- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебати пича ..
Става въпрос за Hideboy .. уникално мислене има .. един от малкото пичове,които досега съм срещала ..![]()
![]()
![]()
..
Еха,и какво стана? -.-"
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хехе е това не го бях очаквал.
Чак тема да пишеш за мен.
Очатован съм![]()
Мда, напълно "уникално" се мисли за компетентен по въпроси, за които няма ни най-малка представа.
Иначе, да. Като се харесвате - взимайте се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И тука съм сългасен не се мисля за изключително компетентен даже въобще не се мисля за такъв просто се опитвам да помогна когато си мисля че мога дали е правилно или не преценяват хората които имат дадения проблемПървоначално написано от TheBeliever
![]()
И вече е нападнат от мадамите от половината форум!![]()
Big or small, lies are lies!
Хахахах не се и съмнявам ..Първоначално написано от vagarious
![]()
Абе Hideboy Сашо ли се казва?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не бих го определила като уникално мислене, а като човек, който разсъждава разумно и адекватновпрочем на колко си години
да, да и аз надушвам цял фен клуб тука
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първоначално написано от HideBoy
Фейсбук имаш ли ??![]()
Пак ли ти бе...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може ли фейсбука ти ??Първоначално написано от HideBoy
![]()
За пореден път... Тренирахме заедно във Веспа едно време.
казах ли вии..![]()
![]()
![]()
![]()
иначе наистина мисли разумно .. спор няма!![]()
Big or small, lies are lies!
И какво толкова е казал?!