- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗАПОЧВАМ ОТ УТРЕ !
8:00 сутрешен чай
10:00 първа порция плодове
12:00 обеден чай
14:00 втора порция плодове
16:00 следобеден чай
18:00 трета порция плодове
20:00 вечерен чай
Така нареченото „плодолечение” се прави според това кой колко килограми иска да свали – 5, 10 или 20 дни, като задължително след това се прави захранване. Колкото дни се гладува, толкова и трябва да се захрани организма. След това не трябва да се се връщаме към стария си безразборен начин на хранене, защото всичките ни усилия ще отидат на вятъра. Хубаво е да си създадем нов и здравословен начин на хранене. Гладуването не е хубаво да се прави повече от 1, 2 пъти годишно. Затова, ако след прилагането на плодолечението имате още килограми за сваляне правете един ден в седмицата на плодове и чай с мед и при новолуние и пълнолуние по три дни.
След плодовете
следва най-важната част:
ЗАХРАНВАНЕТО
Според някои хора режимът е много труден.Не е лесно да спазваш такава диета, особено като гледаш някой как нагъва мазните чипсове и сандвичи.![]()
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Трудно, трудно. Плодовете не са достатъчно засищащи по мое мнение. Аз като хапна една ябълка например и огладнявам още повече.Не си представям колко килограма плодове трябва да изям.
Не е лесно, да, но момичето явно има воля.Първоначално написано от Fixthat
![]()
Със сигурност ще свалиш, но на мен лично ще ми е доста трудно да го спазя този режим.Явно си се убедила, че наистина трябва да отслабнеш, за да си го наложиш.
![]()
тва ако го направиш и ако работиш нещо което изисква повече енергия и нерви, още на 2-рия ден ще почнеш да припадаш...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Направих подобна диета и на 2рия ден в даскало.. ПРИПАДНАХ...всички се филмираха много ;д
точно.. този режим едва ли ще ти доставя дори минималната необходима енергия за деня.. това си е чист глад.. защо не започнеш с нещо по леко после като искаш мини на тази диета.. поне тялото ти да свикне малкоПървоначално написано от tuzaro
![]()
• God is a D J •
![]()
![]()
Добре ли си? Тая тема хванете я изтрийте, да не вземе и някой друг да се подлъже с тая чаена диета, че ще ходят неадекватни персони по улиците след няколко дена. По-добре спортувай и ограничи яденето, а не с тая "диета" да се мъчиш.
Колкото и килограма да свалиш с това, после ще ги върнеш двойноТака че недей по-добре
пълна простотия е тая диета
както казаха преди мен най-много да припаднеш на 3тия ден
направи си диета с повече разнообразие в храните
Не мога да разбера,пред толкова много диети,в които ядеш като прасе и всичко,защо точно тая гладуваща диета си избрала?
+Първоначално написано от titinkaa
. . Това е възможно най-неприятната диета за мен
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Майка ми и баща ми се бяха подложили на тая диета, просто решиха заедно да я правят. Издържаха цял месец (30 дни ) на нея, а резултатите бяха невероятни - минус 10 - 15 килограма за всеки един. Но те я правеха под наблюдението на лекар, взимаха много хранителни добавки и подобни, именно за да не се получава изтощаване и да почнат да припадат по улиците :d Така че, ако ще се подлагаш на такава диета, особено за по - дълго време, задължително се консултирай с лекар. Този, при който ходеха родителите ми наистина е много добър, разбира си от работата и ще ти направи специален режим за точно твоето тяло, твоя организъм ( смис какви плодове да ядеш, колко, сутрин какви фрешове да пиеш.... ) Ако се интересуваш по - подробно, пиши ми на лични, ще ти пратя инфо (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
На бас се хващам, че никаква няма да я свършиш![]()
И с това от Утре като се започне... ти днес бръскай, пък утре гладувай, да ти изагонизира тялото.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ааа.. значи за всеки индивидуално пък двамата спазват една и съща диета. Друг е въпроса, че никой диетолог няма да изпише такова нещо, но щом казвашПървоначално написано от suNnykaty96
. Не знам дали го знаеш този факт, но от хранителните добавки се дебелее
! И последно.. wtf? 10-15 килограма на ден
![]()
айде гледай какво пишеш, защото звучи тъпо
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
предполагам че иска да каже не всеки ден свалят по толкова а че и двамата са свалили по толкова килограма като краен резултатПървоначално написано от Pamaa
![]()
• God is a D J •
Pamaa, защо се заяждаш- момичето е написало много добре, че майка и баща и са отслабнали с по 10-15 кг. за този период. И защо да не го предпише диетолог- нарича се гладолечение и се използва освен за ослабване и за пречистване.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Има специална тема за диети http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
+1.Първоначално написано от mynichka
Виждам, че доста хора тук се изказвате неподготвени. Защо така ? Пробвали ли сте го лично ? Да не сте припадали по улиците ?
Така...по темата, правила съм това нещо няколко пъти, нито веднъж не съм припадала, но в момента не мисля, че е най-подходящото време за такива диети, защото на пазара има само цитруси и банани и като цяло разнообразието е малко.
Впрочем да уточня, че не се ядат повече от 800 грама плодове на ден !
И аз съм правила плодолечението една седмица и ако си се захраниш няма да има никакъв йо-йо ефект! Нито един кг не съм качила след диетата..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Значи... 1, исках да кажа, че хранителните добавки и пиенето на фрешовете е индивидуално за всеки един, иначе самата диета не - нали за това е диета, спазват я много хора. От хранителните добавки не се пълнее. Поне не от всички - вярно, има такива, за спортисти например, от които взимат когато трябва да преминат в по - горна категория или нещо подобно... но тези които са за диетата дават енергия и същевременно са ниско калорични. Както вече и други ти казаха, не съм писала че са сваляли 10 килограма на ден, а за един месец ! Може би никoй лекар няма да изпише тази диета, но диетолог.... за това се казва диетолог, нали изписва диети... (: И само да допълня, че както вече и преди мен казаха, захранването е много важна част от диетата - ако ще и най - строгата диета да спазваш, и на следващия ден да се се натъпчеш с вредни храни, всичките ти усилия ще се окажат напразни. Успех на всички които са се захванали да отслабват (:Първоначално написано от Pamaa
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Мда и едно момиче в нащо даскало беше припаднало щото решило , че е много дебело и гаджето му нямаа да го хареса така .Пък немога да ви опиша колко си е добре и колко си е слабичка
Това е някъква мания и аз искам да съм доло с 5 килограма , защото съм 160 см пък съм 50 килограма ама няма как , може би и аз нямам такава воля . Една приятелка отслабна с 30 килограма за 12 месеца обаче тя си беше на специялна диета от доктори ии си имаше и материалната възможност за такива диети
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...