- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стягане на дупе
Здравейте!! Може ли да ми кажете упражнения които стягат наистина дупето? Защото цялото тяло ми е добре оформено...само дупето ми е голямоОт 1 месец правя упражнения,но не виждам ефект..Помогнете ми,ако се сещате нещо
![]()
забрави за асансьора![]()
Тичане, клекове без тежести.
не разбрах-искаш да стегнеш дупето,или искаш да отслабне дупето ти?? защота са две различни неща..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
дай да видим дупето ... та тогава да говорим![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
+1Първоначално написано от firstdiesel
Пробвай с анални разтривки с табаско, има ефект - лично съм го тествала.
Ами в моемнта съм и на една диета..с която ще сваля само 3-4 килограма..и затова ми трябва САМО СТЯГАНЕПървоначално написано от navar
![]()
Не гледай килата ! Гледай огледалото.. Дай да ти видим хранителният режим (диетата) защото в 99% от случаите е напълно грешна!
и как реши че ще свалиш точно 3-4 кила![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Всички момичета си мислим,че това оправя нещатаПървоначално написано от navar
![]()
![]()
![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Въпросът имаше съвсем друг замисъл. Не се гледа колко килограма трябва да свалиш, защото килограмите седят различно на всеки. Целта е една - да се харесаш пред огледалото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Здравейте хора 86 килограма 1.80 височина и тичане всеки ден та исках да ви питам добре ли е или ми трябват още упражнения а и правя лицеви и коремни всеки ден след тичане
Според зависи как се храниш, викам аз... Колко тичаш, колко упражнения правиш...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Ако искаш да свалиш, тичането е идеално. Въпросът е да се раздаваш докрай, като издъхнеш и не можеш повече - тичай още 10 минути.Първоначално написано от Endurobg
Лицеви, коремни, клякания, набирания.
Това е за упражненията, но е само половината от уравнението. Обърни внимание и на храненето си и ако не си се интересувал от хранителни режими и хранителни вещества, прочети малко за да си разбулиш митовете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми правя по 6 обиколки на стадиона който си е доста голям и след кат се върна от тичането започвам коремни 5x25 и лицеви до отказване сега съм и само на плодове тая седмица
Или с друга дума нищо не правишПървоначално написано от Endurobg
![]()
Е как бе на килограми не съм свалил но жъншно се вижда има ефект
Остави,правиш ли си тия плодови диети значи пълен боклук,всичко се обезсмисля..Първоначално написано от Endurobg
Кажи ми някава програма или упражнения
Първо трябва да почнеш да ядеш както си му е реда(не плодови диети) , ако искаш прави ВВД или НВД според твоята целПрограма сега ще видя в bb-team.org мисля,че имаше една за начинаещи
![]()
Не мога да намеря но както и да е! Кажи с какво разполагаш,ако си вкъщи или ходиш на фитнес зала(най-добре на зала..) Така ще може доста по-лесно да ти напрая една проста програмка и кажи колко дни в седмицата..
значи разполагам с един дъмбел намислил съм и лост да правя но ако трябва да ходя на фитнес ще ходя защото аз за това ви писах вие сте опитни и знаете за това кажете какво да правя
първо трябва да видим в какво положение се намира и после да те саветваме затова качи смика за да видим в какво положение се намира![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД СИЧКО !!