.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Да преследвам ли мечтата си?

Здравейте.Ако може да не се шегувате с мен,защото темата е много сериозна.На 15 години съм и мечтата ми е да бъда професионален футболист.Може да ви звучи детинско,но това иска сърцето ми.Досега съм тренирам 4 години футбол в ботев пловдив,но незнам дали вече не съм закъснял.След като спрях с тренировките(спрях,защото известно време не живях в пловдив,а на село) съм тренирал бокс 1 година и в момента се занимавам уселино с фитнес,харесва ми,но просто сърцето ми подсказва,че иска друго.Струва ли си до Септември месец да правя нечовешки усилия 6 месеца,да тичам във всяка свободна секунда,която имам,за да осъществя мечтата си?Ако накрая усилията се окажат без резултат как ще се почувствам?Ще се чувствам ли по-добре ако опитам и имам ли шанс да осъществя мечтата си?Струва ли си да правим нечовешку усилия,за да постигнем мечтите си и трябва ли да ги преследваме до краЙ?

ако го направиш, поне ще си опитал и няма да съжаляваш за нищо. + т'ва на 15 не е кой знае колко късно и все пак ако искаш да тренираш, гледай възможно най-бързо да започнеш тренировки.

Голям фен Аватара на xinfamous
    попринцип трябва да жертваме всичко в името на мечтите си,но ти си на 15..аз тогава мечтаех да имам всички покемони..

п.с. не ти е късно за нищо.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен
    Зависи от мечтите ти! Но твоята мечта,е не е кой знае какво ! Давай напред

Мега фен Аватара на Chacho
    Струва си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Струва си.
    А пък нали знаеш "Няма невъзможни неща".
    Плюс това зависи колко силно го искаш. Воля.

Ох амбицирахте ме още повече,просто се чудя все още волята я имам,желанието ми е огромно просто съм амбициран до краен предел...но не знам на 16 години ще стана,когато мисля да почна,дотогава яко трениране...дали тогава ще има някой от локо или ботев да ме вземе...все пак усилията не са за някой третодивизионен отбор...мисля го още,но трябва да се пробвам.Според мен ако не се пробвам ще съжалявам,ако се пробвам и се проваля няма да съжалявам!Чакам още мнения и мерси хора ;д !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от machine11
    Ох амбицирахте ме още повече,просто се чудя все още волята я имам,желанието ми е огромно просто съм амбициран до краен предел...но не знам на 16 години ще стана,когато мисля да почна,дотогава яко трениране...дали тогава ще има някой от локо или ботев да ме вземе...все пак усилията не са за някой третодивизионен отбор...мисля го още,но трябва да се пробвам.Според мен ако не се пробвам ще съжалявам,ако се пробвам и се проваля няма да съжалявам!Чакам още мнения и мерси хора ;д !
    Почвай и изобщо не се замисляй
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на ZipFail
    15 години изобщо не е късно имаш ли талант и воля. А първото така или иначе не зависи от теб. За футбола не знам, но в БИ има много от големите имена които са почвали тренировки дори след 20 години..

какво ще рече БИ? Иначе за таналанта не знам,но волята я имам на макс...ще дам всичко от себе си и дано се получи!

бойни изкуства

Град
    София
    На 15 си за бога....
    Как ще е късно?
    Никога не е късно да преследваш мечтите си.

ти си преследвай мечтата, но няма нужда да се отказваш от всичко друго, тренирай си, учи си не си единственият така че спокойно ако е било писано да успееш , ще успееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си