.
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград

Коя партия трябва да управлява България

Коя партия трябва да управлява България?

В България няма реална разлика в политиката на различните ПП. Следователно , която и пария да управлява реална разлика няма да има .

Ваньо не знам къде си го чул, но най накрая каза нещо напълно вярно.

При всички и външната и вътешната политика е еднаква.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

еххх Гогич един път да не си в опозиция

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Прави сте, иначе искам да управляват тия, които биха направили промени от които да се облагодетелствам
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Прави сте, иначе искам да управляват тия, които биха направили промени от които да се облагодетелствам
    Това е поредното доказателство, че си тъп прост и ограничен.
    Да бсп ви подкупваха, даваха ви по някоя друга десетачка и, вие заблудените овце си мислехте, че като получите по 40-50лв и се надрусате и си купите цигарите,бсп правят много и оправят нашата мила родина.
    Но всъщтност гласувахте за тях само ,защото те ви подкупваха и още го правят ,а хора като теб са тъпо, просто и ограничено племе което се продава за жълти стотинки.
    Може ли да сте толко тъпи ,зада се продавате явате на всяка цена.
    И милиони да ми предложат, няма да продам гласът си.
    Ако искаме държавата ни да се подбри ,трябва да гласуваме за герб.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Това е поредното доказателство, че си тъп прост и ограничен.
    Да бсп ви подкупваха, даваха ви по някоя друга десетачка и, вие заблудените овце си мислехте, че като получите по 40-50лв и се надрусате и си купите цигарите,бсп правят много и оправят нашата мила родина.
    Но всъщтност гласувахте за тях само ,защото те ви подкупваха и още го правят ,а хора като теб са тъпо, просто и ограничено племе което се продава за жълти стотинки.
    Може ли да сте толко тъпи ,зада се продавате явате на всяка цена.
    И милиони да ми предложат, няма да продам гласът си.
    Ако искаме държавата ни да се подбри ,трябва да гласуваме за герб.
    Мойте като са били по етажите на БКП, ваште са пасели овцете на село глупачко, та не ми давай наклон на **** относно политика.
    И никой не ме подкупва, по желание си гласувам поради нещо наречено интереси(за това е демокрацията, всеки да гласува за партията която му защитава интереса или в която има връзки глупаци такива).
    И твоя мозък е промит(вероятно генетично) от комунизма, "ако искаме държавата ни да се подобри трябва да гласуваме за ...." това изказване е далеч от демокрацията и капитализма, аз искам аз да си се подобря и за тая работа не ми трябват партии.
    А ако ти дадат 100 лв ще продадеш не само гласа си, но и други атрибути.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 12-02-2012 на 09:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Мойте като са били по етажите на БКП, ваште са пасели овцете на село глупачко, та не ми давай наклон на **** относно политика.
    Кво продаваш мурафети на лапетата? Все едно не знаем окъде се пръкнаха "висшите етажи на бкп".
    Ти си по сбъркан и от герой от скуби ду бре младеж.
    В момента единствения дето се е засилил към парламента не за да граби е Светльо Витков, щото майна ако и тоя музикант човек се продал значи твойте родители барабар с другите "висши етажи" са си свършили хубаво работата и тая държава е отдвъд спасяване.
    А ся ми кажи колко съм прост и лягай под червеното знаме да спинкаш

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Кво продаваш мурафети на лапетата? Все едно не знаем окъде се пръкнаха "висшите етажи на бкп".
    В момента единствения дето се е засилил към парламента не за да граби е Светльо Витков, щото майна ако и тоя музикант човек се продал значи твойте родители барабар с другите "висши етажи" са си свършили хубаво работата и тая държава е отдвъд спасяване.
    Не всички знаят, всъщност доста въобще не са наясно(или не им пука), та не ми разваляй тезата(която така написана е вярна, не говоря за това откъде са дошли).
    Иначе въобще не съм червен, нито социалист или нещо такова(като изключим историческото), даже в интерес са ми десните политики.
    Тъй като БСП води дясна политика, а ГЕРБ лява и съсипва частния сектор, отново една причина ГЕРБ да не струва.
    Истинските червени отдавна са сини на практика(по техен си начин)

