.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 392
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Не заради циганите е такава България. А заради хора като теб.
    Щото всеки знае да мрънка, ама идеи за решение на ситуацията на ситуацията - никакви.
    Аха, ние националистите сме виновни, ясно.

Ако прочетеш малко по-нагоре съм дал не само идея, а единствения начин за справяне с проблема.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Не националистите, глупаците

Доколкото знам едно от задължителните условия за едно решение е то да е физически постижимо. Аз мога да кажа да пратиме циганите на Плутон и идеята ще ми е също добра колкото твоята, понеже са еднакво постижими.

Още чакам да се аргументираш, как ще изселиш близо 10% от населението на 7 милионна държава, след като въпросната държава няма пари дори да си избърше задника ?

Всъщност кво ли се заблуждавам, знам че аргументация нямаш и дори от пръстите не можеш да си изсмучеш поне някакви смешни доводи..

Е, че то не всеки може да изпълни нещо. Като стане ще видиш как е станало и ще цъкаш с език.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Коя държава ще приеме 200 000 цигани.Ако някоя държава се съгласи например как ще ги изселим от България

Начини ще се намерят, не се забивайте в техническата част, важното е да има ясна визия какво би трябвало да се направи за да се реши проблема окончателно.

Ами що тогава не ги пратим на Плутон, то техническата част е лесна, нали ?

Важното е да имаме визия, дали е възможно няма значение

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград

Прав си щом техническата част е лесна там да ги изпратим

Цитирай Първоначално написано от luda4et0o

Прав си щом техническата част е лесна там да ги изпратим
    Айде пращай ги.

Не е лесно и да си подлога.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Най-лесното съберете подписи за изгонването на циганите от България

То с подписи ако ставаше нещо...

Цитирай Първоначално написано от dool
    БСП е добър вариант
    Колко пъти ще им давате шанс на тия?! Вижда се, че не могат, защо трябва отново и отново да ни мъчат?

Град
    Stara Zagora
    еми аз съм на 13 и не мога да разбера то как може да си толкова тъп че да искаш 200000+ необразовани безработни човека (странно ми е да ги наричам така). Та даже и да има някоя държава която да се съгласи то наистина как да им намерим превоз. Ако те не искат българия ще я изгонят от ООН ЕС НАТО и един вид България е толкова е*ана в тоя момент че кръв и тече от задника . Единствения начин е да се премахнат даването пари на безработни (съжалявам ако не става така просто не го знам) но пак и българия е начукана. Един вид трябва да си бог за да го правиш тва. Просто България за момента ще си остана така няма никакъв друг начин сри ама тва е истината да си протестират хората аз мисля че целта им е хубава аз съм расист и не ме интересува какво става с тях но не заслужават да умрат да гладуват. Просто не трябва да се дават пари на безработните второ да не се дават пари за майчинство ако родителите и двамата за безработни а ако не могат да си гледат ще го датат на сиропиталище така тия пиявица ште спрат да се въдят като зайци много ми е интеросно мнението ви по моя пост
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Е и като ни изгонят голяма работа.

Товарим ги на влаковете и ги пращаме, да не се бунтуват може по някой лев да им дадем. Все пак не забравяйте, че ние етническите българи сме господарите на тези земи, ВСЕ ОЩЕ. Така, че можем да правим каквото си пожелаем и да приемаме или да не приемаме етноси и народи на територията си. Все пак сме суверенна държава и докато не избиваме никой сме в правото си.

Олеле майко. Като рече какво като ни изгонят...апф. Верно един от главните проблеми наред c корупцията cа глупаците, а не циганите. Ама моля те, продължавай да пишеш, иcкренно ме разcмиваш c тъпизмите които пишеш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Stara Zagora
    бе емиле на колко си години ако си наистина над 18 и не тролваш трябва да отидеш да те прегледат защото то не става така светът е гаден и така си е бил и така ще си бъди и на мен не са ми приятни тея грозни тъпаци ама на, тва е света просто трябва да се сложат малко повече закони за тия глупаци ама не расистко било ми да е расистко забога невярвам даже и бойко да ги харесва
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Абе аз на 18 станах националсоциалист, но като гледам вие още не сте станали на 18.

ЕС, НАТО ООН и так дале са организации от които не ни зависи начина на живот. Ние можем да живеем както сметнем за добре и докъдето ни стигат силите, а ако някой като НАТО сметне, че не заслужаваме да живеем него историята ще го накаже, рано или късно.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Kak ще стане тогава?

Kak ще стане тогава?
    Ти наистина ли си вярваш, че ако се съберат някаква си бройка подписи, ще изгонят циганите от България?
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Kak ще стане тогава?
    Ти наистина ли си вярваш, че ако се съберат някаква си бройка подписи, ще изгонят циганите от България?
    Колко подписи се изписаха против новините на турски език, а не ги махнаха, какво остава за хора. Това граничи с научната фантастика.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Kak ще стане тогава?
    кажете как ще стане тогава

Kak ще стане тогава?
    Това твоето ме сеща, за един случай когато с един познат търсихме аптека и той ми посочи един хранителен магазин. И когато аз му казах, че това не е аптека, той ми отвърна "Аз поне намерих нещо".
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Абе аз на 18 станах националсоциалист, но като гледам вие още не сте станали на 18.

ЕС, НАТО ООН и так дале са организации от които не ни зависи начина на живот. Ние можем да живеем както сметнем за добре и докъдето ни стигат силите, а ако някой като НАТО сметне, че не заслужаваме да живеем него историята ще го накаже, рано или късно.
    Брат, ти верно cи некъф болен. Изобщо не ми дреме дали cи националиcт или нихилиcт, но за мен cи или чиcто луд или чиcто тъп. Ако ни изгонят от тези организации и ни наложат ембаргота, както cе cлучи cъc cтрани кто Куба, Cърбия и т.н., проcто ти е бедна фантазията какво нямане ще наcтане в тазя държава. Ама вярвай cи де. Направо можем да товарим циганите на ракетите на Китай и да ги извеждаме в откртия коcмоc направо...да хващат пътя към Луната...

Патриоте, примера ти не важи ли c пълна cила и за доктора? Не знам, но националиcти c миcленето като неговото, ме карат не да cтраня, а да бягам от вcяка националиcтичеcка организация.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Kak ще стане тогава?
    Написал съм го. Първата крачка е националистическа организация да вземе властта, след което да се договори с трета страна да приеме циганите. Изпращат се къде с някой лев, къде с някой ритник и забравяме за проблема.

Сега ще почне да се говори и за създаване на циганска държава. За мен това също е вариант, дори е по-лесен.

Щели да ни наложат ембарго и кво? Ще приложим стратегия по самодостатъчна икономика. Естествено ще има суровини дето не можем да си ги набавим, но не мислете, че това ембарго ще го зачитат всички страни, ако трябва на бартер ще търгуваме.

Много са ви наплашили тия съюзи и организации нещо. Ние сме господарите на тези 111 000 квадратни километра и никой не би трябвало да ни се меси в сувернитета. Имаме избор или да продължим да бъдем слагачески путки или да живеем достойно по собствени правила и желания.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си