.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

ЗАПОЧВАМ ОТ УТРЕ !

8:00 сутрешен чай

10:00 първа порция плодове

12:00 обеден чай

14:00 втора порция плодове

16:00 следобеден чай

18:00 трета порция плодове

20:00 вечерен чай

Така нареченото „плодолечение” се прави според това кой колко килограми иска да свали – 5, 10 или 20 дни, като задължително след това се прави захранване. Колкото дни се гладува, толкова и трябва да се захрани организма. След това не трябва да се се връщаме към стария си безразборен начин на хранене, защото всичките ни усилия ще отидат на вятъра. Хубаво е да си създадем нов и здравословен начин на хранене. Гладуването не е хубаво да се прави повече от 1, 2 пъти годишно. Затова, ако след прилагането на плодолечението имате още килограми за сваляне правете един ден в седмицата на плодове и чай с мед и при новолуние и пълнолуние по три дни.

След плодовете

следва най-важната част:

ЗАХРАНВАНЕТО

Според някои хора режимът е много труден.Не е лесно да спазваш такава диета, особено като гледаш някой как нагъва мазните чипсове и сандвичи.
    Be natural, don't copy people that aren't better than you!

Трудно, трудно. Плодовете не са достатъчно засищащи по мое мнение. Аз като хапна една ябълка например и огладнявам още повече. Не си представям колко килограма плодове трябва да изям.

Цитирай Първоначално написано от Fixthat
    Според някои хора режимът е много труден.Не е лесно да спазваш такава диета, особено като гледаш някой как нагъва мазните чипсове и сандвичи.
    Не е лесно, да, но момичето явно има воля.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Със сигурност ще свалиш, но на мен лично ще ми е доста трудно да го спазя този режим. Явно си се убедила, че наистина трябва да отслабнеш, за да си го наложиш.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва ако го направиш и ако работиш нещо което изисква повече енергия и нерви, още на 2-рия ден ще почнеш да припадаш...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва ако го направиш и ако работиш нещо което изисква повече енергия и нерви, още на 2-рия ден ще почнеш да припадаш...
    Да!
    Направих подобна диета и на 2рия ден в даскало.. ПРИПАДНАХ...всички се филмираха много ;д

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    точно.. този режим едва ли ще ти доставя дори минималната необходима енергия за деня.. това си е чист глад.. защо не започнеш с нещо по леко после като искаш мини на тази диета.. поне тялото ти да свикне малко
    • God is a D J •

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Добре ли си? Тая тема хванете я изтрийте, да не вземе и някой друг да се подлъже с тая чаена диета, че ще ходят неадекватни персони по улиците след няколко дена. По-добре спортувай и ограничи яденето, а не с тая "диета" да се мъчиш.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Колкото и килограма да свалиш с това, после ще ги върнеш двойно Така че недей по-добре

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    пълна простотия е тая диета
    както казаха преди мен най-много да припаднеш на 3тия ден
    направи си диета с повече разнообразие в храните

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не мога да разбера,пред толкова много диети,в които ядеш като прасе и всичко,защо точно тая гладуваща диета си избрала?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не мога да разбера,пред толкова много диети,в които ядеш като прасе и всичко,защо точно тая гладуваща диета си избрала?
    + . . Това е възможно най-неприятната диета за мен
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен
    Майка ми и баща ми се бяха подложили на тая диета, просто решиха заедно да я правят. Издържаха цял месец (30 дни ) на нея, а резултатите бяха невероятни - минус 10 - 15 килограма за всеки един. Но те я правеха под наблюдението на лекар, взимаха много хранителни добавки и подобни, именно за да не се получава изтощаване и да почнат да припадат по улиците :d Така че, ако ще се подлагаш на такава диета, особено за по - дълго време, задължително се консултирай с лекар. Този, при който ходеха родителите ми наистина е много добър, разбира си от работата и ще ти направи специален режим за точно твоето тяло, твоя организъм ( смис какви плодове да ядеш, колко, сутрин какви фрешове да пиеш.... ) Ако се интересуваш по - подробно, пиши ми на лични, ще ти пратя инфо (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

И аз почвам от утре, aко искаш може заедно да я спазваме ?