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всички харесваме Светльо Витков, музикантът от Хиподил. Но този аргумент за неговото управеление е дотолкова валиден доколкото да изберем комшията Страхил, защото бил човек от народа и не ще ни мине. (което пасва на имиджа на Борисов) Искренно се надявам да няма хора които са гласували за Светльо за друго освен за ебавка, подобна ситуация се беше появила в някоя от Скандинавските страни, където избраха някакъв актьор, просто емоционален вот и тънаха в мизерия, защото и да има добри намерения той не е политик.
    Не съм сигурен дали има партия в България на която да вярвам и да гласувам за нея от добри намерения, ако гласувам бих гласувал за партията на Меглена Кунева, макар че не мога да бъда напълно сигурен как ще протече тяхното управление.

Супер фен Аватара на slicky
    Атака

Атака

И според мен няма никакво значение коя ще е партията , но за мен Атака е последната надежда след като ГЕРБ ме разочароваха \/
    Виж, ако имаше един шанс, една възможност
    да постигнеш всичко, което някога си искал... един миг...
    Ще го уловиш ли или ще го оставиш да ти се изплъзне?

Атака

И според мен няма никакво значение коя ще е партията , но за мен Атака е последната надежда след като ГЕРБ ме разочароваха \/
    Виж, ако имаше един шанс, една възможност
    да постигнеш всичко, което някога си искал... един миг...
    Ще го уловиш ли или ще го оставиш да ти се изплъзне?

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Атака

Цитирай Първоначално написано от IvanIIvanov
    Атака са политически партньор на ГЕРБ. С какво мислиш, че ще са по-различни?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Според мен Атака, за разлика от ГЕРБ, биха имали по-твърда позиция относно изборният туризъм, ДПС и етносите. Просто им трябва солидна подкрепа от гласоподавателите.

Ако Волен спечели изборите и недай си боже стане премиер...аз ще се махна от тая държава за винаги. Това за мен ще означава 2 неща:

1во и не чак толкова важно, един нагъл обирджия е завзел властта и ще направи нещата още по-зле защото освен, че е алчен като останалите е и негоден да управлява. Той въобще не е уравновесен човек...аз не искам да съм управляван от лунатик.

2ро че народа съвсем се е побъркал и е готов да приеме дори него за свой спасител...по-добре сделка с дявола.

Естествено Волен в момента е в негласна коалиция с ББ и сега си кротува и мълчи. Ама като дойде време за избори пак ще се разбеснее... Не, че ще вземе повече от Доган или БСП... ама него си го знаем вече.

Lupus in fabula

Мега фен
    А по-добре ли е да бъдем управлявани от партия като ДПС (турска) или БСП (всички комунисти преди '89 или техните наследници в момента) ? Колкото и да е лоша политиката на Атака/ГЕРБ, ще е много по-добра от всяка анти-българска политика, водена от ДПС. За разлика от някой партии, АТАКА нямаше гръмки реклами на последните избори, билбордове по магистрали, плакати из градоте в огромни количества и милиони левове предизборна кампания. Защото не бяха субсидирани от фирми с престъпно минало. Да подходим към въпроса и по друг начин: Ако приемем, че и Атака не струва, кой тогава струва?

Никой не струва Тук дори и малко зло няма. Всички са еднакви...Какво си мислиш, че ГЕРБ и АТАКА не им дърпат конците отвън? Жестоко се лъжеш. Просто при ДПС се знае...при останалите, още не.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да не говорим, че комунистите, както и бившите агенти и ченгета никога не са си тръгвали от властта, просто повечето от тях създадоха/оглавиха/влязоха в нови партии.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на slicky
    Пфф, ако турска партия стане управляваща в България означава,че стигнахме дъното.Пък Волен не съм го видял в 1 интервю да казва идеите и намеренията на Атака,само сипе с/у другите.

