.
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 392
    Добре де няма ли пак да стане същото? Толкова беше хубаво... все едно не е същата България! Имам чувството че зорлем държавата иска да ме принуди да си бия камшика и да я заеба.

А чалгата тогава звучеше повече като поп и денс. Правеха поп балади (Погледни ме в очите, Губя те бавно) или денс парчета. От 2005-та насам се върна гнусния стил на чалгата от 90-те с един нов прочит.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Мич, и на мен ми се иска да върна времето назад, ама НЕ СТАВА. Иначе тогавашната чалга беше хубава. Губя те бавно... ох, сега няма измъкване.

Мега фен
    За мен лично чалга "произведенията" от зората на демокрацията до 2000 год. включително бяха и си остават по-добри - от към звучене, от към текст и т.н. Те показват реалните неща от живота в България през онзи период, а на моменти дори отразяват и отделни моменти от съвременния живот. Аз лично ги слушам и до ден-днешен, но е съвсем друга тема, извън контекста на тази.

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    БСП и ДПС и още х? Една коалициика догодина се очертава...
    БСП , ГЕРБ и Мегленчето , като очаквам тя да е премиерче . Очаквам нестабилно правителство като цяло .

Голям фен
    Само турбофолк ве

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    За мен лично чалга "произведенията" от зората на демокрацията до 2000 год. включително бяха и си остават по-добри - от към звучене, от към текст и т.н. Те показват реалните неща от живота в България през онзи период, а на моменти дори отразяват и отделни моменти от съвременния живот. Аз лично ги слушам и до ден-днешен, но е съвсем друга тема, извън контекста на тази.
    Хич не ми липсва гнусната чалга на 90-те като Радка Пиратка и подобни простотии. След 2000-та до 2004-5 беше най-яка - прочувствени поп балади и денс парчета.

Мега фен
    http://www.youtube.com/watch?v=wfLlxcgChtI

Мисля че това видео обобщава много добре цялостният процес, свързан с попфолкът, който обсъждаме

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    БСП , ГЕРБ и Мегленчето , като очаквам тя да е премиерче . Очаквам нестабилно правителство като цяло .
    Никой няма да повярва на госпожа YES, тая е толкова противна, колкото и клишетата, които говори.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Дел. GregoryHouse.
    Последно редактирано от GregoryHouse : 07-04-2012 на 22:30
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Повече от фен
    ДжунглаЯгуар, тъп ли си или се правиш?

Какви са съществените разлики между нацистите и комунистите?

Една Крайовска спогодба е направил Хитлер и толкоз. Кво би направил в наши дни? Най много да ни изтрепе, щото сме славяни.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    ДжунглаЯгуар, тъп ли си или се правиш?

Какви са съществените разлики между нацистите и комунистите?

Една Крайовска спогодба е направил Хитлер и толкоз. Кво би направил в наши дни? Най много да ни изтрепе, щото сме славяни.
    Ами умния,разликата между комунистите и Хитлер се вижда,дори и да си сляп.
    Русия,страната победителка тъне в мизерия и престъпност и Германия-третата най-развита държава в света !
    А за това,че сме били славяни мога само да ти се изсмея,умния !
    Последно редактирано от JungleJaguar : 06-03-2012 на 14:28
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Повече от фен
    Не знам кой е слепият, но правиш космическа разлика между две абсолютно идентични по модел диктатури...е, в едната има частна собственост, но репресивния апарат, личността свръхчовек, еднаквостта и липсата на свобода не бих си ги причинил доброволно. И да, предпочитам си свободията и упадъчните й ефекти.
    Всъщност истински утопичните идеи на комунизма биха могли да се проявят в действителността в учудващо добър строй, но не и в наши дни и не и след болшевиките.

А Хитлер си е имал мераци да пречисти расата и е твърде вероятно ако му бяха сработили схемите голяма част от населението по нашите ширини днес просто да го нямаше - не сме сите синеоки и руси.

Интересно ми е обаче как се нарича писмеността, с която боравим(и която е тръгнала от нас, най-малкото)...?

