НДСВ, защото по тяхно време се европеизирахме, имаше и някакво спокойствие. Кабинетът Станишев започна да ни съсипва, доста преди финансовата криза. Сега ГЕРБ довършват започнатото съсипване на България от КБ. Последните два кабинета ме накараха да намразя държавата, но за съжаление това унищожи всяка капка на патриотизъм у мен. Вече не чувствам тази страна като моя родина. Като добавим и това, че хората в последните години се озлобиха съвсем, като добавим все по-ниските заплати, все по-гадната и нагла поп-фолк пасмина и за капак това земетресение, вече не мисля, че виждам бъдещето си тук.
Съжалявам, но това вече не е моята България, онази България от 2001-2005 вече я няма. Все едно е друга държава! Тогава изглеждахме и се държахме много по-европейски, макар и да не бяхме още в ЕС. Нямаше и такава простотия по телевизията. Сега като сме в ЕС сме много по-зле от тогава и това западане започна още преди световната криза. Кризата просто ускори този процес, започнал 2005-та с идването на Станишев на власт!
А за чалгата - повечето българки винаги са си били курви, още от времето на прабългарите.