Град
    Sofia
    Българска Социалистическа Партия

Повече от фен
    Отдавна сме изпуснали влака, която и партия да ни управлява, файда няма да има. Причините са безброй много - на светлинни години назад сме с всякакво развитие, партиите не ги интересува нищо друго, освен да си вземат парите, да променят някой закон в тяхна полза, да окрадат хубаво или току виж да измислят някоя тъпотия, та да симулират дейност. Най-лошото от всичко е, че новите правителства се чудят какво да правят с бюджета, който е хубавичко орязан от старите правителства, та си мислят, че го "оправят", като съкращават хората (което изобщо не трябва да е вариант..)

Тук малко ще се отклоня от темата, но с цел да кажа защо сме изпуснали влака отдавна. Във всяка държава се краде, това си е факт и винаги е било така. Това не е нещо ново или характерно само за нашата страна. Но разликата между нас и другите страни е, че тяхната икономика е толкова развита, че краденето не влияе толкова зле както тука. Всяка страна извлича полза от нещо - когато има находища, ги обработват, използват за собствени цели и износ, когато нямат находища, ги внасят, обработват и изнасят. Дори гърците си печелят парите от засилен туризъм.. а в нашата държава още от времето на Алеко всичко е на принципа: "Нека бъде простолюдието, че то е лесно за манипулиране" и до ден днешен. Не че имаш някакъв избор, дори и да си против тия горе.. няма да постигнеш нищо освен куршум в главата или опит за подкупване.
    Да не говорим как в България се строят магистрали и аутобани, при условие, че пенсионерите едва преживяват, а по-младите се чудят как да изхранят децата си, или то поне ако това могат, какво остава за екскурзия някъде или някой по-скъп подарък. За работа, в която не е намесена чужбина, и е силно доходна, се сещам само лекар.
    Защо иначе сме в демографска криза, когато цял свят е в точно обратното - демографски взрив? Защото никой луд няма да тръгне да създава семейство, когато сам не може да се осигури, и нищо никога в нашата държава не е сигурно.

малко се отнесох.. но какво пък, ще постна коментара.
    МОМЧЕ

Мега фен
    dunce, прав си, но донякъде. Че сме изпуснали влака - изпуснат е, факт е. Че се краде навсякъде - така е.

Обаче... не виждам лошото в строенето на магистрали - поне парите биват влагани и ефектът е положителен за всички ни. Вместо това, биха ги откраднали и нямаше нито да има магистрали, нито пари за пенсионерите. За да се развие туризъм, трябва да има и условия. Хубавите пътища са едно от условията - понеже аз ако съм немец, тръгнал за България да летувам, ако си разбия колата по такъв начин, че като се върна, ще е по-добре да си купя нова, втори път в такава страна няма да дойда на почивка. За да има работа, трябва някъде да се работи. Отраслите за работа са два: Земеделие и Животновъдство или Индустрия. Без тези два отрасъла останалите практически няма как да съществуват. Нито ще купуваш нещо от магазините, нито ще пътуваш нанякъде ако няма стабилен отрасъл в дадена държава.

Земеделие/Животновъдство - нещата не са розови, пари все няма, а пазарите са пълни с ГМО продукти или месни изделия от западна европа (некачествени, естествено.)