На бас се хващам, че никаква няма да я свършиш
    И с това от Утре като се започне... ти днес бръскай, пък утре гладувай, да ти изагонизира тялото.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Майка ми и баща ми се бяха подложили на тая диета, просто решиха заедно да я правят. Издържаха цял месец (30 дни ) на нея, а резултатите бяха невероятни - минус 10 - 15 килограма за всеки един. Но те я правеха под наблюдението на лекар, взимаха много хранителни добавки и подобни, именно за да не се получава изтощаване и да почнат да припадат по улиците :d Така че, ако ще се подлагаш на такава диета, особено за по - дълго време, задължително се консултирай с лекар. Този, при който ходеха родителите ми наистина е много добър, разбира си от работата и ще ти направи специален режим за точно твоето тяло, твоя организъм ( смис какви плодове да ядеш, колко, сутрин какви фрешове да пиеш.... ) Ако се интересуваш по - подробно, пиши ми на лични, ще ти пратя инфо (:
    Ааа.. значи за всеки индивидуално пък двамата спазват една и съща диета. Друг е въпроса, че никой диетолог няма да изпише такова нещо, но щом казваш . Не знам дали го знаеш този факт, но от хранителните добавки се дебелее ! И последно.. wtf? 10-15 килограма на ден айде гледай какво пишеш, защото звучи тъпо .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Ааа.. значи за всеки индивидуално пък двамата спазват една и съща диета. Друг е въпроса, че никой диетолог няма да изпише такова нещо, но щом казваш . Не знам дали го знаеш този факт, но от хранителните добавки се дебелее ! И последно.. wtf? 10-15 килограма на ден айде гледай какво пишеш, защото звучи тъпо .
    предполагам че иска да каже не всеки ден свалят по толкова а че и двамата са свалили по толкова килограма като краен резултат
    • God is a D J •

Мега фен Аватара на mynichka
    Pamaa, защо се заяждаш- момичето е написало много добре, че майка и баща и са отслабнали с по 10-15 кг. за този период. И защо да не го предпише диетолог- нарича се гладолечение и се използва освен за ослабване и за пречистване.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Къде е писaлa, че сa свaлили по 10-15 кг. зa ден ... Пише, че всеки един от двaмaтa е свaлил по 10-15 кг ..

aйде преди дa се прaвиш нa оборотнa по форумите първо помисли мaлко ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Има специална тема за диети http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Pamaa, защо се заяждаш- момичето е написало много добре, че майка и баща и са отслабнали с по 10-15 кг. за този период. И защо да не го предпише диетолог- нарича се гладолечение и се използва освен за ослабване и за пречистване.
    +1.

Виждам, че доста хора тук се изказвате неподготвени. Защо така ? Пробвали ли сте го лично ? Да не сте припадали по улиците ?

Така...по темата, правила съм това нещо няколко пъти, нито веднъж не съм припадала, но в момента не мисля, че е най-подходящото време за такива диети, защото на пазара има само цитруси и банани и като цяло разнообразието е малко.
    Впрочем да уточня, че не се ядат повече от 800 грама плодове на ден !

Супер фен Аватара на iPurple
    И аз съм правила плодолечението една седмица и ако си се захраниш няма да има никакъв йо-йо ефект! Нито един кг не съм качила след диетата..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Повече от фен
    Значи... 1, исках да кажа, че хранителните добавки и пиенето на фрешовете е индивидуално за всеки един, иначе самата диета не - нали за това е диета, спазват я много хора. От хранителните добавки не се пълнее. Поне не от всички - вярно, има такива, за спортисти например, от които взимат когато трябва да преминат в по - горна категория или нещо подобно... но тези които са за диетата дават енергия и същевременно са ниско калорични. Както вече и други ти казаха, не съм писала че са сваляли 10 килограма на ден, а за един месец ! Може би никoй лекар няма да изпише тази диета, но диетолог.... за това се казва диетолог, нали изписва диети... (: И само да допълня, че както вече и преди мен казаха, захранването е много важна част от диетата - ако ще и най - строгата диета да спазваш, и на следващия ден да се се натъпчеш с вредни храни, всичките ти усилия ще се окажат напразни. Успех на всички които са се захванали да отслабват (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мда и едно момиче в нащо даскало беше припаднало щото решило , че е много дебело и гаджето му нямаа да го хареса така . Пък немога да ви опиша колко си е добре и колко си е слабичка Това е някъква мания и аз искам да съм доло с 5 килограма , защото съм 160 см пък съм 50 килограма ама няма как , може би и аз нямам такава воля . Една приятелка отслабна с 30 килограма за 12 месеца обаче тя си беше на специялна диета от доктори ии си имаше и материалната възможност за такива диети
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си