.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 392
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Не, не
    Е такъв малоумник не се беш вясвал отдавна, вЕрно си е.

Автаркия вика...пхахахахахаха... Т'ва е все едно Монако да претендира за самодостатъчност.

Скрий се Емилов...ставаш за пълен резил барабар с останалите псевдонационалисти или к'вито се пишете там.

Ох колко ви е кеф, явно статуквото си ви харесва, къде някой хора са тръгнали да го подобряват.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Град
    София
    Има разлика между това да се опитваш да подобриш нещо и да се излагаш като кифла, пишейки простотии след простотии, в които вярваш.

Кое е простотия? Освен да се хилите като олигофрени не сте казали нещо конкретно, решение на проблем не давате.
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Може би и циганите трябва да направят голяма екскурзия като някои турци!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Кое е простотия? Освен да се хилите като олигофрени не сте казали нещо конкретно, решение на проблем не давате.
    Кое НЕ е беше по-точният въпрос.

за никоя от десегашните

аз ще гласувам за Атака

То мани, поне да беше трол като кюфтето, ама той си вярва...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

http://vbox7.com/play:8164779c71 дори поп фолк певица разбира правилно проблема с циганите, но естествено е твърде объркана и не знае за кой да гласува, а според мен и не е нужно всеки да се интересува от политика толкова, има си хора които би трябвало да осигуряват добър живот на сънародниците си

Град
    София
    То националистите сте почти толкова умни колкото една фолкпевица всъщност.

Мега фен
    Много ми хареса изказването на Волен Сидеров в предаването "На четири очи" вчера по Nova. Интересно е да се гледа:

Клип: http://play.novatv.bg/play/255819/
    превъртете до 1:08:09 (последната част на клипът).

Цитирай Първоначално написано от amk933
    А вие либералните демократчета и комунисти като сте толкова умни, защо страната ни е в пълен упадък?

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    +1

Цитирай Първоначално написано от luda4et0o
    +1
    Защо ли не се изненадвам, че турчина и американчето мислят по един и същ начин. Един дол дренки...

Град
    Гората на Сенките
    Пффф, абе хора, вие сте се побъркали бре...
    Американци, турци, какво значение има? Дали е бял човек или е зелен - все ще те преебе ако от това зависи неговото благо.
    Не знам за какво и за какви глупости се борите и си мечтаете, но на тая планета няма държава, в която да няма различни етноси и вероизповедания от националните. Няма и да има такава утопия - забравете!
    Гледайте си вашите панички, работете си вашата работа качествено и ще видите, че никой не ви пречи повече от колкото самите вие си пречите!

Да допълня - и аз мразя циганската простотия с неплащането на сметки, това, че ни лежат на гърба и т.н. . но съм релист и знам, че с лозунги за циганите на сапун само се чешем езиците!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    или бсп или герб другите са някви смешници
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Коя партия трябва да управлява България? -Някоя в която няма българи.
    При тая корупция няма значение кой ще управлява.Може би нещо ще се промени ако наложат ни политически и съдебен борд, което пък няма как да стане на практика.
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз съм в потрес от бездушието и плиткоумието, което е заляло огромен процент от младите хора в България. Бива да си прост, ама така явно да го заявяваш, че и да си горд с това...принизява те до амеба...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Аз съм в потрес от бездушието и плиткоумието, което е заляло огромен процент от младите хора в България. Бива да си прост, ама така явно да го заявяваш, че и да си горд с това...принизява те до амеба...
    Което ме подсети, че в раздел секс има тема специално за теб, публкувана от мен.

Разбира се, че господин Станишев

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма некомпрометирала се партия. Всяка се е издънила по един или друг начин. Руският възпитаник вече го видяхме. Не става за нищо.

Господин Станишев не нападаше народа с глоби и санкции и не убиваше целенасочено малкия бизнес и тогава България беше в икономически възход - ФАКТ

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Смяташ ли, че един тийн форум е добро място за политическа пропаганда? Колко от тук пишещите са с право на глас?

Смятам, че на човек трябва да му се отварят очите, след като има пълно затъмнение по медиите относно това какво се случва в държавата.

НДСВ. Казвам го с ясното съзнание, че съм безпартиен. Защо ли? Ами при тях България беше много по-добре от колкото е в момента. Последните два кабинета - на Станишев и на Борисох е*аха мамата на цялата държава. Тогава не мислех въобще за емиграция, а сега на всяка цена искам да се махна от тук.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Господин Станишев не нападаше народа с глоби и санкции и не убиваше целенасочено малкия бизнес и тогава България беше в икономически възход - ФАКТ
    Възходът тогава се дължеше на предното правителство - ФАКТ. А и от 2006/7 насам България е същински ад. Кризата при нас дойде по-рано като че ли, но ни лъжеха, че няма да дойде. От 2006-та сме в пълен морален и културен упадък.
    Ако не бяха те нямаше да видим НАТО и ЕС. ФАКТ.
    И много бели направиха НДСВ-то обаче много повече работиха от кабинетите Станишев и Боирсов взети заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си