.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Допреди година-две не изпитвах никакви болки. Сега първият или вторият ден е ужас. No Spa ми помага, за щастие. Напоследък и гърдите ме болят няколко дни преди събитието. Изобщо... пълна програма.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Винаги съм имала ужасяващо силни болки. Припадала съм от болки, повръщала съм от болки, гърчела съм се на леглото, събуждала съм се посреднощ от болки... Пълен ужас. Какво ли не ме съветваха за подобряване на положението... винаги съм с покрит кръст, свивам се на кълбо, правя си топли компреси на корема... Ама тц. Когато започнах да вземам противозачатъчни даже ме бяха обнадеждили, че ще повлияят и на болките... да бе да, никакъв ефект. Еми, просто се примирих, че няколко дни в месеца ще се страда, друсам се с Нурофен и понякога Аулин като ненормална и това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Малко ме боли (поносимо) точно преди да ми дойде. Така разбирам, че ми идва. Това доста помага Да речем съм с бял панталон и изведнъж ме заболи корема и веднага тичам да се преоблека и да си сложа превръзка.

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Винаги съм имала ужасяващо силни болки. Припадала съм от болки, повръщала съм от болки, гърчела съм се на леглото, събуждала съм се посреднощ от болки... Пълен ужас. Какво ли не ме съветваха за подобряване на положението... винаги съм с покрит кръст, свивам се на кълбо, правя си топли компреси на корема... Ама тц. Когато започнах да вземам противозачатъчни даже ме бяха обнадеждили, че ще повлияят и на болките... да бе да, никакъв ефект. Еми, просто се примирих, че няколко дни в месеца ще се страда, друсам се с Нурофен и понякога Аулин като ненормална и това е.
    И аз съм нещо подобно на теб, имам силни болки преди да ми дойде дойде ли ми ме отпуска. Но поне седмица преди това съм нервна и ме боли цялото тяло и гърдите...Понякоа не мога да спя от нерви вечер.
    Преди повръщах по улиците просто от болки не издържах и нямаше как докато не повърна мяма облекчение. Слагаха ми инжекции аналгин, не минаваше без това. По евно време пиех аулин, ама е доста вреден, сега минах на течен аналгин един или два пъти го пия или три зависи дали ме боли един или два дни. Изстивам цялата и треперя преди даже и ставах синя цялата и пръстите ми е те. Главоболието също го има.
    Такива болки съм имала, че не ми се мисли... Сега като разбера, че ми идва и пия аналгин...И като цяло лежа, друго не мога да правя.

Искам да попитам тези които ги боли: имат ли ниско кръвно и по колко дни е цикъла Ви?

Почти винаги ме боли първия ден.... и то ако ми е дошло вечерта на сутринта към 7-8 почват болките и като глътка няколко хапчета до към 1-2 ме отпуска ама до тогава е страшно болезнено
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Голям фен Аватара на alehole
    Аз нямам болки.Онзи ден ми дойде и имах леки болки,които преминаха.Помня,че в началото,когато ми дойде за пръв път имах силни болки и ги успокоявах с йога упражнения,защото хапчетата не помагаха.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    внимавайте с аулина щото ще спре да ви действа

иначе аз гоооооорещо препоръчвам калциум фосфо ц !
    принципно е за по-леко течение, но и определено не ме боли от него
    а при мен е страшно принципно
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Първия ден положението е много зле,големи болки ,голямо чудо....но само 1я ден

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Един ден преди да ми дойде са страшни мъки напоследък, преди изобщо не ме болеше, но сега щом усетя, че ме заболи корема пия 4-5 хапченца и съм като нова.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

На мен само НИМЕЗИЛ ми помага. Добре, че ми го предписа лекар...иначе само се залъгвах с нурофен и подобни, които изобщо не ми помагат.
    Девойки, мен ме утешават, че след раждането месечният ми цикъл ще стане по-малко болезнен. Мислете си за това.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Не е хубаво да се пие всеки месец, гледай да го пиеш само в краен случай. Освен, че е канцерогенен е и много вреден за бъбреците!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Никакви болки нямам.

Супер фен Аватара на pressiana
    По принцип болки нямам, но последния път толкова ме болеше, че не можех да сляза по стълбите, а вечерта преди това не можех да спя от болки. Рядко имам проблеми и когато имам, са за кратко, така че гледам да не пия хапчета, освен ако не е наложително.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    До преди година - две нямах никакви болки,но от тази година всеки първи ден ми е ужасен ! И аз като вас първият ден само треперя свита на леглото и ми се реве...всичко зимах,спазмалгон,бусколизи н,аналгин...нищо...
    Последния път когато ми дойде аптекарката ми препоръча Ибупром,само един път съм го взела до сега и съм много доволна ! Всички ужасни болки изчезаха за по малко от 20 минути.Сега поне знам,като усетя ще че ми идва,взимам си един Ибупром и съм готова.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен
    (((( Само 2 пъти ми се е случвало да имам най-ужасно непоносимите болки..и единият път беше днес...нищо ми няма 2 3 часа и изведнъж супер силната болка...падна ми кръвното,не знаех на кой свят съм,даже повърнах пих аналгин и се оправих, ама не знам как съм се прибрала. Иначе някой път изобщо не ме боли,друг път леко..ама такава болка като тази днес..на никого не пожелавам Много завиждам на момичетата,които не ги боли изобщо...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    офф и мен ме боли доста
    No need to ask
    He's a smooth operator

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Боли ме първите 3 дни непоносимо.Усещам освен болките в стомаха,кръстът просто ме съсипва нямам си на идея защо.Случвало се е 2 дни да не мога дори да сложа сутиен,защото ме боли.При положение,че продалжават мъките цели 7 дена пак е добре,че не припадам или повръщам като някои от вас.

При мен болките са НЕПОНОСИМИ,ужасно е,почти винаги все,когато съм на училище ми идва и почват болките,първите 2 дена боли ужасно много,останалите дни по-се търпи.

Цитирай Първоначално написано от Filipova75
    При мен болките са НЕПОНОСИМИ,ужасно е,почти винаги все,когато съм на училище ми идва и почват болките,първите 2 дена боли ужасно много,останалите дни по-се търпи.
    ^ Охх, и при мен е така за съжаление.Всеки път имам ужасни болки, най-вече първите 2-3 дни ..
    `Luv.u.~`

Град
    Lyon
    не знам и аз при мен как е.. понякога изобщо не ме боли.. понякога не издържам и се тъпча с този Аулин.. то просто няма как..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Никакви болки нямам.. само чи съм толко нервна :х

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има такава тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си