.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: Но тя е... :S

Не се излагай. Кво като ти се присмиват? Ти за тях ли живееш или за себе си ? С тях ли ще ходиш или с въпросната мацка?
    Съвземи се преди да ти е била шута.

Супер фен
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Господииии .до кво нещо доживях . хахах
    Ти описваш едно прекрасно момиче ..И велкият ти проблем е,че няма цици? .. Е,не просто нямам думи. Мое мнение е ,че ако наистина толкова много я харесваш,мнението на другите не би трябвало да ти повлияае.

Не я заслужаваш ти, боклук такъв... не заслужаваш изобщо да имаш никаква приятелка.. дано не мислят много като твоя плосък мозък.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Идиот, къв мъж си ти, като няма да й платиш силикона?

Ирония.
    Бати влечугото.

Мале , това не е истина
    Знаех , че момчетата се интересувате от гърди ама чак до такава степен.Ти твърдиш , че си влюбен - ако наистина я харесваше нямаше да ти пука нито колко големи гърди има нито какво казват хората . Стига бе хора , около това ли се върти света вече ? Тц , тц ...

Интересно ще е, когато си отима гадже. По закона на отвратителността т'ва може да стане в най-скоро време и тогава ще си биеш главата в стената. Нека.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9

Re: Но тя е... :S

Цитирай Първоначално написано от illm8p
    Здравейте.
    Аз съм на 16 години. Има едно момиче.. тя е на 15, неописуемо красива е, има уникален стил - облича се страхотно,и какви ли не дрънкулки и т.н, не е като поредната кифла,няма друго момиче като нея! и слуша някакви интересни жанрове музика като даркуейв мисля че беше и разни такива непознати досега за мен.Характера и също е уникален - забавна е,с хубаво самочувствие,винаги може да те разсмее, винаги може да ти каже нещо ново...има много приятели...умна е...но..след това дълго описание ... просто има един проблем за който не мога да спра да мисля..ПЛОСКА Е!!...висока е и е слаба, има хубава коса, хубави очи, но...е плоска. КАТО ДЪСКА! НЯМА НИЩО!!! не знам какво да правя ако тръгна с плоска ще ми се подиграват ще ме осмиват :S но просто е перфектна освен това.. какво да правя как да си я избия от главата не мога да съм с плоска. помогнете да я забравя

Казваш ,че е слаба-стройна ?!Кво искаш да е 50 кг и да има цици 100 ;xx Има и такива момичета ,които са слаби ,но имат големи гърди и се оплакват и понякога даже е грозно.Но какъв мъж си като се вълнуваш само от гърдите Може да няма гърди ,но изброи толкоз готини качества.. Дано ти дойде малко акъл някога- Опитай си късмета,че ще съжеляваш ,но ще е къснооо... :X
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Хвърли и 50 000 лв. за пластична операция и тръгни с нея
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Не виждам смисъл да ходиш с както казаха по горе "млековарна" и за теб да е без значение тъпа ли е или не.. Има толкова положителни качества, че едни цици просто... нямат значение.
    I MISS YOU . . . ;[

ох,това да ти е проблемът...и не мисля,че си наистина влюбен в нея..ако беше,нямаше да ти пука какво мислят околните и дали е плоска или е размер D
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Остави я, не я заслужаваш след като мнението на идиотчетата ти приятели, е по - важно.

като ти е проблем.. запознай ме с нея, на мен не ми е
    REGGAE BOOM <3

А на теб ти липсват мозъчни гънки!!!
    ))

Знаеш ли какво - не се занимавай.. не си заслужава... момичето ще си намери някой, който ще я обожава за това че е уникална различна - и да - за това че има малки гърди... за какво й е да се примирява с такъв като теб, който не може да си защити собственото мнение... който ще я поставя на 2-ро, 3-то или 117-то място - след аверите си? Ти каза - тя е забавна, красива, различна - а ти какъв си? не ти ли минава през ума, че може нея да я е срам да ходи с недорасъл тип като теб?

Хвани се в ръце, бъди мъж и вземи сам решение. САМ.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Agllka
    Знаеш ли какво - не се занимавай.. не си заслужава... момичето ще си намери някой, който ще я обожава за това че е уникална различна - и да - за това че има малки гърди... за какво й е да се примирява с такъв като теб, който не може да си защити собственото мнение... който ще я поставя на 2-ро, 3-то или 117-то място - след аверите си? Ти каза - тя е забавна, красива, различна - а ти какъв си? не ти ли минава през ума, че може нея да я е срам да ходи с недорасъл тип като теб?

Хвани се в ръце, бъди мъж и вземи сам решение. САМ.
    взе ми думите от устата +10

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от tonz94
    Пффф ... за съжаление си ..
    Ако я харесваш няма да те интересува чуждото мнение ..
    +++ 3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си