Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
Кво продаваш мурафети на лапетата? Все едно не знаем окъде се пръкнаха "висшите етажи на бкп".
Ти си по сбъркан и от герой от скуби ду бре младеж.
В момента единствения дето се е засилил към парламента не за да граби е Светльо Витков, щото майна ако и тоя музикант човек се продал значи твойте родители барабар с другите "висши етажи" са си свършили хубаво работата и тая държава е отдвъд спасяване.
А ся ми кажи колко съм прост и лягай под червеното знаме да спинкаш
Всички харесваме Светльо Витков, музикантът от Хиподил. Но този аргумент за неговото управеление е дотолкова валиден доколкото да изберем комшията Страхил, защото бил човек от народа и не ще ни мине. (което пасва на имиджа на Борисов) Искренно се надявам да няма хора които са гласували за Светльо за друго освен за ебавка, подобна ситуация се беше появила в някоя от Скандинавските страни, където избраха някакъв актьор, просто емоционален вот и тънаха в мизерия, защото и да има добри намерения той не е политик.
Не съм сигурен дали има партия в България на която да вярвам и да гласувам за нея от добри намерения, ако гласувам бих гласувал за партията на Меглена Кунева, макар че не мога да бъда напълно сигурен как ще протече тяхното управление.