.

Виж резултатите на анкетата: Прочети темата и избери :

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вариант 1

9 42,86%
  • Вариант 2

9 42,86%
  • Вариант 3(в коментар)

3 14,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Правилният подход

Здравейте. Знам, че има много такива теми, но 70% от отговорите им са чатове и заяждания и нищо не разбрах от тях..

Да започнем с малко предистория.
    Харесвам едно момиче. Тя е умна, възпитана, много красива и чаровна и добра по душа. Сигурен съм, че и тя има някакви симпатии към мен, но до там свършва всичко. Иначе излизаме често (само дето е в компания, с 6-7 човека) и често се срещаме в училище. Един-два пъти съм я канил на кафе/разходка, но умишлено или не все излиза нещо.. Още нещо - момичето не е някоя кифла или курвентия. С тях се оправям по-лесно

И сега идва може би най-трудният момент - да предприема по-сериозна крачка, която да не се окаже провал.
    Един приятел наскоро започна да се вижда с едно доста готино момиче и ми направи впечетление, че на 2рия или 3тия им разговор си казали, че се харесват. Може би моят и техният случай е различен или пък просто аз се притеснявам и не знам как да започна точно този разговор.
    Да, май точно там ми е проблемът. Наистина много харесвам въпросното момиче, но не знам как да сложа началото. Бих експериментирал, но някакси се привързах към нея (не точно привързване, просто ми пука какво ще си помисли за мен) и не искам да разваля нещата.
    За сега разделям възможностите на 2 :
    1 вариант - да се държа с нея по-нормално и на някой купон (тя започна да се събира с компанията и ще сме заедно на купончета), когато сме по отпуснати да действам. На другия ден вече половината битка ще е спечелена.
    2 вариант - да предприема по-решителни действия.
    Мисля, че по-добре бих се справил с вариант 1, но се чудя дали пак няма да ме хване шубето и да изчакам следващия удобен момент. Може да бъде твърде късно.
    И докато при вариант 1 има надежна, при 2 май няма. Просто не знам как да повдигна темата - директно или да я предразположа по време на разговор (май така е по-добре). Лошото тук е, че ще ми е по-притеснено и няма да се изразя така, както бих искал.

Ами това е, колебая се м/у 2та "варианта". Работата е там, че толкова харесвам това момиче, че съм готов на всичко. Надявам се да ми помогнете поне мъничко.
    Благодаря предварително

И още нещо - ако може коментари, от типа на чат и заяждане да не пишете.. просто искам малко помощ, имате си опция ЛС

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Покажи и че имаш някакви чувства,но не навъднъж,намеквай и че имаш някакви чувства към нея,кани я на срещи и изчакай един подходящ момент.На някой купон като се насвирите пробвай да я целунеш и т.н. Недей наведнъж,гледай да те опознае,бъди себе се за да те хареса
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако действаш с Вариант 1:
    1) на следващия ден трябва да й намекнеш, че наистина мислиш това което си казал, защото малко хора биха го приели на сериозно, особено ако има алкохол
    2) дори и примерно да я целунеш и да ти отвърне, това автоматично не означава, че тя изпитва същото към теб, отново поради горепосочените причини.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    София
    Абсолютно на същото дередже съм и аз! Трудно ми е да реша какво да направя, защото наистина държа на това момиче... все пак мисля, че ще е по-добре някой път да се видите само двамата и просто да й кажеш какво чувстваш към нея Аз така бих направил И успех с момичето \/
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Град
    Пловдив
    Вариант 3: Бях в осми клас и много харесвах едно момиче. И тя такава миличка и добричка. излизахме заедно, ходехме на реката, такива ми ти работи. Един ден какво ми щукна, купих едно сребърно пръстенче (най-евтин вид) и както се бяхме събрали всичките, аз го извадих и й казах "Ще се омъжиш ли за мен?". Тя остана втрещена, както и всички останали. Аз се усмихнах и казах "Шегувам се, просто те обичам!". Прие подаръчето де, но нататък няма да разкажа какво се случи
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Супер фен
    Град
    Мбабане
    по-малко теория, повече практика

