.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как да го спра????

ЗДРАВЕЙТЕ С МОЯ ПРИЯТЕЛ СМЕ ЗАЕДНО ОТ 10 МЕСЕЦА И СЕГА ИСКА ДА ЗАМИНАВА НА БРИГАДА В АМЕРИКА ЗА 6 МЕСЕЦА,НА МЕН НЕ МИ СЕ ВИЖДА МНОГО ,АЗ СЪМ СИГУРНА В СЕБЕ СИ НО НЕИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕ СТРАХ МЕ Е.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕ ОТКАЖЕ,СПОСОБНА СЪМ ВСИЧКО ДА НАПРАВЯ ДА НЕ ЗАМИНЕ ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ !!!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Я се осъзнай какви магии не прави неща, за които може да съжаляваш. Според мен няма как да го спреш и мисля, че ако направиш някоя простотия ще го отблъснеш
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Това с магията е върха на простотията!
    А как да го спреш ? По добре не го прави ще си помисли че му нямаш доверие и работите ще тръгнат на зле.
    Пусни го да иде и като се върне ще разбереш що за човек е.

Мега фен Аватара на vagarious
    Просто го остави да замине ..
    А и нещо си противоречиш - хем си сигурна в себе си, хем те е страх ...
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И моя ще заминава ако се уредят нещата, но какво от това? Ако му имаш доверие и си сигурна в собствените си чувства няма да се опитваш да го спираш. Да, няма да е приятно да сте далеч един от друг, но това е само временно. Стегни се и не прави глупости.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ако наистина го обичаш ще го пуснеш, ако той наистина те обича ще се върне при теб дори и след тези 6 месеца..

Мега фен
    нямаш право да се бъркаш по този начин в живота му, та ако ще и от 10 години да сте заедно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна, моретоо :)
    Приятелят ти току що ми звънна, аз съм твой познат и каза да ти предам :
    "Трябва да поговорим, не мога да бъда с теб, мама все още не ми разрешава да упражнявам сексуален контакт с коЕ и да Е момиче!"
    Съжалявам, чуре
    хЪх...

Не му се меси, а това с магията... ебахти и долното, циганско племе ей...

Остави го да отиде и да види малко свят, малко пари да изкара - за какво му е да стои при истерична злоба тук?

Цитирай Първоначално написано от ByK
    Ако наистина го обичаш ще го пуснеш, ако той наистина те обича ще се върне при теб дори и след тези 6 месеца..
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ако наистина го обичаш ще му мислиш доброто,това е добра възможност за него.Не рискувай да го спираш и после да те обвинява.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Щом любовта ви премине през тази пречка,значи любовта ви е силна!
    Щом ти имаш търпението да го изчакаш ,щом и двамата се чакате с нетърпение ,цялата ви връзка ще се заздрави.
    Не всичко става както ние искаме!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нямаш АБСОЛЮТНО никакво право да го спираш да прави нещо!
    П.с. Нито пък да го караш да прави друго...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Една приятелка така замина за 6 месеца на бригада и сега е г-жа Колеман. Всичко зависи колко ви е силна връзката и как той те възприема.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Чудесен начин да изпитате връзката си.
    Не мисля, че той би те послушал, каквото и да кажеш. В този случай освен да си пас друго не можеш да направиш.
    Можеш:
    1) да отидеш с него, но се съмнявам, да го направиш,
    2) да го накараш да се ожените, за да си сигурна, че ще има още една причина да се върне при теб ( ох, тук очаквам още теми във форума )
    3) да му кажеш, че го обичаш, да се чувате редовно по скайп, да стискаш палци и да кротуваш следващите 6 месеца , докато се върне.
    4) да му кажеш, че го обичаш, но не искаш да го лъжеш и за това да скъсате, пък като си дойде и още се обичате - да тръгнете отново.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Отиди на ходжа и му направи магия за мек член докато е там. Ако не проработи, си направи харакири.
    Welcome to the Jungle...

абе тука всички пишете как трябва да го пусне без проблеми и как по този начин ще разбере дали любовта им е истинска, ама ако на някой от вас му се случи, ще изпаднете в ебати депресията. гадничко ще е да не можеш да виждаш 6 месеца някой, който не искаш да оставяш и за 1 час.. вариантите ти ги казаха, правиш избор и продължаваш напред.

Град
    София
    Няма как да го спреш,щом е решил.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    +1
    И един др съвет приеми това негово заминаване като тест и за двама ви за да разбереш колко силни са чувствата ви. Ако след този период след като се върне всичко си продължи както си е било няма за какво да се тревожиш, ако не приеми го като услуга от съдбата че си разбрала че не е за теб или ти не си за него. Късмет и дано всичко ви е наред след 6 месеца.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    абе тука всички пишете как трябва да го пусне без проблеми и как по този начин ще разбере дали любовта им е истинска, ама ако на някой от вас му се случи, ще изпаднете в ебати депресията. гадничко ще е да не можеш да виждаш 6 месеца някой, който не искаш да оставяш и за 1 час.. вариантите ти ги казаха, правиш избор и продължаваш напред.
    Ще умреш от глад, ако професионално се занимаваш с гадаене.
    Минала съм тъкмо два пъти по този път за по 7 месеца. първият път реди 3 години, чаках го 7 месеца. Дойде си за няма и година и замина отново. Пак за 7 месеца. Първият бът го преживях катастрофално зле. Рев, рев и пак рев. Искаше ми се, но осъзнавах, че нямам абсолютно никакво право да го спирам.
    Авторката да ме извинява, но е недорасла за връзка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Абсолютно, всички са в някакви романтични филми и клиширани фрази
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    НЯМАШ СИ ПРЕДСТАВА КАКВО ПРАВИШ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПРИВЛИЧАШ ВНИМАНИЕ, КАТО ВИКАШ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Нямаш право да го спираш.Всеки човек си решава дали иска да замине или не.
    Той ако държи на теб,като се върне пак ще сте си заедн.А и защо трябва да късате ,докато е в Америка?Скайп разговори,смс-и..поддържайте връзка.
    Просто едно изпитание за двама ви.Така ще си проличи доверието ви един към друг.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Просто го пусни ...

Ако обичаш един човек-пусни го да си върви.Ако се върне и той те обича...ако не значи никога не те е обичал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си