- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви шансове имам според вас?
Такам.
От средно голям град съм-със студентите са около 100 000 души.
На един концерт имаше един много готин пич, обаче тъпата и срамежлива аз не отидох да се запознаем поне.
имам 1-2 неясни снимки (вижда му се лицето на едната), знам как беше облечен,имаше един по-възрастен мъж с него ( е да е бил 6-7 години по-голям) и разбрах името на мъжа.
та какъв е шанса да го срещна пак?![]()
п.п. темата си ми е сериозна, не ме хранете много -.-
п.п2. ако някой се разпознае все пак-червено поло и върху него тениска с някакви знаци свързани с Англия-телефонна червена кабинка, британското знаме, дънки, маратонки на адидас и някакъв суитчър, който си върза на кръста по едно време. абе звучи зле комбинацията,ама той беше готин :д (ако някой се разпознае или го разпознае да се обажда)
п.п3. за информация все пак-от благоевград съм![]()
знам кой е твоят човек. срещу съответната сума ще ти предоставя координати.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Шансът е много малък, да не кажа минимален. Особено ако е бил в града само за концерта.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1Първоначално написано от TheBeliever
^^^
Бургас <3
минимални са шансовете, но пък .. щеше да е готино,ако някой се/го припознае.![]()
Big or small, lies are lies!
100% вероятност... аз съм така както ти описаАтакувай, ако има нещо ми пиши на ЛС
хЪх...
Мм ходи по подобни концерти :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Тогава не си действала,а сега пускаш теми...за мен лично трябва да се откажеш и следващия път да бъдеш по-уверена.![]()
One day you're a muse. The next day you're old news.
Ако този мъж на когото си разбрала името има Фб , може да го намериш и да го питаш![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Успех! Ако се намерите с пича , дето гонеше сръбкинята, ще прогледам романтични бози...ъъъ... филми.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
![]()
![]()
![]()
Авторке,когато си могла,не си действала..та сега ли?
Откажи се.
Друг път действай на време.
Никакъв ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Облечи се като горила в центъра на университета със сигурност ще е един от многото, които искат да се снимат с теб
обикаляй улиците,крий се под дървета и в храсти и се надявай да го видиш някой ден![]()
![]()
![]()
![]()
Е, възможно е да го срещнеш отново. Шанс винаги има. Наистина, потърси придружителя му, щом поне името му знаеш... И го питай.