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Най-напред-бъди себе си! Когато излизате, излизайте само 2-мата. Трябва да се престрашиш да й признаеш, че я харесваш, шанса да откаже е 5% от 100, подари й нещо точно тогава, шанса да откаже става 1% При мен така станаха нещата още в 5-ти клас ... но това вече не ви интересува.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Излезте няколко пъти насаме само двамате и ще разбереш дали може да стане нещо или не.

anonymous708973
    Guest
    Вариант 1. Дай й две глътки алкохол, момичетата сме лесни (Сериозна съм, аз малко да си пийна и си казвам всичко). На следващия ден излизате, няква по-задушевна обстановка (по-тъмно и уединено кафенце), сядаш до нея, прегръщаш я през рамо и я питаш дали помни нещо от снощи. Като магия е

Не й показвай колко си луд по нея, поддържай тръпката

Бтв, на колко сте? Щото аз хубаво давам акъл с алкохол, ама ако сте 6-ти клас, недей така.

Град
    София
    Както го чувстваш,така.

на 16 сме
    Благодаря за съветите, след няколко дни ще се събираме компанията и ще предприема нещо. Дайте и 1 идея за подарък след това - гривна, нещо такова? не искам да е нещо голямо и да реши, че искам да я "купя" с подаръци
    още веднъж - благодаря. За пръв път 100% от отговорите да ми помогнат

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ами зависи колко са силни симпатиите й към теб. Според мен индиректният подход ще ти донесе повече позитиви - започнете да излизате двамата, говорете си повече, въобще малко по малко се сближавайте, дай й възможност да те опознае (като момче, не като част от компанията), прави по някой мил жест и нещата ще се получат.

Успех.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    Вариант 3: Бях в осми клас и много харесвах едно момиче. И тя такава миличка и добричка. излизахме заедно, ходехме на реката, такива ми ти работи. Един ден какво ми щукна, купих едно сребърно пръстенче (най-евтин вид) и както се бяхме събрали всичките, аз го извадих и й казах "Ще се омъжиш ли за мен?". Тя остана втрещена, както и всички останали. Аз се усмихнах и казах "Шегувам се, просто те обичам!". Прие подаръчето де, но нататък няма да разкажа какво се случи

Намеквай й, че я харесваш, примерно на бъзик казваш нещо и се усмихваш, ако и тя ти отвърне, това е точка за теб.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

Йес, беееееее! Една грамотно и ясно написана тема, евала!
    Вариант 1 е нож с две остриета. Ще се забиете, докато сте на градус, но тя може да си помисли, че е само за вечерта- съответно няма как да отгатне твоите сериозни намерения. Горещо не ти го препоръчвам. Много пъти съм била свидетел на провали в такава ситуация.
    Не знам какво имаш предвид с вариант 2. Затова предприеми нещо друго. Никога, за нищо на света не й казвай направо, че я харесваш, защото не я познаваш чак толкова добре и поне да имаш малка застраховка.
    Намекни й, че й се кефиш затова, което е тя като човек. Сам ще усетиш момента. А...и не я боготвори...много. Успех, вярвам в теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JellyDust
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Щото аз хубаво давам акъл с алкохол,
    Даваш акъл?! Мамка му, затова трябва да нямаш вече.
    Ахахахахахах, моля?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз няма да ти отговоря с вариантите.Ти си избираш как и кога, но не губи време.А ако тя нарочно не е искала да те вижда на саме, значи няма смисъл повече да й се натрапваш, явно, че не те иска и ще те отхвърли така и така.А ако мислиш, че причините са били истиснки, тогава действай, докато е време.По-добре без думи, прегърни я или нещо такова.Ако се дръпне е ясно.Тея разговори с харесвам те, са ми били много странни винаги.Успех.