Индустрия - слаба работа и тук. Защото беше много лесно през 1997 - 2000 да затворим всички родни заводи, било то обувни, телферни, авто заводи, заводи за техника и т.н. и т.н. Сега сме 2011 - около 12 години след прословутото раздържавяване. В страната властват западни фирми (с шефове французи, немци, италианци и какви ли още не) но плащаши български мизерни заплати, чиито работници се работят по 10-12 ч. на ден с осигуровки за 4 ч. работен ден, в нечовешки условия на студ. Кой е виновен ? Май всички тези, които сега казват "Не на АЕЦ Белене" и които се боядисаха 5 пъти през последните 20 години. Какви мерки предприема държавата за стимулиране на малкия и среден бизнес ? Никакви! Защото маститият чужденец бута пари в ръцете на инспекциите, които, вместо да си вършат работата и да глобяват едрите риби, които тормозят множество хора и забавят заплати и какво ли още не, те ходят на борсата в с. Катунци, в Петрично, да търся на 80 годишна жена, изкарваща си хляба с продажба на дребен зеленчук (да добавя някакви доходи към и без това малката пенсия) касов апарат с фискална памет ?!? И все пак, едва ли държавата ще се хвърли да строи заводи, за да създава работна ръка. Те вече са съсипани, а когато хората предлагаха, нашите се величаеха. За това сега Турция произвежда Mercedes-benz, а българския завод в Ботевград пустее.

За съкращението в държавната администрация - тях не ги мисли. Там когато и да ги съкратят, все е късно. Понеже половината от тях или са "заплатаджии", или хора, които не вършат абсолютно никаква полезна работа. В този ред на мисли: Как частната компания БЖК (Българска ЖП компания) успява да оперира товарните превози, да измисля гъвкави оферти и цени, да вози възможно най-бързо и качествено, с администрация от едва... 6 души ! (в това число и главният директор). А защо в БДЖ има цели, забележи, 2000 човека администрация ? Какво правят тези 2000 човека ? Би трябвало да вършат огромна работа, нали ? Да, ама не. Затова БЖК взе повечето превози на държавното БДЖ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Обаче... не виждам лошото в строенето на магистрали - поне парите биват влагани и ефектът е положителен за всички ни. Вместо това, биха ги откраднали и нямаше нито да има магистрали, нито пари за пенсионерите. За да се развие туризъм, трябва да има и условия. Хубавите пътища са едно от условията - понеже аз ако съм немец, тръгнал за България да летувам, ако си разбия колата по такъв начин, че като се върна, ще е по-добре да си купя нова, втори път в такава страна няма да дойда на почивка. За да има работа, трябва някъде да се работи.
    Не се бях замислял, но както казваш, по-добре да отиват за магистрали, отколкото за никъде. И пак пътищата в градовете са под всякаква критика, тука във Варна правиха улиците сумати и време преди 1,2 години, станаха страхотни и пак ги развалиха, та дори кръпките не си оправят и седят огромни. В случая пак вземат луди пари и не правят нищо. И повярвай ми, ако някой немец дойде във Варна на почивка, то ще си разбие колата, ще си замине на втория ден и ще пише в някой вестник Щото дупките са толкова големи и дълбоки, че автобусите и колите ги заобикалят и правят задръствания.

За съкращението в държавната администрация - тях не ги мисли. Там когато и да ги съкратят, все е късно. Понеже половината от тях или са "заплатаджии", или хора, които не вършат абсолютно никаква полезна работа. В този ред на мисли: Как частната компания БЖК (Българска ЖП компания) успява да оперира товарните превози, да измисля гъвкави оферти и цени, да вози възможно най-бързо и качествено, с администрация от едва... 6 души ! (в това число и главният директор). А защо в БДЖ има цели, забележи, 2000 човека администрация ? Какво правят тези 2000 човека ? Би трябвало да вършат огромна работа, нали ? Да, ама не. Затова БЖК взе повечето превози на държавното БДЖ...
    В случая не говорех точно за това, ами как пенсионираха половината служители на ДАНС, само защото трябва да оправят бюджета - хора на по 45-50 години също Изобщо пълна трагедия.
    МОМЧЕ

Партията на зелените човечета.Като гледам докъде сме стигнали че всеки ден черната хроника да запълва половината от новините ,наистина ни трябва нещо неземно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си