- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Но тя е... :S
Не се излагай. Кво като ти се присмиват? Ти за тях ли живееш или за себе си ? С тях ли ще ходиш или с въпросната мацка?
Съвземи се преди да ти е била шута.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Господииии .до кво нещо доживях . хахах![]()
![]()
Ти описваш едно прекрасно момиче ..И велкият ти проблем е,че няма цици? .. Е,не просто нямам думи. Мое мнение е ,че ако наистина толкова много я харесваш,мнението на другите не би трябвало да ти повлияае.![]()
Не я заслужаваш ти, боклук такъв... не заслужаваш изобщо да имаш никаква приятелка.. дано не мислят много като твоя плосък мозък.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Идиот, къв мъж си ти, като няма да й платиш силикона?![]()
![]()
![]()
Ирония.
Бати влечугото.
Мале , това не е истина![]()
Знаех , че момчетата се интересувате от гърди ама чак до такава степен.Ти твърдиш , че си влюбен - ако наистина я харесваше нямаше да ти пука нито колко големи гърди има нито какво казват хората . Стига бе хора , около това ли се върти света вече ? Тц , тц ...![]()
Интересно ще е, когато си отима гадже. По закона на отвратителността т'ва може да стане в най-скоро време и тогава ще си биеш главата в стената. Нека.
Първоначално написано от illm8p
Казваш ,че е слаба-стройна ?!Кво искаш да е 50 кг и да има цици 100 ;xx Има и такива момичета ,които са слаби ,но имат големи гърди и се оплакват и понякога даже е грозно.Но какъв мъж си като се вълнуваш само от гърдитеМоже да няма гърди ,но изброи толкоз готини качества.. Дано ти дойде малко акъл някога- Опитай си късмета,че ще съжеляваш ,но ще е къснооо... :X
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Хвърли и 50 000 лв. за пластична операция и тръгни с нея![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Не виждам смисъл да ходиш с както казаха по горе "млековарна" и за теб да е без значение тъпа ли е или не.. Има толкова положителни качества, че едни цици просто... нямат значение.
I MISS YOU . . . ;[
ох,това да ти е проблемът...и не мисля,че си наистина влюбен в нея..ако беше,нямаше да ти пука какво мислят околните и дали е плоска или е размер D![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Остави я, не я заслужаваш след като мнението на идиотчетата ти приятели, е по - важно.![]()
като ти е проблем.. запознай ме с нея, на мен не ми е![]()
REGGAE BOOM <3
Знаеш ли какво - не се занимавай.. не си заслужава... момичето ще си намери някой, който ще я обожава за това че е уникална различна - и да - за това че има малки гърди... за какво й е да се примирява с такъв като теб, който не може да си защити собственото мнение... който ще я поставя на 2-ро, 3-то или 117-то място - след аверите си? Ти каза - тя е забавна, красива, различна - а ти какъв си? не ти ли минава през ума, че може нея да я е срам да ходи с недорасъл тип като теб?
Хвани се в ръце, бъди мъж и вземи сам решение. САМ.
Моите бижута http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=391647
взе ми думите от устатаПървоначално написано от Agllka
+10