- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Коя партия трябва да управлява България
Волен е много добър оратор, и говори много вярни неща, въпроса е че подкрепяше бойка борисова 2 години безусловно и си мълчеше, въобще беше невидим, а пък винаги покрай избори започва със скандалите, но както казах, той е много добър оратор, много добре говори, може да държи речи, говори винаги вярни неща, но няма опции в него.
Следващото управление отново отива на коалиция.
Вариант 1:
Боцко-Доган-Костов
Вариант 2:
Кунева-Доган-Станишев
You made my day
Мерси, че ми оправяш настроението още от сутринта, хубаво е да не даваш някакви мнения, при положение, че си нямаш ни най-малка представа от политиките на пръмова, дохан, костов, бойка, Станишев.
БОЙКО - ДОГАН - КОСТОВ !?!?? - В коалиция? Пушил ли си нещо? Или пил? Наркотици? Следиш ли политическите вълни от последните месеци?
Кунева- Доган - Станишев - смях , пръмова няма да влезе в политиката, защото никой не и вярва на кривата мутра, а Станишев няма да прави коалиция с ДПС повече, да не говорим, че ДПС е доста по-слабо отколкото преди няколко години.
Искам да ми напишеш защо смяташ, че тези варианти ще бъдат в коалиция, много искам да разбера защо си толкова объркано същество.
Той Волен хубаво е добър оратор, но е скандалджия, а партията му съвсем наскоро беше пред разцепление. Да не говорим, че някои от най-силните хора, които го подкрепяха (включително и финансово), се отдръпнаха. Например Валери Симеонов. Самата партия е компроментирана и много нейни привърженици "прозряха истината" и се насочиха към ВМРО или други партии. Политиката на АТАКА е доста мътна и се откроява най-вече с национализъм (преминаващ на моменти в директен расизъм) и ксенофобия. Преиначават се всевъзможни случаи с цел създаване на етническо и социално напрежение, което е мега пошло и определено не носи очаквания от Волен и ко резултат. Човек трябва да е изключително ощетен откъм политическа и въобще обща култура, за да подкрепя подобна партия.
Последно редактирано от DarkTemplar : 04-02-2012 на 10:45
Welcome to the Jungle...
Според мен, която и да я управлява ще сме на същото дередже - ще крадат, а за народа само данъци и беднотия...
Щом толкова държиш ще се обоснова.
Вариант 1
Ясно е вече, че наш батко губи подкрепа и дори пак да спечели изборите няма да има същото мнозинство. Ще му трябва партньор. Костов, вече даде заявка, че иска да работи с батко, ако батко се откаже от АЕЦ. Това вече е факт. Доган, заради многото гласове винаги е бил фактор. Няколко ключови министерства и е готов.
Вариант 2
Той е ако батко загуби изборите. Предвид, че вече всички маймуни сме ги гледали, единственото ново на политическата сцена е Кунева, но тя също ако спечели няма да има пълно мнозинство. Защо ще търси Доган споменах, а със Станишев вече са играли заедно.
В много грешна насока си и с вариант 1 и с вариант 2, други ще ти го обяснят, но пък ако държиш да обясня аз, това ще стане вечерта.
Начетох се на всякакви партии . Едни и същи са . Лично аз съм за Анархия - безвластие.
"ДПС няма да подкрепи вот на недоверие към кабинета, ако темата е спирането на проекта АЕЦ „Белене”. Това заяви Лютви Местан след заседание на ръководството на партията.
Той допълни, че решението на ДПС не може да се тълкува като подкрепа за управляващите, защото от движението имали резерви и по отношение на идеята за строежа на газова централа на площадката в Белене.
От ДПС смятат, че има по-съществени теми за вот на недоверие като цените на горивата и състоянието на бизнеса."
Като ви казвам, че феса иска да управлява пак комуноидния фен мисли, че се базикам.
Че тая новина чисто и ясно показва, че Станишев няма да направи коалиция с ДПС пак, ти какво разбра от тази новина? Къде видя приятелство дпс-бсп в тази новина? Тя е точно обратната, ама ти си знаеш твоето, друг път като копираш новини, поне прочети какво пише в тях, преди да пускаш коментари.
Ох, ти си като радиото, а с него не се спори.
Ти нямаш аргументи, че да спориш, имаш анти-аргументи, пращаш ми новина, която показва точно обратното на това, което пишеш.
Както и да е, гледайте канал 3 тази вечер, ще е мноооого интересно Сашо Диков ще закопае тотално барекадата и дияна гайтанджиева
Кунева ще вземе мястото на Сидеров в Парламента ще 3-та или 4-та политиеска сила след Герб, ДПС и БСП....
Аз лично съм с 2 ръце за ВМРО!
Ооо имало и политически дейци тук. Само така! И на нашите поколения им идва времето ... Ако трябва да отговоря на въпроса зададен от заглавието - никоя. Нямаме нужда от партий. Наливат се огромно количество пари, изработени от населението. Аз съм за една монархия, но със заслужено наричан "политически елит".
Абсолютно си прав, но нали трябва да има някой който да държи под напрежение "големите". Това е най-скапания политик, която държавата е произвела. Като спомена етническо напрежение, няма да ти казвам какви бяха вълненията в Кърджаали след побоя пред Баня Башъ. Във всяко кафе това беше тема #1
Последно редактирано от Исхак : 04-06-2012 на 06:08
Циганите няма как да се изгонят вече от България. След няколко години, ще са повече от нас (ако и не са вече). А това за подписите- Кой българин няма да си даде подписа изгонването на циганите?! И Атака ако беше дошла на власт , пак нямаше ниши да стане....а за Герб да не говориме колко ще ни оправят...
Последно редактирано от sapphire5 : 04-06-2012 на 07:59
В България партиите не стават за нищо.
Това което искат хората още не съществува.
Нацистка партия от фанатици !
Ама не такива като Волен.Той е прекалено мек !
Твърда и безкомпромисна политика във всяко едно отношение !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ше го понесат, приятелю.Българите за близо 1400 г история сме преминали през всичко.Не ние,а нашите мургавелковци няма да издържат и ще си отидат към джунглите на Индия,тя е и без тва в момента силно развиваща се.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ако под "джунглите на Индия" визираш небостъргачите на Мумбай и аз не бих отказал да се разходя до там.
Иначе тея крайни идеологии/доктрини са много модерни сред сульо и пульо, обаче никой няма топките да наложи такова. А и да се опита, няма да му бъде позволено.
Welcome to the Jungle...
А това управление не е ли крайно ?
Не е ли диктаторско ?
Ти да не си мислиш,че има демокрация ?
Тва е абсолютен капитализъм,който дойде след 45 години унищожителна комунистическа диктатура.Сега чудовището се е разраснало до див и необуздан капитализъм,при който отново хората са роби,а държавата е никакво развитие.Ти да виждаш държавата да напредва?Да,има свръхлуксозни хотели и молове,ама те са частни.Нищо държавно нямаме.Пътища строим и Бойко надменно се хвали,като че ли това е нещо извънземно,а то е нещо свръхнормално.Смятай до къде сме я докарали.Че хората,които бяха на протестите за шистов газ и Бойко с цялата си наглост ше вика,че хората са го изнервили и ше отиде и на инат ше подпише.Първанов пък с цялата си наглост заявява,че няма как всички престъпници да влизат в затвора ,защото нямало място.И не ми казвай,че това били крайни идеи сред сульо и пульо,а виж в каква крайна диктатура живеем всички.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)