.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 392
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аз много добре знам в какво живеем и политическата ми култура е нелоша. Не съм от средите на управляващите, че да се обръщаш към мен персонално за държавните/обществените ни проблеми. Това управление си го докарахме самите ние, резултатите на парламентарните избори бяха категорично в полза на ГЕРБ, а и нямаше как да е иначе, когато алтернативата бяха провалилите се комунисти и резаците-бизнесмени. Има една хубава българска поговорка, че като си почнал да ядеш едно лайно, трябва да го изядеш докрай. Народът ни е изтърпял какво ли не, ще изтърпи и това.

Полша и Чехия също бяха сред потърпевшите от диктатурата на СССР, а след падането на тамошните режими тръгнаха по абсолютно същия път на икономическо развитие. Можеш ли да сравниш техните общества и икономики с нашата?
    Welcome to the Jungle...

"Кой ли може да управлява, щом никой от онези, които желаят да правят това, не бива да бъде допускан да го върши..."

Голям фен Аватара на explosion_
    БСП ! Разочарован съм от ГЕРБ.. мислех че ще могат да постигнат много повече, но явно съм грешил.. Съгласен съм с едно по-горно мнение, че ако Волен се качи на власт ще напусна България! ..

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Полша и Чехия също бяха сред потърпевшите от диктатурата на СССР, а след падането на тамошните режими тръгнаха по абсолютно същия път на икономическо развитие. Можеш ли да сравниш техните общества и икономики с нашата?
    Хайде сети се поляците и чехите с кои държави граничат и тогава ще разбереш защо дръпнаха икономически.

Колкото до темата - отговора ми е ,че е без особено значение кой ни управлява . Факт е , че българските интереси не са приоритетни за кое и да е правителство или политическа сила . Руски , американски , личностни , турски и някъде след това са българските . Следва се сценарии начертан дали от Ран и Ът , дали от КГБ-рците , дали от други , все тая . Очевидно е , че следващото правителство ще бъде коалиционно и няма да управлява една партия , докато не дойде следващият герой и сценарият не се повтори . Щом старият номер минава защо да не продължат да го прилагат ?

DarkTemplar много добре говори за провали, само че не казва, че по времето на НДСВ и лошата тройна коалиция имаше доста голям напредък и ръст, както и не се сменяха законите всеки ден.

Имаш заведение - днес ти казва бойка борисова - задължително кът за пушачи, обособен - ти правиш, инвестираш пари, след 5 месеца бойка борисова казва - спираме изцяло пушенето. Същото е и със щаствливите кокошки - инвестирай стотици хиляди левове в клетки и след 1 година ги изхвърли защото кокошките трябвало да са щастливи. Спокойно, те сега от ГЕРБ ще въвеждат стандарт на краставицата, та още по-зле ще става.

Относно горния конспиратор - @toad - Интересите са важно нещо, както казваш много по важни са нашите интереси, но лично аз предпочитам руските интереси пред хамериканските.
    Последно редактирано от ForTrant : 04-21-2012 на 18:58

ForTrant, следя българската политика още от 90-те и наистина лека-полека нещата се подобряват, но това се случва толкова бавно, че направо няма как да се усети. А и не знам какво очакваме от национална държава с неработещи институции, пълна с послушковци и шуробаджанаци.

Като цяло политическите спорове у нас винаги са били един омагьосан кръг, където всички о(б)съждат детайлите и пионките, а никой не знае кои са истинските кукловоди и какви са реалните им цели.
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Която и да управлява е все тая-нищо няма да се промени-пътищата няя да се опраят и минималните заплати няя да станат 1200 евро и тнт....аз съм малък още 93 набор съм и не съм живял преди 89-та, но като гледам нищо не се е променило откакто се помня, освен, че всичко поскъпва
    И днес всички управляващи са като Бай Ганьо/визирам втората част на книгата/ и тая книга е много актуална и днес, особено втората част,когато се връща от чужбина и започва да се занимава с политика
    Последно редактирано от mlakniwe2 : 04-22-2012 на 10:50

Не е така мой човек, вмомента управлението на герб е РАЗРУШИТЕЛНО, както за хората, така и за бизнеса и за икономиката и това ако не се прекрати, държавата ще фалира. Виждаме, че Дянковица иска да пипа сребърния фонд, което е огромна глупост.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    DarkTemplar много добре говори за провали, само че не казва, че по времето на НДСВ и лошата тройна коалиция имаше доста голям напредък и ръст, както и не се сменяха законите всеки ден.

Имаш заведение - днес ти казва бойка борисова - задължително кът за пушачи, обособен - ти правиш, инвестираш пари, след 5 месеца бойка борисова казва - спираме изцяло пушенето. Същото е и със щаствливите кокошки - инвестирай стотици хиляди левове в клетки и след 1 година ги изхвърли защото кокошките трябвало да са щастливи. Спокойно, те сега от ГЕРБ ще въвеждат стандарт на краставицата, та още по-зле ще става.

Относно горния конспиратор - @toad - Интересите са важно нещо, както казваш много по важни са нашите интереси, но лично аз предпочитам руските интереси пред хамериканските.
    Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!

