.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Възстановяване на косата !

И така знам че днес напусках много теми , но все пак се надявам да са полезни и за други ,а не само аз мен. Аз имам доста изтощена коса ..да от преси и тн. и с времето се получи така че косата ми прекалено се изтъни. До едно време аз сама я изтънявах а сега е прекалено слаба за това и .. и искам си онази хубава коса ! ако знаете как да си я върна по някакъв начин пишете ;p

Повече от фен Аватара на lamoon
    като за начало спри да си гориш косата,
    купи си Шикакай или Амла вместо шампоан,
    прави си подхранващи маски и така.. успех

Избръсни се 0 номер и тя ще ти порастне по-гъста.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМ: Шикакая и амлата СМЪРДЯТ отвратително! Бях адски навита, къпах се с 300 зора около 3 пъти с тях и накрая просто не издържах и изхвърлих ВСИЧКО!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Спри да я третираш като за начало , полагай повече грижи за нея и си прави домашни маски
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на lamoon
    трай бабо за хубост.. базикам се
    ако не може да ги търпи да си вземе
    по-добре профисионален шампоан, балсам и маска
    за изтощена коса...

и аз съм така постоянно си горя косатаа с преси и маши, но изкъпя ли се и околко два дена не се изправям или къдря и ми се оправя при мен помага

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Спри с пресите и машите! Не влагай много пари в шампоан, все пак какъвто и да си вземеш най-накрая отива в канала и ползата му е минимална. Само си вземи някакъв мек, за да не отмива много от обвивката на косъма и да не става сякаш косата ти скърца след като я измиеш. Инвестирай в добра маска и балсам, подбери ги според твоя тип, дали ти е мазна или суха, тънка, гъста, с обем или без, има много видове на пазара.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Има една бадемова маска, която ползвам от време на време и съм много доволна от нея, подхранва ми косата и я прави по - мекичка. Обаче ако косата ти е мазна, гледай да я ползваш рядко, 1 - 2 пъти в месеца мах, защото маската попринцип е за суха коса. Както казаха и преди мен, не ползвай никакви преси, маши и тн., ако можеш и без сешоар, още по - добре. И все пак, най - добре според мен е да се подстрижеш - ако ти отива късо - супер ! Ако не, поне 3 - 4 сантиметра махни от дължината. Ползвай и розова или хининова вода за по - бърз растеж. Домашна маска с яйце е много добър вариант, по - добре от колкото шампоан с яйце.... където не е ясно дали има изобщо някакъв минимален екстракт от натурално яйце ;dd
    Споко, след няколко месеца ще ти се възстанови напълно (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

^ Розова вода, за коса? Тва аз ли сънувам, или наистина е предназначено за такава употреба
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    1 път седмично си правя маска с яйце и сол/банан/кисело мляко и съм страшно доволна .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМ: Шикакая и амлата СМЪРДЯТ отвратително! Бях адски навита, къпах се с 300 зора около 3 пъти с тях и накрая просто не издържах и изхвърлих ВСИЧКО!
    Предполагам, че в аптеките се купува, но каква у е приблизителната цена и какво предназначение има?

Какво като мерише..дали има полза А мирише ли дълго, или само докато ти е мокра косата

Мега фен
    най- напред си подстрижи косата, после прави всички други процедури.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    най- напред си подстрижи косата, после прави всички други процедури.
    Да!!!После спираш употребата на всички преси,маши и евентуално сушоари(за него зависи).Правиш си домашни маски и продулжаваш да я подстригваш редовно.Аз така направих и вече 5 месеца по-късно съм с бляскава и здрава косица.Действа,наистина.Ид ята е да НЕ я тормозиш.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Най-важното е да спреш използването на преси , маши и т.н.
    Първо отиди на фризьор да ти махнат изгорялото.
    След това си купи подходящ - шампоан , балсам и маска. Купи си ампули за възстановяване на косата и използвай 1 път седмично.
    > Маска - купи си на Лорис със змийско олио. 1 кг , а е около 6 лева! Но е много хубава маската , препоръчвам ти я!
    > Ако смяташ , че ампулите са твърде скъпи , купи си бадемово масло. Използвай го пак един път седмично. Преди да си измиеш косата , втриваш хубаво в корените и по дължина с маслото. Стоиш около 30 минути до 1 час и после измиваш.
    Според мен няма нужда да се занимаваш с домашни маски. Хубави са , но аз предпочитам да си купя готова.

^ Не препоръчвай когато момичето иска да си възстанови косата маска пълна със силикон. Косата и ще стане хубава, бляскава и мека за точно 3-4 месеца [или там до колкото и свърщи маската] и като спре да я ползва ще бъде същата като преди. За какво възстановяване говорим, с химиите, най-вероятно само на теория..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Предполагам, че в аптеките се купува, но каква у е приблизителната цена и какво предназначение има?

Какво като мерише..дали има полза А мирише ли дълго, или само докато ти е мокра косата
    Оооо то да беше само миризмата! Кат ги смесиш става една гнусна, мазна, отвратителна кафява кажа кат ла*но, дет напраооо тръпки ме побиваха кат трябваше да си я слагам на главата, пяна -НЯМАШЕ! и след кат го сложиш на главата такава воня те удря, че ми идеше никога повече да не го използвам! Вярно, природен продукт е, по-полезен е от всичко останало за косата, ама е нетърпимо чудо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си