И на мен не ми звучи много добре ама нали ти казвам - приятели са ми споделяли коя какво им е казала и така. В близките 3-4 дни няма да имаме възможност да се видим, след това започва акцията

Тъкмо бях решил само да експериментирам ама гледай какво стана , дано да няма саднати накрая..

П.П.: Никой не даде 1 идейка за подарък, ако евентуално нещо се получи

^ Тука вече ме издразни. Абе, ти си много прост- защо впрягаш каруцата пред коня, ебаси? Не стига, че не си сигурен дали причините за т'ва отлагане са реални или просто иска да те разкара, ами и планове правиш. Първо нещо да се случи, пък тогава мисли за подаръци- т'ва е най-лесно. Пък и никъде не си попитал...не стига, че хората ти отговарят нормално, ами и претенции имаш. Ебаси неблагодарния 'дето си. И ако почакаш още малко, ще останеш с пръст в уста.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    ^ Тука вече ме издразни. Абе, ти си много прост- защо впрягаш каруцата пред коня, ебаси? Не стига, че не си сигурен дали причините за т'ва отлагане са реални или просто иска да те разкара, ами и планове правиш. Първо нещо да се случи, пък тогава мисли за подаръци- т'ва е най-лесно. Пък и никъде не си попитал...не стига, че хората ти отговарят нормално, ами и претенции имаш. Ебаси неблагодарния 'дето си. И ако почакаш още малко, ще останеш с пръст в уста.

Не е като да не съм попитал.. виж ми 2 пост.
    Ти не си ли си правил планове, дори и когато не знаеш какво ще стане? Много ясно, че няма да тръгна да купувам подаръци, преди дори да се видим.
    И кое ми е неблагодарното?? Колко пъти да благодаря на хората, които ми помогнаха? Във форума по друг начин, освен да напиша "благодаря", няма как. Ако на теб ти е недостатъчно - съжалявам..
    Ако съм почакал още малко.. от 50км ми е трудно да изляза с нея, ти ако можеш - добре, на мен не ми се получава.
    Ама какво ти се обяснявам. То се очакваше някой, който няма от какво друго да се издразва, да си излее подтиснатите емоции..

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ ПОМОГНАХА

повече не мога..

^
    1. Колкото повече си правиш планове, толкова по-гадно ще ти е, когато се провалят. То т'ва си е за тебе, просто ти го пиша.
    2. Да подариш подарък на момиче. Защото сте тръгнали. Т'ва е меко казано тъпо, ама както си решиш.
    3. Защо мислиш, че да действаш значи просто да я поканиш на кафе? Ако й имаш телефона, й звънни. Ако ще и на другия край на света да е- не пречи да си поговорите, да влезеш в крак със събитията около нея, дори можеш да я поканиш...
    4. Смятам те за неблагодарен, защото очакваш от някви хора, 'дето релано не знаят за какво става дума, да знаят какво ще се хареса на момичето, което сваляш. САМ трябва да решиш какъв да е подаръка, щом си толкова навит да й правиш такъв, ако тръгнете. То бива да те мързи да мислиш, ама чак пък толкова...
    Дано си схванал.

Просто искам идеи. Надали ще следвам точно 1 насока.. просто искам да добия представа как би постъпил и някой друг в подобна ситуация.
    Относно подаръка - някой го предложи, за това и повдигнах темата. Отново за идея. И да тръгнем, това не е някакво спечелено състезание, че веднага да ѝ купувам подаръци. Не, че пречи, просто мисля че оставя лошо впечатление.
    По телефон или скайп - чуваме се, не сме се забравили. 1/2 от комуникацията ни се осъществява точно по този начин.
    И все пак и твоят пост също ми помага. Точно той ме изкара от филма, в който се вкарах (мечти, мечти ).
    Абе в крайна сметка - каквото стане. Ако тя не иска - нищо не мога да направя.. Колкото по-малко се впрягам, толкова по добре.
    Ще драсна пак скоро, когато е налице напредък/провал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си