Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
DarkTemplar много добре говори за провали, само че не казва, че по времето на НДСВ и лошата тройна коалиция имаше доста голям напредък и ръст, както и не се сменяха законите всеки ден.

Имаш заведение - днес ти казва бойка борисова - задължително кът за пушачи, обособен - ти правиш, инвестираш пари, след 5 месеца бойка борисова казва - спираме изцяло пушенето. Същото е и със щаствливите кокошки - инвестирай стотици хиляди левове в клетки и след 1 година ги изхвърли защото кокошките трябвало да са щастливи. Спокойно, те сега от ГЕРБ ще въвеждат стандарт на краставицата, та още по-зле ще става.

Относно горния конспиратор - @toad - Интересите са важно нещо, както казваш много по важни са нашите интереси, но лично аз предпочитам руските интереси пред хамериканските.
Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!

Нито руснаци искам , нито американци , но за една малка държава е невъзможно да бъде независима . Нормално е да сме зависими донякъде , а не като сега да ни се начертава цялото развитие . Ръста при триглавата ламя бе в следствие на строителния и имотния бум в световен мащаб ,а не заради лични заслуги на украинското еврейче и компания . Дори ако помните увеличение на заплати на някои служители станаха след масови протести и безредици , при които ни се смяха през прозорците и гледаха отгоре сеира , след като наредиха на уноформените да прекратят т.нар. протест.А действително имаха ресурса и възможността , поради благоприятното стечение на обстоятелствата тези години на голямо развитие да ни изстрелят много по-нагоре , и с помощта на евросредствата и една ефективна работа в тази насока , сега щяхме да сме в по-добро положение , което щяхме реално да усетим , но уви , бяха прекалено заети с далаверки , че да се сетят за това .

Darktemplar , на мен ще ми е интересно в следващите години , в които освен за енергийна независимост , трябва да се мисли и сериозно за демографските проблеми и инфраструктурното развитие и закрепване , та да видим кой какво ще измисли и какво ще стане . Защото колкото и да се дърпа този народ назад и да му се пречи в развитието , то все пак идват належащи въпроси , от които зависи съществуването на нацията . Ако досега си играха на политици и дребни тарикати , сега трябва да се вземат по-насериозно .