Нито руснаци искам , нито американци , но за една малка държава е невъзможно да бъде независима . Нормално е да сме зависими донякъде , а не като сега да ни се начертава цялото развитие . Ръста при триглавата ламя бе в следствие на строителния и имотния бум в световен мащаб ,а не заради лични заслуги на украинското еврейче и компания . Дори ако помните увеличение на заплати на някои служители станаха след масови протести и безредици , при които ни се смяха през прозорците и гледаха отгоре сеира , след като наредиха на уноформените да прекратят т.нар. протест.А действително имаха ресурса и възможността , поради благоприятното стечение на обстоятелствата тези години на голямо развитие да ни изстрелят много по-нагоре , и с помощта на евросредствата и една ефективна работа в тази насока , сега щяхме да сме в по-добро положение , което щяхме реално да усетим , но уви , бяха прекалено заети с далаверки , че да се сетят за това .

Darktemplar , на мен ще ми е интересно в следващите години , в които освен за енергийна независимост , трябва да се мисли и сериозно за демографските проблеми и инфраструктурното развитие и закрепване , та да видим кой какво ще измисли и какво ще стане . Защото колкото и да се дърпа този народ назад и да му се пречи в развитието , то все пак идват належащи въпроси , от които зависи съществуването на нацията . Ако досега си играха на политици и дребни тарикати , сега трябва да се вземат по-насериозно .

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Ами той Уорлик каза,че бъдещето на България ще са циганите.
    А Цветанов пък каза,че до 5-6 години циганите ще са 25 % от България.
    Или към 1,8 млн циганина,ако не са и повече.Как от последното броене се оказа,че са към 250 000 и за 5-6 години изведнъж ще станат към 2 милиона,ако сега не са поне 1,5 милиона.
    Между другото от години точно това твърдят циганските лидери.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Днес на извънредното заседание в парламента сеирът определено беше на ниво.
    Welcome to the Jungle...

Гледах репортажа , Корнезов много ги разсмя нещо

Хубаво е да гледате канал 3 и пресконференцията на БСП вмомента, доста нови неща се изказаха относно Белене.

Предпочитам да гледам Том и Джери пред пресконференция на БкП

Мега фен Аватара на D1esel
    Всички депутати са неграмотни. Трябва съвсем нова гилдия от хора да стават политици,хора завършили гимназията с над 5.50 и университет също с над 5.50. Сегашните са тройкаджии. Доказано е, че повечето хора, които учат стават подчинени, а тези, които има 3-ки стават шефове, защото са достатъчно нагли и упорити.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Всички депутати са неграмотни. Трябва съвсем нова гилдия от хора да стават политици,хора завършили гимназията с над 5.50 и университет също с над 5.50. Сегашните са тройкаджии. Доказано е, че повечето хора, които учат стават подчинени, а тези, които има 3-ки стават шефове, защото са достатъчно нагли и упорити.
    В България в момента, дори и след 20 години оценките въобще няма да се обективни - по простата причина, че има хора, които нямат елементарни знания, но имат дипломи с по 6.00. Причините за това са две: лошата образователна система и някой учебни заведения в страната - такива, които генерират "отличници" без знания, или "отличници", изкарали своите оценки с преписване и връзки. Затова аз лично не желая такива боклуци да управляват. Факт е, че има и умни хора, но те са изключително малко.

И още нещо - оценките не определят качествата на човека. Може човек с диплома 4,30 да има отлични умения в своята област, но може същевременно друг с диплома 6,00 да е пълен некадърник. Но понеже некадърникът е връзкар (всичко започва дори от детската градина, минава през училище, университет и накрая завършва с уреждането му до някоя хубава длъжност), естествено него взимат на хубавата работа. Или пък става в по-лошия случай политик, депутат или заема ключова длъжност - и понеже е некадърник няма да може нищо да прави като хората, но ще изкара от няколко до няколко десетки години на хубава служба.

Затова поне в момента в България оценките са изключително нереални. И докато не се промени образователната система те ще останат такива още дълги години.

http://vbox7.com/play:5a7104cd

Глътка надежда за некадърниците , че и те могат да заемат важен пост с необходимите връзки

Мега фен Аватара на draid
    Няма значение коя партия ще управлява, стига да го прави в интерес на народа. В последните 23 години обаче, такава партия не съществува. Нито БСП, НДСВ, ДПС, СДС ( Бившето ) или пък ГЕРБ направиха нещо за народа, в парламента всеки само драпа да се добере до парите и хич не го ебе за народа. Влизаш като депутат и след 4 години излизаш като милионер, имам познати които станаха милионери само за 4 години в красивото ни народно събрание. Всички са за бесилото.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    КОРАБА МАЙКА!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FyEQqEcElok

В Русия съм. В Русия съм.

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Бих казал ВМРО.
    И аз ги подкрепям ВМРО

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    И аз ги подкрепям ВМРО
    + 1

Мега фен
    Как така ВМРО, ForTrant, как може такова нещо - да изменничиш на партията любима, крепителка и опора наша?

Да ! И на Серго , наш любимец народен , който милее за бедните и желае нищо друго освен просперитет , любов и щастие ! Той умен човек , добре говори , хубаво облечен , значи добър човек .

Всички са крадци и гледат себе си няма разлика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си