- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Е как се обличате вие, каква музика слушате ??
Аз... некфи широки дънки, кецове, суичър, некфа шапка стил Г и ланец на врата ми
А каква музика слушам... ЕСТ. РАП / Хип-Хоп
ваш ред е давайте...![]()
![]()
и аз брат с некфи широки дънки, смъкнати такиа...
кецове, суичър...абеее като тебе
и аз съм Г
и аз слушам същото![]()
и аз сам жи нося широки д1нки ама ги държа с кафяв колан, блузи отгоре ризи, имам раста малко и шапка с козирка без тва за главата сеш се само козирка да се вижда растата...
слушам рап и понякога галена и рамшайн!
то густо, то пусто
Алафрангата се обличам, момче!
...
Некъф анцуг братоо, маратонки, по-спортни, сеш' се, блуза и пухенка без ръкави. Имам леко бритонче близнато с гел и две обички. Слушам каквото има в колите, които крада или каквото пуснат в кафето в Люлин 3, но без тия разни метъли и ония уроди с косите.. нещо по-така за душата и кръста![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Аз вчера си купих анцуг рАдидас с три ленти
http://fsiviewer.adidas.com/fsicache...P95567_F_z.tif
днес ще се разхождам по центъра. Мисля да си навия единия крачол, че да ми се вижда трайбъл татуса на прасеца![]()
...
Прилепнала блузки, шалвари, токчета, и отгоре горницата на Нике![]()
Иначе слушам Преслава, малко COB и хаусче.![]()
http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...ka_Vasseva.jpg
Не сЕ ОгРаНиЧаВаМ ВъОбЩе в МуЗиКаТа – ВсЯкАкВа ЧаЛгА СлУшАм, НеЗаВиСиМо КаКвА..![]()
Ами аз как, обикновеноРазхождам се по центъра и разглеждам Различните близнаци. Права си списък с най-често срещан модел обувки, дрехи, прически. Подреждам ги хронологически според зареждането на новите стоки в мола и пристъпвам към задълбочени математически пресмятания. Победилите аксесоари и стъф гледам да ги прибавя после към stash-а до ЕДНА седмица, иначе понякога сънувам кошмари..
![]()
Музика? Ами като с дрехите правяСледа чалга-чартовете нон стоп, щото от дълго практикуване съм забелязала, че там ще намеря златната рибка (бах издадох си тайната). :х
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Нещо Джорданки, малко Найк, невки широки дъки, такъв голям часовник на врата ми, дет се върти, сеш се?
Абе, яко Джи бате, нема се излагаме![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Да ви питам ще можете ли да ми кажете, от каде да си поръчам ДУРАГ??
От МОЛА!!!
...
Само за "дурак" мога да помогна Sad
![]()
оо извинявам се няма да се повтори
![]()
![]()
Обличам се секси и провокативно и слушам поп-фолк. Това е моя начин на живот и нали знаете - oNLy GoD cAn JudGe mE!![]()
нося такива дрехи,каквито ми харесват
слушам предимно пънк
Обличам се в спортно-елегантен стил, нося предимно рокли и високи обувки , слушам класически , готически , алтернативен рок , поп , транс , трип-хоп, бг-поп , нардона и естрадна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нося тесни дънки, прилепнали тениски, почти 99 % от случаите съм с диадемка или паднелка на главата![]()
слушам метълкор, скриймо, пънк, рок, дъбстеп .. ии това е![]()
Обличам се бедняшки и музикални вкусове нямам.
Обличам се предимно спортно-елеганто и слушам всичко. Кор за тесногръдите хора, които се обличат според стила и слушат само един такъв.![]()
Ти си идеалният мъж, така задълбочен, проникновен и очарователен, омъжи се за мен!Първоначално написано от whiteterror
![]()
Срамa нямаш, точно ти да се подиграваш на някой, oсобено на мене дето винаги съм те защитавал...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()