- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Коя партия трябва да управлява България
Е такъв малоумник не се беш вясвал отдавна, вЕрно си е.Първоначално написано от ZipFail
Автаркия вика...пхахахахахаха...![]()
![]()
![]()
Т'ва е все едно Монако да претендира за самодостатъчност.
Скрий се Емилов...ставаш за пълен резил барабар с останалите псевдонационалисти или к'вито се пишете там.![]()
![]()
![]()
![]()
Ох колко ви е кеф, явно статуквото си ви харесва, къде някой хора са тръгнали да го подобряват.
Първоначално написано от GregoryHouse
Има разлика между това да се опитваш да подобриш нещо и да се излагаш като кифла, пишейки простотии след простотии, в които вярваш.
Кое е простотия? Освен да се хилите като олигофрени не сте казали нещо конкретно, решение на проблем не давате.
Може би и циганите трябва да направят голяма екскурзия като някои турци!
Кое НЕ е беше по-точният въпрос.Първоначално написано от doktorEmilAntonov
![]()
за никоя от десегашните
аз ще гласувам за Атака
То мани, поне да беше трол като кюфтето, ама той си вярва...![]()
http://vbox7.com/play:8164779c71 дори поп фолк певица разбира правилно проблема с циганите, но естествено е твърде объркана и не знае за кой да гласува, а според мен и не е нужно всеки да се интересува от политика толкова, има си хора които би трябвало да осигуряват добър живот на сънародниците си
То националистите сте почти толкова умни колкото една фолкпевица всъщност.![]()
Много ми хареса изказването на Волен Сидеров в предаването "На четири очи" вчера по Nova. Интересно е да се гледа:
Клип: http://play.novatv.bg/play/255819/
превъртете до 1:08:09 (последната част на клипът).
А вие либералните демократчета и комунисти като сте толкова умни, защо страната ни е в пълен упадък?Първоначално написано от amk933
+1Първоначално написано от amk933
![]()
Първоначално написано от amk933
Защо ли не се изненадвам, че турчина и американчето мислят по един и същ начин. Един дол дренки...Първоначално написано от luda4et0o
![]()
Пффф, абе хора, вие сте се побъркали бре...
Американци, турци, какво значение има? Дали е бял човек или е зелен - все ще те преебе ако от това зависи неговото благо.
Не знам за какво и за какви глупости се борите и си мечтаете, но на тая планета няма държава, в която да няма различни етноси и вероизповедания от националните. Няма и да има такава утопия - забравете!
Гледайте си вашите панички, работете си вашата работа качествено и ще видите, че никой не ви пречи повече от колкото самите вие си пречите!
Да допълня - и аз мразя циганската простотия с неплащането на сметки, това, че ни лежат на гърба и т.н. . но съм релист и знам, че с лозунги за циганите на сапун само се чешем езиците!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
или бсп или герб другите са някви смешници
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Коя партия трябва да управлява България? -Някоя в която няма българи.
При тая корупция няма значение кой ще управлява.Може би нещо ще се промени ако наложат ни политически и съдебен борд, което пък няма как да стане на практика.
☆ Addicted to Addictions
Аз съм в потрес от бездушието и плиткоумието, което е заляло огромен процент от младите хора в България. Бива да си прост, ама така явно да го заявяваш, че и да си горд с това...принизява те до амеба...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Разбира се, че господин Станишев
Няма некомпрометирала се партия. Всяка се е издънила по един или друг начин. Руският възпитаник вече го видяхме. Не става за нищо.
Господин Станишев не нападаше народа с глоби и санкции и не убиваше целенасочено малкия бизнес и тогава България беше в икономически възход - ФАКТ
Смяташ ли, че един тийн форум е добро място за политическа пропаганда? Колко от тук пишещите са с право на глас?
Смятам, че на човек трябва да му се отварят очите, след като има пълно затъмнение по медиите относно това какво се случва в държавата.
НДСВ. Казвам го с ясното съзнание, че съм безпартиен. Защо ли? Ами при тях България беше много по-добре от колкото е в момента. Последните два кабинета - на Станишев и на Борисох е*аха мамата на цялата държава. Тогава не мислех въобще за емиграция, а сега на всяка цена искам да се махна от тук.
Възходът тогава се дължеше на предното правителство - ФАКТ. А и от 2006/7 насам България е същински ад. Кризата при нас дойде по-рано като че ли, но ни лъжеха, че няма да дойде. От 2006-та сме в пълен морален и културен упадък.
Ако не бяха те нямаше да видим НАТО и ЕС. ФАКТ.
И много бели направиха НДСВ-то обаче много повече работиха от кабинетите Станишев и Боирсов взети заедно.