- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем при бягане
На 15 години съм.До преди 2 години тренирах лека атлетика активно , но спрях..Бях си оформила тялото много добре ,имах нормални килограми.От тогава често боледувам и много отслабнахСега скоро пак ще започвам , но се притеснявам защото от малка имам изкривена носна преграда и дишам затруднено.. само като извървя 50 м. и се задъхвам.Та сега ако почна трябва да бягам много по-малко от преди . Дали ще ми се регулира дишането от това че ще спортувам? Само това дишане ме притеснява , защото е много трудно.. постоянно ще се задъхвам на много чести интервали
Ако няма да има полза за дишането хич да не си правя труда да се потя много , а да си бягам свободно.И за килограмите ми в някаква норма трябва да бягам.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
еми попринцип бягането подпомага за дишането ,но все пак се консултирай с лекар![]()
Да така е.,но сигурно доста дълго време трябва да бягам , за да има резултат. Пък и попринцип имам ниско кръвноЛятото като бягах припадах 1-2 пъти
а и преди да бягам нищо не ям естествено.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ето защо припадаш..Първоначално написано от amnessia
Ако преди да бягам ям (следователно и вода ще пия) после корема ми ще играе много докато бягам![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Консултация при лекар.![]()
И аз ям и пия преди да бягам, пък нямам проблеми. Оставяш си време храната да слегне и отиди да бягаш.
Говориш за носната преграда, с която имаш проблем от малка, а си тренирала лека атлетика. Трябва вече да си си направила извод, пречи ли ти това или не.
Когато отново се захващаш с тичане и да искаш няма да бягаш километрите, които преди време си начислявала. Като се върнеш във форма ще почнеш да надграждаш резултатите от преди.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да днеска бягах малко - като за началои ще започвам да ям вече преди да отида.Надявам се да си върна формата да..преди не ми пречеше никак..но незнам явно ставам по - зле , чак сега взима да ми пречи
ще видим
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!