави впечатление дали има гърди или не.Има адски много момичета,които дори и на 20 и повече нямат гърди.Това не е критерии,по който може да се оценява.Ако наистина я харесваш бъди с нея и нека не ти пука какво ще кажат другите,защото те ще завиждат!
    и аз съм на това мнение А и първо и предложи да видиш дали ще потръгнат нещаята и тогава казвай , че щяли да ти са смеят
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щом няма цици, не става. Не виждам защо повдигаш темата.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    еми забрави я щом искаш.. после ще съжаляваш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Re: Но тя е... :S

Не слушай другите, каквото и да ти говорят после ще ти говорят обратното. Свали я, направете го няколко пъти, опознай я и реши или тя или приятелите ти. Обаче се съмнявам, че имаш приятели щом и имаш такова "доверие", който не е доволен от избора ти - да лапа п*тката и да заминава както би казал един колега. Който е с теб с теб е, който не е никога не е бил или те мрази!

I ♥ machoka Супер фен
    Много си проЗ ти бе..циците нямат никакво значение! ай тебе никой да не те взема след като нямаш мозък в тая тъпата тиква,а?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ама ти наистина си ТЪП!(без извинение).Така както описваш момичето сигурно е много красиво, ама да я оставиш заради едните цици..моля ти се .. не я заслужаваш просто..

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Аааааааааа не не не разби ме!!
    Човеко яко повърхостен си. Ще се опитам да ти обясня.

1. Няма идеален човек. Нормално е да има недостатъци - в случая не е поредната надарена. Момичето не си избира колко големи да са и гърдите. Ако на тебе онази ти работа е 8 см. и тя постъпи по същия начин като теб, понеже ти е малък, ще ти е кеф сигурно, нали??

2. Тя е на 15. Има още сума ти време да се развива, тъкмо навлиза в пубертета за Бога! Поне малко помисли ли за това?

3. Ти не я заслужаваш. От всичко което описа, най-тъпото беше зависимостта ти от чуждото мнение. Явно че ти е по-важно какво ще кажат хората, а не дали ще си щастлив.

ОТИВАЙ ДА ТЪРСИШ КИФЛИ!! ТЕ СА ЗА ТЕБ, ПО ТОВА СИ ПРОЛИЧА.

+++++++

Аз ако бях на твое място изобщо нямаше да ми пука кой какво мисли, плоска ли е - не е ли. Ако наистина толкова я харесваш не смятам, че трябва да те интересува мнението на околните, защото точно това за което се "страхуваш" (да не ти се подиграват) е адски повърхностно. Имам в предвид, че пубертета идва при всеки по различно време
    I'm beautiful in my way,
    'cuz god makes no mistakes..
    I'm on the right track baby, i was born this way*

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Бил съм в абсолютно същата ситуация! Точно на твоите години бях когато ми се случи същото... продължи 3 години и не съжалявам за нищо. Братле... не бъди глупак и се опитай да спечелиш това момиче, цици колко искаш, такава като тази, която описа съм виждал... 1 път!
    Никой няма да ти се подиграва или ако го прави, значи е тъпо лапе. От всички дето познавам с големи цици... с нито 1 не бих тръгнал ако ще и да ме мислят за най-големия
    Успех!!!
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    Добре бе съдя по думите ти че си влюбен, но това за ПОДЯВОЛИТЕ ТЯ Е ПЛОСКА ми е непонятно!
    Ти го изкара някакъв недъг?!
    Ако искаш цуцулана с жиле ставай богаташ.
    И найстина немога да разбера за какво чак толкова държите на външността добре съгласен съм не е приятно да е грозна ама по това което пишеш се разбира че е доста губаво момичето не тя има проблем а ти
    това е мечтаното момче
    дано не го казваш само така за пред хората
    Smile To Smile =]

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Прати я тая в мойта посока , момичета с големи гърди не харесвам
    Addicted to Addictions

ОМГГ!!! Плоска била... Нз... Не всеки е перфектен... Ти изброи прекалено много хубави качества в нея... А пък била плоска... За Бога тя тепърва ще се развива ... Ако наистина я харесваш няма да ти пука дали е плоска или релефна...
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Изглежда си доста повърхностен..
    Важното е че я харесваш .. какво мислиш за другите.. какво щели да кажат.. или че щели да ти се подиграват.. тва са пълни глупости! Ако искаш да бъдеш с нея.. което доста си личи... недей да бъдеш такъв глупак .. стегни се ! Успех
    : )

явно ти си по-плосък...в главата... нямам думи ..
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Всеки си има някакъв недостатък..и какво като е плоска.Страх те е,че ще ти се подиграват?Много се заблуждаваш..само тва ще ти кажа

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    ти само циците ли гледаш бе ? ако толкова я харесваш няма да те интересува бюста й .. и какво мислят другите ; )) ти кво да не би да си перфектен а ?
    му boy

Ужасни сте вие мъжете!! Какво ти пука какво ще кажат хората... това е тъпо
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Ако я харесваш наистина..няма да ти пука за чуждото мнение.То попринцип не трябва да ти пука особено.Гледаш си кефа и тва е.Голяма работа,че ще ти се подиграват,че няма цици.
    Ама има акъл,нали??

█║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

..

Ако наистина я харесваше толкова много , определено нямаше да те интересува какво ще кажат останалите ..
    I'm no Beauty Queen, I'm just Beautiful Me ^-^

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Ако наистина я харесваше нямаше да ти пука за мнението на другите

кво ти дреме че е плоска ... може да и пораснат

Ти си зле ,ама както виждаш не съм първата нито последната която ти го казва.Не се занимавай с нея , тя ще намери нещо много по-добро от теб.

.......

Що за глупост е това! Не мисля, че проблема ти е защото си на 16! Просто май си доста изостанал да се водиш от чуждото мнение!Щом я харесваш кво ти пука кой кво ше казва!Гледай си живота,ще ходиш с нея а не с хората!!!Ти избирай какво искаш...и малко порасни,че само на чикии не се живее!

Тц, тц.
    Не заслужаваш момичето и гледаш доста повърхностно на нещата. Ако се водиш по мнението на приятелите ти, то никога няма да си намериш приятелка, която наистина да цениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си