- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебати женския пич
шш ти от къде знаеш ???Първоначално написано от Rorschach
Иначе за тея дето не ядат дюнери и знаят за предупреждението ми изпълнявам желания!
ваУ рокс
Grell
Не ти си регистриран след моето предупреждение .. даже много след него .. Не знамПървоначално написано от Rorschach
.Трябва да взема да го чета тоя форум. Иначе в тая тема няма нищо нередно. Изразяваме си любовта към кранбери696 и към дюнерите, а някои дори и към кус куса.
![]()
ваУ рокс
Grell
Не мисляПървоначално написано от Rorschach
. И все пак нека оставим другите да пишат че взех да се притеснявам за акаунта си
.
ваУ рокс
Grell
BladeDancer
Тоя риф дето си го сложил в подписа си от ''Creeping Death'' ли е? (понеже доста ми прилича на него) Ако е той е грешно написан , ако не е той здраве да е![]()
Той е и не е той. Тва е моя начин на свиренето муПървоначално написано от FadingInOblivion
. Знам че има едно 2-3 и след това е 2h3p2p0 ама ..
![]()
ваУ рокс
Grell
Yes be. По принцип най-дебелата струна се пише най-отдолу .. написал си го малко огледално но както и да е. Щом е Металика значи всичко е окейПървоначално написано от BladeDancer
![]()
За мен среден пилешки дюнер с всичко без зеле и кетчуп.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
И аз искам дюнер.. голям, със всичко... И ОБИЛИЕ ОТ БЯЛ СОС, че съм му фенка![]()
Dating offer - Unsuccesfull
Ех то да ми беше тва целта. И все пак ако не беше юзер 696 самотните нощи в тоя форум щяха да са скучни ..
Мамка му трябва правя каквото и другите лапета на мойта възраст правят...
ваУ рокс
Grell
Човек да не изтърве една буква и ще го разчепатят на кръст.
Не съм си платил нета и утре ще ми го спрат.
Позитивната страна е че ще мога да седна да чета и пиша.Че съзнанието ми бръмчи от идеи.
Лапетата на твоята възраст слушат музика и търсят идентичността си.
друго имах предвит ама карай
Всъщност 1 изпусната и 1 добавена..
ваУ рокс
Grell
Дае. Прав си.
Мале от кога не съм ял дюнер.. Един с много чесън ще ми дойде добре![]()
МОМЧЕ