Град
    София
    Дел. GregoryHouse.
    Последно редактирано от GregoryHouse : 07-04-2012 на 22:30
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Повече от фен
    Не мога да разбера защо съпоставяш Хитлер единствено със Сталин и един вид възприемаш, че всеки който е против първия е с втория. Безкрайно анти-червен съм и ако имах (не дай си боже) избор единствено между тях, щях да предпочета германия.

Хитлер е нямало как да не спечели изборите заради Голямата депресия. При толкова обезнадеждени хора е нормално мнозинството да го подкрепи, при всички неща които е обещавал. Пък и е целял запазване на германската раса

А арийците по принцип са иранци...Славяни сме и Радой Ралин си го е написал:

Прабългарин и славянка
    легнали на една полянка
    вади тури, вади тури
    народили чукундури
    мързеливи, похотливи
    и ужасно завистливи

Германците са си дисциплинирани копелета по рождение...сети се как би могло тук да се прояви нещо такова...

Град
    София
    Момче,няма славянска раса.Има славянска езикова група.Нещо да ти говори това АРИЯ в БългАРИЯ?
    Да си чувал за траките,дошли в Европа от земите на днешен Иран и най-старото име на Тракия наречено АРИЯ?
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Повече от фен
    фейсполм с маса...

дай някой източник

http://en.wikipedia.org/wiki/Slavic_peoples

И да, уикипедия е достатъчно надежден такъв що се касае до основни понятия. И с историци съм приказвал на тая тема, ама айде.

Повече от фен Аватара на babati
    Аз чувам за някаква руска партия, че ще създава партията на Путин тук и ще налее много пари. Не гласувам за никой, защото всички са боклуци, но за такава външна партия бих гласувал напук на нашите отрепки. Много русофили има и хората са аполитични и не се интересуват от политика и не гласуват. Нищо чудно и да вземат властта. Спора е направо глупав дали сме Славяни или не. Език се учи или с родствена връзка, или чрез дълъг съвместен живот на народи. И двете неща детерминират генетична спойка. Няма как друго яче да сме научили езика. Преди да уча руски разбирах руски текстове. Това за езиковата група е комедия. Как ставаш от дадена езикова група без да имаш контакт с тази група? Или сигурно целенасочено сме го учили като английския и сме се отказали от шумерския си Мислете малко
    Последно редактирано от babati : 06-05-2012 на 12:57

Супер фен Аватара на Supermassive____
    АТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА СПРЕ ЧЕНГЕТАТА В ИНТЕРНЕТ..
    На първи план в споровете около безконтролното подслушване в Интернет са човешките права и желанието на всяко едно ченге да може да се бърка в живота на хората. На втори план обаче има политически аспекти, които засега остават некоментирани. Основният от тях е поведението на АТАКА. До момента тази партия е била категорично против "ченгизирането" на Мрежата.
    Благодарение на това, БСП и ДПС нямаха мнозинство и не успяха да прокарат идеите си в първия рунд на борбата. С оттеглянето на АТАКА от активна работа на парламента обаче, гласовете на БСП и ДПС вече формират собствено мнозинство. Те могат да правят каквото си искат и без третия си партньор - НДСВ. т.е. де факто отказът на Волен Сидеров от активна политическа дейност в този парламент, е форма на подкрепа за БСП и ДПС. Ако за по-маловажни въпроси принципната позиция на АТАКА струва повече от вредата от отсъствието им, то по въпроси като подслушването в Интернет и гласуването на изборните закони, това отсъствие е повече от противоречиво. Защото не може по площадите да тръбиш какъв патриот си и как се бориш с ДПС и с джамиите, а да оставиш реалната власт в парламента на същото това ДПС. До голяма степен поведението на АТАКА в битката с подслушването в Интернет, ще покаже искреността на патриотичните мотиви в идеологията им. Ако БСП и ДПС наложат своето чрез изкуственото си мнозинство, част от вината за това ще легне върху Волен.

