.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Косми по раменете

Вчера забелязах че по раменете ми са излезе ли доста на брой черни косъмчета и се чудя кой вариант е по удачен да ги премахна или да ги изсветля ?
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Според мен е по- добре да ги махнеш. :P

а някакви предложения с какво? кола маска , машинка за подстригване, депилиращ крем ?

с кола маска е най- дълготрайно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    може и с епилатор
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Едва ли на рамене толкова ще прави впечатление според мен Според мен с кола маска ще е най-добре ,за секунди е всичко и край
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

А имате ли впечатления от някои марки и ако може да ми кажете как да избегна пъпчиците след това ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Козметичката най-добре ще ти ги оправи. Сам най-много да се окастриш Или намери някого да ти помогне
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Настина по-добре на козметик,не стига че ше дадеш пари за ленти и там кола маска,ами сама аз поне съм си докарвала синини...по-добре някой по -опитен.Миналата година цяло лято ходех с ръце с ужасни пъпки щото си ги махнах с епилатор...и мазах сяка вечер обилно с крем здраве ,така ме посъветва козметичката ми ,после на морето с морска сол и водата там и пясъка и минаха.Оттогава само кола маска! Мажи се с крем здраве за пъпките
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз лично не харесвам момчета като голи охлюви, така че личното ми мнение е да ги изсветлиш. А ако си решил да ги премахнеш, най-добре на козметик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си