И за кво по-точно ще се бъркат ченгетата, за политическите дискусии и мнения ли?
    Ха, че те са безсмислени бръщолевения като тези на политическите критици в кръчмите.
    Освен, че политиката е мръсна, е и адски скучна тема за дискусия, от която се интересуват скучните хора. Ама то нали в БГ всеки разбира от жени, коли, футбол и политика и всеки изказва своето "компетентно" мнение. По тази причина вече блокирах голяма част от форумите, които посещавах и в които някога пишех. И все едно и също се говори - колко сме зле, какви страдалци сме, абе все едно всички са многострадалната Геновева. А не си правят сметката, че политиците и те идат от народа. Такъв ни е народа - негоден. Това е и една от причините да си закрия пощата в АБВ-то - заминавам и в чужбина хич няма да ми е кеф да чета за Бойко, Цецка, Цецо, Станишев и за всичко от България в началната им страница.

Голям фен Аватара на notlike
    Какви комунисти, какви нацисти? Всичките са един дол дренки? България се нуждае от ПОЛИТИЦИ, реформатори - хора, които имат не само авторитет, ами мисъл и отдаденост към държавата. Едни и същи говняри въртят конците от 23 години. Пионките се сменят, но козовете са все едни и същите. Неслучайно са казали хората - рибата се вмирисва откъм главата. За този период държавата направи всичко възможно да бие шута на над милион души, които са умственият елит на България - останаха боклуци на върха - бивши ченгета, силови групировки, чалга певици и псевдосоциолози, журналЯ и тем подобни приставащи на "Елита" - и това ни е държавата. Потенциалът се измести зад граница, отдавна не сме никакъв фактор по света, в Европа, че и вече на собствения си полуостров, където допреди 35-40 години сме били №1. Пораженческият манталитет, алчността и долнопробието на една група от хора успяха да заразят много други и ето ни - опашкарите на ЕС. Страни извън пакта като Албания ни настигат с ужасни темпове и ни ЗАДМИНАВАТ. Живеят с почти същия стандарт като нашия - разликата, е че ние имаме по 2, а те по 7+ деца. А кой можеше да си помисли преди 20 години, че тези идиоти, движещи се на магарета, сега ще имат модерни магистрали, летище и цялостна инфраструктура - неща, с които ние трудно бихме се възгордяли.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Според мен НДСВ, защото тогава България беше много добре.

Angry

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Само някой като Хитлер може да оправи България.Квото искате говорете,но това е истината.Всички други путьовци ги видяхме колко струват.И още ги гледаме и търпим.От демократи до най-големите световни престъпници срещу човечеството-КОМУНИСТИТЕ !
    Комунистите,които за 45 години така ебаха майката на цяла България и избиха над 300 000 българи + целият наш елит и така разсипаха държавата ни,че няма скоро да се оправим,братя !

И преди да плюете Хитлер,а да издигате в Божествен култ комунистите,не забравяйте,че едните за 45 години сринаха България ,докато Хитлер ни върна всички земи загубени от Първата световна,а Германия ни помагаше винаги във всичко!
    Предлагам да си пиеш по-често хапчетата.

Аман от откачалки...

Светът не познава по-античовешка идеология от тази на психопатът Хитлер. А германският национализъм и чувство за превъзходство са били винаги най-голямата заплаха за Европейския континент. Доказано исторически !
    Последно редактирано от VULGARIA : 07-03-2012 на 16:27

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението

Дел. GregoryHouse.
    Законът трябва да бъде сезиран за сайтове, които разпространяват подобни идеи и пропаганда.

Чл.108. от Наказателния кодекс гласи:

Който проповядва фашистка, расистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до тридесет лева.
    Последно редактирано от GregoryHouse : 07-04-2012 на 22:29

Ceзирай фанатика дето го е пиcал, а не cайта Ние не проповядваме неговите думи, а и потребителя е баннат още преди да пуcнеш това мнение

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Ceзирай фанатика дето го е пиcал, а не cайта Ние не проповядваме неговите думи, а и потребителя е баннат още преди да пуcнеш това мнение
    Нямах предвид вашия сайт, а сайтчетата, от които въпросният потребител копира. Бяха се нароили по едно време разни уж "националистични" сайтове или статии и промиваха мозъците на младежите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си